GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Nisan 2026, 19:42:40

Back-end Web Developer

Başlatan tolgau, 01 Ağustos 2019, 23:50:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgau

6 yıllık tecrübem bulunmakta. PHP - Codeigniter Frameworku ile kodluyorum, eğer talep edilirse spagetti php ile de kodlayabilirim. Ücretli bir şekilde back-end developerlık yapabilirim.
Örnek: Yatay postbitinize veri sağlaması / panel özellik eklemesi / panel kodlaması / hata düzeltme/ forum kurulumu/ her türlü sunucu web işleri vb.
Not: Ekibe katılmayı düşünmüyorum, sadece ücretli çalışıyorum.
Not: Zamanım kalmadığı için front-end kısımlarına dokunmamaktayım. Eğer ciddi bir proje olursa front-end tasarımlarına da bakabilirim. Örnek tasarımları görmek için -samp dışında- PM atabilirsiniz.

Discord: flinter#1240
Son düzenlenme: 28 Ağustos 2019, 14:46:40 lacosapalm

Spetsnaz!

+rep
işinin ehli insanlardan

Jarveus

Herkese öneriyorum. Daha önce Liveable'ye yöneldirip hiç pişman olmadığım bizi ve ekiplerini hiç üzmeyecek bir kardeşimiz.

Henkai

Çok başarılı ve bir o kadar da takım ruhuyla hareket eden bir ekip üyesidir kendisi, umarım gireceği ekipte de başarısını sürdürür. 😉

rekcahml

Alıntı yapılan: Henkai - 04 Ağustos 2019, 17:42:54
Çok başarılı ve bir o kadar da takım ruhuyla hareket eden bir ekip üyesidir kendisi, umarım gireceği ekipte de başarısını sürdürür. 😉

balvenie

Çok başarılı bir isim. Aynı zaman da kişiliği de takdir edilesi. Yolun açık olsun.

tolgau

Güncel. Sektörün içerisinde bir yazılımcıyla çalışacaksınız. Panel üzerinden oyunda taksi çağırma vb. normalde görülmeyen sistem istekleriniz de gerçekleştirilir.

tolgau

tolgau

tolgau

lacosapalm

Zaman aşımı sebebiyle,Kilitlenip,Kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N