GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF]Crank Roleplay [Season l Episode l = Yaşamın Koşulları | crank-roleplay.com

Başlatan diverse, 07 Eylül 2019, 02:54:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diverse

Discord 

Season l  Episode:  "Yaşamın Koşulları!"

Santos'da resmen hayat durmuş diyebiliriz, bazı yazarlar vardır ya abartan ben onlar gibi değilim sizlere gerçekleri söyleyeceğim.  Santos artık santos değil!  Polis'ler çocukları dövüyor çocuklar uy****rucu kullanıyor artık bu şehirde yaşanmaz. Etraftaki pis kokular apartmandaki çöpler herşey ya herşey. Burasi bir pislik yuvası burada yaşamak sandığınız kadar kolay değil buna sizde alışın!

Size İdlewood'dan bahsetmek isterim. İdlewood' gibi lanet bir yer yoktur dünyada çeteleşmiş topluluklarmı dersiniz uy****rucu kullanan mı? hepsi buraya doluşmuş.
Eskiden ne kadar güzeldi ağaçların altında kitap okuyan kişiler, kediler köpekler.

Artık sarhoş olup etrafta kız s**meye çalışıyorlar. Buna dur demenin sırası gelmedi'mi Santos' halkı! bu makaleminde, acı ve hüzün ile sonuna geliyorum kendinize çeki düzen verin!

"W News"

Hedefimiz nedir?

Merhabalar değerli arkadaşlar, Crank Roleplay adı altında başladığımız bu projeyi uzun soluklu bi proje olarak sürdürmeyi düşünüyoruz, sizin desteğiniz ile iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz sunucu içinde birçok yenilik getirmeye devam edeceğiz aynı zamanda arkadaşlık ortamı kurarak sizlere büyük bi ilgi göstereceğiz.

Yönetim Ekibi Kimdir?

Yönetim ekibimizde gayet olgun bireyler bulunmakta, oyuncularımıza karşı üslubu yerinde olacak kişiler ve onlara yardımcı olacak ve ilgiyi en üst düzeyde tutacak yetkili kadromuz bulunmakta, size güzel bi rol keyfi yaşatacağız buna eminiz.

Yönetim Ekibi

Torch - Sunucu Yöneticisi - Developer - Web Developer

Son düzenlenme: 06 Ekim 2019, 16:05:38 Torch Sebep: Konu ön eki eklendi.
@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

@twoground 'a yardımı için teşekkür ederim.

Merhabalar, sevgili ve değerli olan GtaMulti üyeleri.

Sizlere bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum, arkadaşlar bu projeyi açmamın sebebi okullar açılacak ve oyuncu sayısı haliyle azalacak. Ve bu proje açılması uzun bir uğraş gerektirecek., modumuzu ve forum alt yapımız sıfırdan olacağı için bir hayli uzun bir yolculuğa çıkıyoruz diyebilirim. Sizleride discord adresimizde görmek isterim.

Not; Arkadaşlar aranızda belki beni hiç sevmeyenler bile olacaktır lütfen kişisel sebeblerimizi bu tanıtıma yansıtmayalım ve tüm kalbini kırdığım veya küsüştüğümüz kardeşlerimden özür dilerim.
Son düzenlenme: 07 Eylül 2019, 02:59:22 exhuh

-emekli yönetici

diverse

Season l  Episode:  "Yaşamın Koşulları!"

Santos'da resmen hayat durmuş diyebiliriz, bazı yazarlar vardır ya abartan ben onlar gibi değilim sizlere gerçekleri söyleyeceğim.  Santos artık santos değil!  Polis'ler çocukları dövüyor çocuklar uy****rucu kullanıyor artık bu şehirde yaşanmaz. Etraftaki pis kokular apartmandaki çöpler herşey ya herşey. Burasi bir pislik yuvası burada yaşamak sandığınız kadar kolay değil buna sizde alışın!

Size İdlewood'dan bahsetmek isterim. İdlewood' gibi lanet bir yer yoktur dünyada çeteleşmiş topluluklarmı dersiniz uy****rucu kullanan mı? hepsi buraya doluşmuş.
Eskiden ne kadar güzeldi ağaçların altında kitap okuyan kişiler, kediler köpekler.

Artık sarhoş olup etrafta kız s**meye çalışıyorlar. Buna dur demenin sırası gelmedi'mi Santos' halkı! bu makaleminde, acı ve hüzün ile sonuna geliyorum kendinize çeki düzen verin!

"W News"

-emekli yönetici

Cruza

Dostum sürekli farklı isimlerle sunucu tanıtımları açıyorsun bu işler böyle oyuncak gibi yapılmaz, kolay gelsin.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

thekdr13

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

RaideNN

Alıntı yapılan: Cruza - 07 Eylül 2019, 06:59:46
Dostum sürekli farklı isimlerle sunucu tanıtımları açıyorsun bu işler böyle oyuncak gibi yapılmaz, kolay gelsin.

cybearz

cybearz#2564

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Zeta

"Vernice Roleplay adı altında başladığımız bu projeyi uzun soluklu bi proje olarak sürdürmeyi düşünüyoruz." yersen..

cybearz

Alıntı yapılan: Zeta - 07 Eylül 2019, 11:16:14
"Vernice Roleplay adı altında başladığımız bu projeyi uzun soluklu bi proje olarak sürdürmeyi düşünüyoruz." yersen..
Peki

cybearz#2564

cybearz

Peki. Teşekkürler.

cybearz#2564

Cavanagh.

you should see me in a crown.

matrix

cybearz

cybearz#2564

cybearz

cybearz#2564