GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FatherA

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 30 Ağustos 2019, 00:12:07
104 kişi inceler, 4 kisi oynar 😁
Adamların sunucusunda en azından 4 kişi oynuyor. Senin sunucun 0 kişi. Buradan sunuculara boş boş sallayacağına git kendi sunucun ile ilgilen.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Mag

Tekrardan yazmak istemiyorum ama. Herkesin bir sabrı var. Nedir Victim'den istediğiniz.  Yok yani nedir bi anlasam keşke tamam dicem haklılar ama yok amaçsızsınız. @Brando @Alpha amacınız nedir arkadaşlar?
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2019, 01:09:51 lacosapalm

CODE

Alıntı yapılan: Mag - 31 Ağustos 2019, 00:47:54
Tekrardan yazmak istemiyorum ama. Herkesin bir sabrı var. Nedir Victim'den istediğiniz. Hadi bir bok yiyeceksiniz tam yiyin herşeyi silinde geri getiremeyim. Yok yani nedir bi anlasam keşke tamam dicem haklılar ama yok amaçsızsınız. @Brando @Alpha amacınız nedir arkadaşlar?
Emeğe saygısızlık. Karaktersizlikten başka birşey değil. Zamane ailelerinin 2000'li nesili nasıl yetiştirdiğini birkez daha görerek, lanet ettik :)

Krater

Alıntı yapılan: Mag - 31 Ağustos 2019, 00:47:54
Tekrardan yazmak istemiyorum ama. Herkesin bir sabrı var. Nedir Victim'den istediğiniz.  Yok yani nedir bi anlasam keşke tamam dicem haklılar ama yok amaçsızsınız. @Brando @Alpha amacınız nedir arkadaşlar?

Çok doğru cümleler, Sadece yapılan emeğe saygısızlıkdır bunun tabirinede '' karaktersizlik '' denir.
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2019, 01:10:13 lacosapalm

Craowin

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 30 Ağustos 2019, 00:12:07
104 kişi inceler, 4 kisi oynar 😁
Senin MTA platformunda 13-14 yaş kitlendeki çocuklarla sunucunda oynadığın gibi mi ? Sınıf arkadaşlarınla birlikte oynadığın sunucudan, taaaa bu platforma gelip önü tertemiz apaçık olan bir sunucuya sallıyorsun. Nasıl prim kassam, nasıl sunucuma adam çeksem derken yolunu kaybetmişsin. Tekmeyi yemeden önce kendi yoluna dön bence milletin sabırını zorlama ''ÇOCUK'' :)

lacosapalm

İletiler düzenlendi. Bireysel atışmaya devam etmeniz halinde yaptırım uygulanacaktır.

- S O N

edward

Diavola

Kendi başarısızlıklarını kendilerine yediremeyip gelip burda Victim Roleplay sunucusuna laf ediyorlar.Bari başaramadın SUS!.Yaptıkları sizden iyi diye adamların emeklerini karalama.Saygısızlıktan başka birşey değilsiniz.

Jielliex

Herkes kendine yakışanı yapıyor, görüldüğü gibi ;)

Vengeance

Sonuna kadar destekliyorum, yılmadan devam! :serefe:

oguzhan545419

Şu sunucunun zavallıların diline düşmesi kadar acı bir tablo olamaz

skorpion

Biz ekipçe projenin başından beri bir şeyler için çaba sarf ettik, emek verdik. Bu yapılanlar, emeğe karşı saygısızlıktan başka bir şey değildir. Umarım, bunun bilincinde olur ve hatalarından ders çıkarırlar. Bir oyun için yapılmaya değer şeyler değil, yaptıklarınız...

freelancer medium level graphic designer
https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=14143.new#new
mâkul fiyatta logo, banner vs. çalışmalar yapılır.

Eleanor

5 kişi ile oynamaya devam beyler. Kapanirsiniz yakında, büyük umut bekledi herkes reziliigi görünce gitti.

Myth

Dün karaktersizliğin örneğini gördük.Bizde kayıp olmadı fakat bunu yapanların karakterinde kesinlikle bir kayıp olmuştur.