GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kolayca Dialog Yazın | easyDialog |

Başlatan Codes., 21 Ağustos 2019, 22:45:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Codes.

easyDialog Nedir?

- easyDialog bir include dosya türüdür. Şu an ki geliştiricisi "Agneese-Saini" adlı kişidir.

Mesajım : Merhabalar 4 aydır bu includeyi kullanıyorum neredeyse pawnoda olan hatalar vs. olan kısımları kendim az editlemiş bulunmaktayım peki bu ne işe yarar mesela diyelim ki siz "OnDialogResponse" ' ye  Dialog yazacaksınız fakat bunu şu şekilde modun boş bir yerine yazarak yapabilirsiniz.

Örn Kullanım;

PAWN Kodu: Seç
Dialog:DIALOG_LOGIN(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
şeklinde yapabilirsiniz kendim örnek bir tane aşağıya dialog bıraktım.

PAWN Kodu: Seç
Dialog:DIALOG_LOGIN(playerid, response, listitem, inputtext[])
{
if(!response)
return Kick(playerid);

new password[129], query[100];
WP_Hash(password, 129, inputtext);
if(!strcmp(password, PlayerInfo[playerid][Password]))
{
mysql_format(Database, query, sizeof(query), "SELECT * FROM `users` WHERE `Username` = '%e' LIMIT 0, 1", PlayerName[playerid]);
mysql_tquery(Database, query, "LoadPlayer", "i", playerid);
}
else
{
Dialog_Show(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Giris Yap", "{FF0000}Yanlıs Sifre!\n{FFFFFF}Devam etmek için lütfen doğru şifrenizi aşağıdaki kutucuğa giriniz.", "Giris", "Cıkıs");
}
return 1;
}

NOT : OnDialogResponse publicini silerek yapınız.
Son düzenlenme: 21 Ağustos 2019, 22:46:35 AHMET26

S W E S T

Codes.

ace

Bojnâ

Eamon

Güzel bir paylaşım, benimde arada kullandığım bir şey bu fakat OnDialogResponseyi neden siliyorsun?

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

chinohead

Alıntı yapılan: Metafor - 01 Mayıs 2020, 04:17:40
Güzel bir paylaşım, benimde arada kullandığım bir şey bu fakat OnDialogResponseyi neden siliyorsun?
Metafor'un dediği gibi OnDialogResponse silmeye gerek yok, şahsen ben sonradan geçiş yaptığım için modun yarısından itibaren kullanmaya başlamıştım. Bir de şu anki geliştiriciye değinmişken asıl sahibine değinmemişsin, onu da ben söyleyeyim. Bu scriptin temelini ve birçok şeyini yapan kişi Emmet_ reistir.

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com