GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
27 Nisan 2026, 03:21:08

Developer

Başlatan Unknown, 26 Ağustos 2019, 22:58:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unknown

SA:MP roleplay projesi arıyorum, detaylı bilgi için discorddan iletişime geçebilirsiniz.

Discord: Gylest#3395
Son düzenlenme: 01 Eylül 2019, 20:54:17 Unknown

Rhenwyneth

FatherA

Önüne gelen Developer olmuş. Şahsen bir sunucum olsa ve bir Developer arasam niye seni seçeyim ki? İletilerine baktığım zaman Developer'lığını kanıtlayan bir şey göremiyorum.

Unknown

Alıntı yapılan: FatherA - 28 Ağustos 2019, 19:57:52
Önüne gelen Developer olmuş. Şahsen bir sunucum olsa ve bir Developer arasam niye seni seçeyim ki? İletilerine baktığım zaman Developer'lığını kanıtlayan bir şey göremiyorum.

İnsan gider bakar, showrooma ya da mod galerisine falan. Ayrıca, belki de bütün developerler gibi fiyatları uçuk şekilde talep etmediğimdendir olabilir mi?
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2019, 03:09:58 Unknown

ANKA.

Ne kadar kavga etsekte ekibime seni developer olarak davet ediyorum discord arkadaşlığını kabul edermisin şimdi eğer dersen madem kavga ediyoruz niye alıyorsun , koca sunucuyu tek kodlamak zor oluyor eğer sende yardım edersen daha iyi işler başarabiliriz ondan hemde arkadaşlığımızı eskisi gibi yapabiliriz.

Unknown

Alıntı yapılan: Unknown - 29 Ağustos 2019, 17:07:36
Ne kadar kavga etsekte ekibime seni developer olarak davet ediyorum discord arkadaşlığını kabul edermisin şimdi eğer dersen madem kavga ediyoruz niye alıyorsun , koca sunucuyu tek kodlamak zor oluyor eğer sende yardım edersen daha iyi işler başarabiliriz ondan hemde arkadaşlığımızı eskisi gibi yapabiliriz.

Koca sunucuyu kendi başına kodlamıyorsun, kodluyorum dediğin sistemin yarısını farklı bir moddan alıntı yaparak tamamlıyorsun. Sonra, "ben sistem kodladım."

Güncel.

Hamza

Beni bi' eklesene. Hamza#3293

lacosapalm

Konu kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N