GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

~ South City Roleplay ~ Single Reality 27.09.2019

Başlatan South City RolePlay, 15 Ağustos 2019, 19:37:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pawnwhite

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Stranger-R

Yaptığın işten her zaman zevk almaya bak.

Stranger-R

Tecrübesine güvenen ve gerçekten iyi bir ekip isteyen, sezonluk olmayan bir sunucuda görev yapmayı düşünen herkesi ''Helper'' başvurusunu yapması için forum adresimize davet ediyoruz!

09.09.2019 Pazartesi günü saat 20.00'da AÇILIŞ!
Son düzenlenme: 04 Eylül 2019, 16:12:34 Stranger-R

Stranger-R

Sunucumuzun açılışına sadece ''2'' gün kaldı. 09.09.2019 Saat 20.00'da siz değerli SA:MP oyuncuları ile buluşmak dileği ile! Biz kendimizi sizler için hazırladık ve daha da iyi hale gelmek için elimizden geleni yapıyoruz. Küçümsenicek bir şey de asla olmayacak. Özellikle yönetim ekibinden hiçbir sıkıntı çekmeyeceksiniz. Bizler bir proje için toplanmış bir ekip değiliz. Ekipteki herkes birbirini hem gerçekte hemde sanalda 5-6 yıldır tanıyor. İyi bir konuma gelmek için sonuna kadar mücadele etmeye hazırız. Oynamaktan pişman olmayacağınız ve zaman kaybı yaşamayacağınız bir halde sizler ile buluşacağız!

Stranger-R

Açılışa son 22 saat kaldı, hepiniz için en iyisini yapıyoruz. Herkes davetlidir.

RaideNN

Alıntı yapılan: Stranger-R - 08 Eylül 2019, 22:13:26
Açılışa son 22 saat kaldı, hepiniz için en iyisini yapıyoruz. Herkes davetlidir.
Orada olacağım.

Stranger-R

Stranger-R

Alıntı yapılan: RaideNN - 08 Eylül 2019, 22:33:13
Alıntı yapılan: Stranger-R - 08 Eylül 2019, 22:13:26
Orada olacağım.

:) Bekliyor olacağız, yapacağınız iyi kötü tüm yorumları ve fikirlerinizi bekliyorum.

Melissa R.

Çok güzel yönetim ekibi var ve uzun süredir açılmasını bekliyorum. Sistemleri çok güzel ve eğlenceli. Başarılarınızın devamını dilerim.

Stranger-R

Alıntı yapılan: Melissa R. - 08 Eylül 2019, 23:04:34
Çok güzel yönetim ekibi var ve uzun süredir açılmasını bekliyorum. Sistemleri çok güzel ve eğlenceli. Başarılarınızın devamını dilerim.

İyi dileklerin için çok teşekkürler. Beklediğine değecektir diye umuyorum. 20.00'da görüşmek üzere!

Stranger-R

Son 3 buçuk saatimiz kaldı, umarız ki sorunsuz bir şekilde sizler ile olacağız.

Zeta

Dilediğiniz gibi olsun. Makine işini sağlama alında gerisi önemli değil. Elalemin adamı bir vuruşta kapatmasın sunucuyu.

Stranger-R

Alıntı yapılan: Zeta - 09 Eylül 2019, 17:32:56
Dilediğiniz gibi olsun. Makine işini sağlama alında gerisi önemli değil. Elalemin adamı bir vuruşta kapatmasın sunucuyu.
Bu konu için ciddi bir işe giriştik. Dediğinin bizde farkındayız. Tavsiyen için teşekkürler. Bir ara gelde eskisi gibi roket lig girelim :)

Stranger-R

Bazı aksaklıklar nedeni ile sunucu açılışı 10.09.2019 20.00'a ertelenmiştir. Bizim elimizde olan bir problemden dolayı değil. Böyle bir şey olmasını bizde istemiyorduk ancak bizde mecbur kaldık. Herkesten özür diliyoruz.
Son düzenlenme: 09 Eylül 2019, 18:51:46 Stranger-R

Stranger-R

Son 2 buçuk saat kaldı, umarım beklentileriniz karşılayacak ve sonuna kadar keyif almanızı sağlayacak bir şekilde karşınızda olacağız.