GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

~ South City Roleplay ~ Single Reality 27.09.2019

Başlatan South City RolePlay, 15 Ağustos 2019, 19:37:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

r00tharvest

Sistemleri kaliteli, yönetim ekibi sağlam ve aktifler. Beklemedeyim. Başarılar dilerim.

South City RolePlay

Alıntı yapılan: r00tharvest - 19 Ağustos 2019, 01:23:52
Sistemleri kaliteli, yönetim ekibi sağlam ve aktifler. Beklemedeyim. Başarılar dilerim.
Güzel yorumun için teşekkürler, beklentinizi karşılamak için elimizden geleni yapacağız.

İnsanların yapmış olduğu yorumlar zeka seviyelerini gösterir.
Anton Pavloviç Çehov...

Stranger-R

Rol yapmak ve aynı zamanda para kazanmak mı istiyorsunuz? O zaman bu mesleği deneyin!

Oyuncularımızın sahip olduğu evlere giderek onlara bu şekilde pizza satabilirsiniz!

Yaptığın işten her zaman zevk almaya bak.

Zeta

Sistemler hoş gözüküyor. Yönetim açısından daha önce belirli bir tecrübesi olanı zannetmiyorum ama istikrarı sağlarsanız iyi işler yapabilirsiniz gibi... Başarılar, kolay gelsin.

South City RolePlay

Alıntı yapılan: Zeta - 20 Ağustos 2019, 11:46:13
Sistemler hoş gözüküyor. Yönetim açısından daha önce belirli bir tecrübesi olanı zannetmiyorum ama istikrarı sağlarsanız iyi işler yapabilirsiniz gibi... Başarılar, kolay gelsin.
Öncelikle yorumun için teşekkürler, yönetim kadromuzun yaş ortalaması 18-23 yaş arasıdır yaklaşık 4, 5 yıldır bu platformda bulunmaktayız bir cok sunucun yönetiminde bulunduk farklı isimlerle zaten bu "South City RPG" projesine yönelmemizin  en onemli nedenide bu bulunmuş olduğunuz sunucularda yönetimin yetersiz olması, yaş ortalamasının düşük olması , gerekli ilginin kurucu tarafından gösterilmemesi gibi nedenlerden dolayı bu projeye başladık amacımız bu eksikliklerin hepsini bu projede çözmek ve yüksek kalitede Roleplay deneyimini size yaşatmak.

Anton Pavloviç Çehov...

Dyternal

Gene birkaç düşündüklerim yapılmış. Ama şu otobüs sistemi güzel fikir.

South City RolePlay

Alıntı yapılan: Dyternal - 20 Ağustos 2019, 13:48:29
Gene birkaç düşündüklerim yapılmış. Ama şu otobüs sistemi güzel fikir.
Yorumun için teşekkürler, sistem önerin varsa seve seve dinlemek isteriz DC den ulaşa bilirsin bize, iyi forumlar...

Anton Pavloviç Çehov...

FatherA

Stranger-R

Stranger-R

Anim Sistemimize göz atmayı unutmayın!

Dex

Stranger-R

Spetsnaz!

başarılar, kurucuları tanımıyorum ama yönetim ekibi aktif kişilerden oluşuyor

Yigitellekw

Basit maplar basit sistemler umarım tutar ama aksine bir düşüncem var.

Stranger-R

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 21 Ağustos 2019, 14:47:50
başarılar, kurucuları tanımıyorum ama yönetim ekibi aktif kişilerden oluşuyor

Teşekkürler, kadromuz bu platformdakilere tanıdık gelmemesi normal bir şey, ancak bizimde kendi bir ortamımız bulunmakta, değerli yorumunuz için tekrardan teşekkürler.