GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF!] San Andreas Survival - server.sa-survival.com

Başlatan _Code, 24 Mayıs 2019, 17:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrorem

Alıntı yapılan: Sahib - 31 Ağustos 2019, 15:29:24
Ve bunu soyleyen adam senle 3 yil bucuk arkadasin olmus ve hep yardim etmisti sana ama tabiki bazi insanlarda iyilikden serefsizlige dogru gide biliyormus.
Zamanında ben hakkımı savunurken bana iki yüzlü damgası vuranlar şimdi gelmiş aynı yolla hakkını arıyorlar. Yeni mi farkettin bunları be Sahib? :D Neyse... Recep kendi hatalarını biliyor zaten. Aynı saçmalıklara devam etti ve sunucusunu kendi elleriyle batırdı. Sahib'in bunları yazması ve Dracdonix'in de bu yorumları beğenmesi beni kahkahaya boğdu. Ama neyse gerçekleri görmene sevindim. ;) Arge gibi saçmasalak adminleri sırf arkadaşı diye atmadı ve milyon tane insanın hakkını yedi. Neyse bunun öbür tarafıda var, arkadaşlarıyla güle eğlene kendi sunucusunu batıran adamdır Recep :D Size kolay gelsin.
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2019, 19:24:56 emrorem

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sahib

.
Son düzenlenme: 08 Nisan 2020, 19:08:34 Sahib

Sahib

.
Son düzenlenme: 08 Nisan 2020, 19:08:48 Sahib

Larved

Alıntı yapılan: Sahib - 31 Ağustos 2019, 23:34:02
ben bunu cok onzedende gordum emre. sahp doneminden beri zaten ARGE Den Nefret ediyordum recepe soyluyordum at die falan ama torpil gectigini bir bucuk yil falan yuzune vurmadim. sana gelirsek ben seni arge falan icin nefret etmiyorum baska bir sebebi var ondan nefret ediyorum. recepe de soyledigin seylerden 2/3 dogru. hatalari falan hele bende kac kere soyluyordum inadci keci zaten. bunuda soyluyordum kendisine.
dracdonixe gelirsek o adam gibi adam ben onu normalde severim iyi birisidir ve kimseyede ona laf carpmasini izin vermem. arge benden iyi taniyamassin emre kac yil beraberdim zaten receple o serefsizde vardi. ne yaptiklarinida biliyorum. sende zaten bos yapma cekib gittin artik gelibde burda bos muhabbet etmenin yarari yok sana git kendi isine artik hangi sunucuya yardim ediyorsan.
Başka sunucu yok be aslan biz hep birdik bir olmayada devam edioruz bölünmedik bölünmücez aynı ekip yeni projede tam gaz devam ha o adam dedinde önce saygıyı örensin sonra gelsin
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2019, 23:40:37 Larved

Larved

Şu ana kadar hiç karışmadım ama dur denmeside lazım artık

_Code

Ne oluyor la ne yaşıyonuz :D
Nasıl bir kafadasınız anlamadım ama aynısından bende istiyorum :D :D

Alıntı yapılan: emrorem - 31 Ağustos 2019, 19:23:20
Ve bunu soyleyen adam senle 3 yil bucuk arkadasin olmus ve hep yardim etmisti sana ama tabiki bazi insanlarda iyilikden serefsizlige dogru gide biliyormus.
Zamanında ben hakkımı savunurken bana iki yüzlü damgası vuranlar şimdi gelmiş aynı yolla hakkını arıyorlar. Yeni mi farkettin bunları be Sahib? :D Neyse... Recep kendi hatalarını biliyor zaten. Aynı saçmalıklara devam etti ve sunucusunu kendi elleriyle batırdı. Sahib'in bunları yazması ve Dracdonix'in de bu yorumları beğenmesi beni kahkahaya boğdu. Ama neyse gerçekleri görmene sevindim. ;) Arge gibi saçmasalak adminleri sırf arkadaşı diye atmadı ve milyon tane insanın hakkını yedi. Neyse bunun öbür tarafıda var, arkadaşlarıyla güle eğlene kendi sunucusunu batıran adamdır Recep :D Size kolay gelsin.

