GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

xT_9000

Tutsun tutmasın emek olan herşey herkesin karnını doyurur

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

NikolaiS

Alıntı yapılan: xT_9000 - 22 Ağustos 2019, 16:51:31
Tutsun tutmasın emek olan herşey herkesin karnını doyurur

Emek verdiğimiz sürece karşılık alacağımızı biliyoruz.
Sadece bu yolda sabretmemiz gerekiyor, teşekkürler.

FelleR

Güzel server emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle.  :)

NikolaiS

Alıntı yapılan: FelleR - 22 Ağustos 2019, 18:05:43
Güzel server emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle.  :)

Desteğiniz için teşekkürler.

Mag

Bu gece saatlerinde yaşanan kendini hacker sanan bir  arkadaş ufak bir güvenlik zaafını kullanarak forum dosyalarına erişim sağlamış. Lakin tedbirlerin alınması neticesinde herhangi bir kayıp olmaksızın bu problemi atlattık. Bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunmak için gerekli mercilere başvuracağım. Unutmayın Victim bir projedir. Victim bir ailedir. Bu aileyi kimse parçalayamaz. Bu projeye kimse çizik çekemez.

Bizimle olan herkese teşekkür ediyorum.

DracDonix

Alıntı yapılan: Mag - 23 Ağustos 2019, 09:05:16
Bu gece saatlerinde yaşanan kendini hacker sanan bir  arkadaş ufak bir güvenlik zaafını kullanarak forum dosyalarına erişim sağlamış. Lakin tedbirlerin alınması neticesinde herhangi bir kayıp olmaksızın bu problemi atlattık. Bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunmak için gerekli mercilere başvuracağım. Unutmayın Victim bir projedir. Victim bir ailedir. Bu aileyi kimse parçalayamaz. Bu projeye kimse çizik çekemez.

Bende bakımda zannetim sizin yaptığınızı sanıyordum :D geyik bağabında videoda aldım :)

Bu tip asosyal zekasızlar aileleri tarafından karanlık odada büyütülüp stanist olup bu yola düşüyorlar Realde yüze yüze diyince olmuyor :( Başarılar tekrardan

CODE

Alıntı yapılan: DracDonix - 23 Ağustos 2019, 10:32:39
Bende bakımda zannetim sizin yaptığınızı sanıyordum :D geyik bağabında videoda aldım :)

Bu tip asosyal zekasızlar aileleri tarafından karanlık odada büyütülüp stanist olup bu yola düşüyorlar Realde yüze yüze diyince olmuyor :( Başarılar tekrardan

Avukatlar ile görüşerek kanıt niteliği taşıyan ekran görüntüleri, host logları, IP adresi gibi bilgileri kaydettik. En yakın sürede avukat bürosuna giderek savcılığın istediği şekilde kanıtları belgeleyip, adli süreci başlatacağız.

Burada yapılan saygısızlık suç niteliği taşıyor, ancak yapan arkadaş henüz reşit olmadığı için ciddiyetin farkında değil. Umarız tebligat ve mahkeme sürecinde ailesi ciddiyeti kavramayı öğretir.

TheHunter

Mafik'e selam olsun severim kendisini :D

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

RuLinGS

En yakın zamanda ekran kartını yaptırıp geleceğim,bu ekip varsa serverda 1 kişi olsa ne yazar :)

DracDonix

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

DracDonix

CODE

0.1 Bug Fix'i tamamlandı!

Taşımacılık mesleğindeki bug düzeltildi.
Taşımacılık aracıyla madencilik yapabiliyorduk, düzeltildi.
Paintball oyunundayken oyundan çıkıp tekrar girdiğimizde paintball'da kalıyorduk, düzeltildi.
Benzin sistemindeki problemler düzeltildi.
Artık yemek yediğinizde sağlığınız bir miktar yükselecek.
Hükümet binasında bulunan NPC gözükmüyordu, düzeltildi.
Telefonla konuşurken hoparlör kapalı olmasına rağmen yanınızdaki hoparlörden duyabiliyordu, düzeltildi.

FatherA

Alıntı yapılan: CODE - 23 Ağustos 2019, 13:54:49
Alıntı yapılan: DracDonix - 23 Ağustos 2019, 10:32:39

Avukatlar ile görüşerek kanıt niteliği taşıyan ekran görüntüleri, host logları, IP adresi gibi bilgileri kaydettik. En yakın sürede avukat bürosuna giderek savcılığın istediği şekilde kanıtları belgeleyip, adli süreci başlatacağız.

Burada yapılan saygısızlık suç niteliği taşıyor, ancak yapan arkadaş henüz reşit olmadığı için ciddiyetin farkında değil. Umarız tebligat ve mahkeme sürecinde ailesi ciddiyeti kavramayı öğretir.
Alıntı yapılan: Mag - 23 Ağustos 2019, 09:05:16

Başarılar, Kevin_McGrett adı ile sunucuda oynuyorum. :) Sistemler çok güzel ve rol ortamı var.
Beni yanlış anlamayın, tarafsız bir şekilde yorum yapacağım.
Tam olarak nasıl bir saldırı oldu bilmiyorum fakat SA:MP platformunda yaklaşık 6-7 yıldır çoğu foruma saldırılar yapılıyor ve açılan davalardan hiçbir şekilde sonuç çıkmıyor. SA:MP'ı geçiyorum, Türkiye'de yaşanan siber saldırılara hiçbir şekilde zaten müdahale edilmiyor. Ediliyorsa bile bu oran çok düşük. Türkiye gibi bir ülkede zaten bir dava en az 3-4 seneye sonuçlanıyor ve genelde sonuç sizin istediğiniz gibi sonuçlanmıyor. Yani tebligattır, mahkeme sürecidir şudur budur unutun bu işleri. Ve gel gör ki zaten ülkede adalet kavramı bitmiş. Cinayet ve tecavüzden yargılanan adam haksız yere beraat ediyor ve hak ettiği cezayı almıyor, sizin açtığınız davada aynı şekilde olacak. Paranıza yazık olur, bu tip arkadaşlara taviz vermeyin ve hiçbir şey olmamış gibi davranın. Tekrardan başarılar, sunucunuzda oynamaya devam edeceğim. :)
Son düzenlenme: 24 Ağustos 2019, 15:38:44 FatherA