Alıntı yapılan: Larved - 31 Ağustos 2019, 23:39:28

Kime neye dur diyorsun :D

Son düzenlenme: 01 Eylül 2019, 01:58:58 2PAC_

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

_Code

Sunucumuz yakın zamanda roleplay-dayz konseptine geçecek. :)

emrorem

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 01 Eylül 2019, 01:33:31

İşine gelmeyince nasıl bilmemezlikten gelip alaya vuruyor :D Ulan Recep ne gülünç adamsın. Hâla konusunu kurtarma derdinde. Zaten 2-3 kişi giriyor sunucuya ne bu tantana. Kapat git parana yazık olmasın. Kaç kişinin hakkını yediğini zaten burada herkes yüzüne vurmuş. Hâla bilmemezlikten geliyor adama bak ya. :D Neyse kapatmayacaksanda sana 2-3 oyuncuyla bol şanslar. Yanında çakma yetki yalakalıları ile samimiyetsiz bir şekilde devam et ;) Ha bu arada sunucuya bakıyorum, koskoca yaz bitti ama hâla olduğu yerde sayıyor. Beraber geliştirseydik şimdiye nirvanaya çıkarmıştık bu sunucuyu, bunun sende farkındasın ama işte 2-3 tane arkadaşım dediğin karaktersiz yüzünden onlarca insanın hakkını yiyip kendi sunucunu batırdın. Aga ne anlatıyorsam sen çok iyi biliyorsun bunları. Bırak bu bilmemezlikten gelme ayaklarını, 2-3 kişi çeken sunucunu kurtaracaksın diye hâla bilmemezlikten gelip hakkını yediğin insanlarla alay ediyorsun. Az önce alay ettiğin 25 yaşındaki adamın bile hâla mapini kullanıyorsun? Ne bu alaya vurmak falan? Recep ben seni böyle bilmezdim be birader. Onca insan haksız sen mi haklısın yani? İnsan bari hatasını anlayıp özür diler ama nafile. Diyecek söz yok. Neyse peacé!

BasBasParalariMiralaya

BasBasParalariMiralaya

Sahib

..
Son düzenlenme: 08 Nisan 2020, 19:09:38 Sahib

Sahib

...
Son düzenlenme: 08 Nisan 2020, 19:09:54 Sahib

emrorem

Alıntı yapılan: Sahib - 01 Eylül 2019, 14:03:48
para bir yana sayginda kalmadi artik kimse sana saygi duymuyor duyanlarda gercegi gormeyenlerdir sadece.
5 dakika sonra 2PAC_ konuya göz atar ve şu cevabı verir;
"Konuyu kirletmeyin, sunucuyu karalamayın."
Eh be birader, onca insan zamanında sana deli gibi destek çıkarken şimdi niye karalasın? Herkesin verdiği emekler senin saçmalıkların yüzünden heba oldu. Gelip burada haklarını savunmaları en doğal şey. Ne anlatsam nafile, herşeyin farkındasın ama işte kabullenmek işine gelmiyor. Hâla daha 2-3 kişi çeken sunucunun derdine düşmüş. Bu nasıl bir karaktersizlik be birader? İnsan en azından vicdan azabı falan çeker insanların hakkını yedim diye :D Herneyse daha fazla yazmayacağım... ama diğer kişilerin bazı şeylerin farkına varması beni sevindirdi. Örneğin Sahib ve Dracdonix ;)

_Code

Alıntı yapılan: emrorem - 01 Eylül 2019, 11:00:46
Alıntı yapılan: 2PAC_ - 01 Eylül 2019, 01:33:31

İşine gelmeyince nasıl bilmemezlikten gelip alaya vuruyor :D Ulan Recep ne gülünç adamsın. Hâla konusunu kurtarma derdinde. Zaten 2-3 kişi giriyor sunucuya ne bu tantana. Kapat git parana yazık olmasın. Kaç kişinin hakkını yediğini zaten burada herkes yüzüne vurmuş. Hâla bilmemezlikten geliyor adama bak ya. :D Neyse kapatmayacaksanda sana 2-3 oyuncuyla bol şanslar. Yanında çakma yetki yalakalıları ile samimiyetsiz bir şekilde devam et ;) Ha bu arada sunucuya bakıyorum, koskoca yaz bitti ama hâla olduğu yerde sayıyor. Beraber geliştirseydik şimdiye nirvanaya çıkarmıştık bu sunucuyu, bunun sende farkındasın ama işte 2-3 tane arkadaşım dediğin karaktersiz yüzünden onlarca insanın hakkını yiyip kendi sunucunu batırdın. Aga ne anlatıyorsam sen çok iyi biliyorsun bunları. Bırak bu bilmemezlikten gelme ayaklarını, 2-3 kişi çeken sunucunu kurtaracaksın diye hâla bilmemezlikten gelip hakkını yediğin insanlarla alay ediyorsun. Az önce alay ettiğin 25 yaşındaki adamın bile hâla mapini kullanıyorsun? Ne bu alaya vurmak falan? Recep ben seni böyle bilmezdim be birader. Onca insan haksız sen mi haklısın yani? İnsan bari hatasını anlayıp özür diler ama nafile. Diyecek söz yok. Neyse peacé!

Tek hatam sizi sunucuya sokmaktı
Hem para benim param istediğimi yaparım sanane

Sizin gibilerle anca dalga geçilir, şimdi yürü ait olduğun yere yani çöplüğüne
Son düzenlenme: 08 Nisan 2020, 18:49:58 _Code