GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Açılış : 22.09.2019 - 21:00 Albayrak Roleplay [Türk Konsept Angel Pine-Kasaba]

Başlatan Glyph, 19 Eylül 2019, 17:30:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Glyph

Merhabalar Gtamulti üyeleri,Öncelikle tanıtım konumuza hoş geldiniz!

01.06.2019 Tarihinde sunucunun temellerini attık.Bu zaman zarfı içinde elimizden gelenin fazlasını yaparak,geliştirmeye çalıştık.
Sunucumuz Angel Pine haritasında geçmektedir.Konsept olarak "Türkçe konsepti","Maçka" Kasabasında geçmektedir ve modumuzun alt tabanı South Central'dir.
Sunucumuzda önemli kuruluşlar bulunmaktadır."Jandarma","Sağlık Ocağı","Muhtarlık" ve Yerel Gazete.
Sizlere daha iyi rol ortamı sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza "SÖZ" veriyoruz.
Sizde Albayrak RP sunucumuza gelip,rollerimize katılıp keyifli dakikalar geçirebiliriz.

Ekonomi̇ Durumu Nasıl Olacak?
-Kasaba rolü olduğu içi̇n çoğunlukla oyuncular paralarini "Çi̇ftçi̇li̇k Si̇stemi̇" ile karşılayacaktır. Ki̇m olursa olsun "emek harcamadan para" kazanamayacak.

Yöneti̇m Kadrosuna Nasıl Dahi̇l Olabi̇li̇ri̇m?
-Bu konu uzun zaman uğraş gerekti̇recek bi̇r konu.Hemen geli̇p eki̇bimize dahi̇l olabi̇leceği̇ni̇z bi̇r yer deği̇l,olamazda. Si̇zi̇n gerekli̇ rolleri̇ni̇z,alakanız sayesi̇nde oluşabi̇lecek bi̇r durum.

Oluşum Başvuruları Nasıl Olacak?
-İC olarak duyuru geçi̇ldi̇kten sonra forum adresi̇mi̇z(Albayrak-rp.com) üzeri̇nden kurallara uygun şeki̇lde şablon açılarak,değerlendi̇rmeye alınacaktır.

Teamspeak 3 adresimiz : Ts3.Albayrak-RP.Com
Forum Adresimiz : Www.Albayrak-RP.Com
Discord Adresimiz : https://discord.gg/U9PEUaN

Konu Düzenlenecek  / Tanıtımlar Eklenecek
Son düzenlenme: 23 Eylül 2019, 23:55:55 lacosapalm Sebep: Konu ön eki eklendi.
Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Alperenn07

Konuya cevap vermeden önce kimsenin ön yargı ile yaklaşmasını istemiyorum. Lütfen sunucu açılışı yapıldıktan sonra,fikirlerinizi ve görüşlerinizi belirtin. Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

İletişim Adresim.
                                                   Discord: Alperen#6898

ayazcik

Yanlız burası Angel Pine, mod hakkında bilgide verseydiniz keşke.

Ayrıca videolardan gördüğüm kadarıyla safari oynuyorsunuz umarım sistemlere bunu yansıtmazsınız yoksa oynayanın vah haline.
Son düzenlenme: 19 Eylül 2019, 17:42:10 AyazDuru

Krozfayer

Her dakika samp platformunda yeni bir server görüyorum , video da anlatılmak istenen tam olarak ne trabzon konsepti diye geçmişsin fakat gtanın kendine ait kasabasına gelip birbirinize el atıyorsunuz genel eleştirme yapılacak gerekirse konu düzeni kötü ( amatörce ) , video amatörce , sistemler RolePlay sistemleri değişik sistem göremedim , map gtanın kendine ait olan mapı Trabzon konseptine uygun birkaç map yapabilirdiniz ( SÜMELA MANASTIRI , Tranbzonspor bayraktarı  bayrak resimleri güzel dükkanlar geliştirilmiş maplar fakat hiçbirşey ortaya koymamışsınız ve emek göremiyorum , tutmaz.

NikolaiS

RuLinGS

Crountê

Tutacağından pek emin değilim, bir şeyler çabalamak istiyorsunuz fakat yanlış yapıyorsunuz.

No-Name

Sunucu ekonomisinden Berat Albayrak sorumlu ise söyleyin gelmeyelim.

Glyph

Yorumlarınız için teşekkür ederiz tüm yorumları okuyup dikkate aldığımızdan emin olabilirsiniz sizlere layık olmaya çalışıyoruz.Herkese İyi Forumlar.

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Alperenn07

Alıntı yapılan: Shaeoriz - 19 Eylül 2019, 17:39:39
Her dakika samp platformunda yeni bir server görüyorum , video da anlatılmak istenen tam olarak ne trabzon konsepti diye geçmişsin fakat gtanın kendine ait kasabasına gelip birbirinize el atıyorsunuz genel eleştirme yapılacak gerekirse konu düzeni kötü ( amatörce ) , video amatörce , sistemler RolePlay sistemleri değişik sistem göremedim , map gtanın kendine ait olan mapı Trabzon konseptine uygun birkaç map yapabilirdiniz ( SÜMELA MANASTIRI , Tranbzonspor bayraktarı  bayrak resimleri güzel dükkanlar geliştirilmiş maplar fakat hiçbirşey ortaya koymamışsınız ve emek göremiyorum , tutmaz.

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Zamanla bu dediklerinizi yapacağımızdan şüpheniz olmasın lütfen. Siz değerli oyuncularımızın fikirlerini göz ardı etmeyeceğiz. Biz bu sunucuya emek verdik,sabahladık günlerce toplantılar yaptık uğraştık. Emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah.

İletişim Adresim.

Alperenn07

Alıntı yapılan: NikolaiS - 19 Eylül 2019, 18:01:00
Trailer'ı daha kötü yapsaydınız ya böyle olmamış.

Elimizden gelen trailer bu şekilde oldu. Zamanla bunu da düzeltmeye çalışacağız. Teşekkürler.

İletişim Adresim.

Alperenn07

İletişim Adresim.

Alperenn07

Alıntı yapılan: Crountê - 19 Eylül 2019, 18:48:02
Tutacağından pek emin değilim, bir şeyler çabalamak istiyorsunuz fakat yanlış yapıyorsunuz.

Bu zamana kadar yaptığımız yanlışlar oldu şimdide olacak biz bunları en aşşağı seviyeye düşürmek için ekibim ile birlikte uğraşıyoruz. Teşekkür ederiz.

İletişim Adresim.

Joker

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.
Kuralları gözden geçirelim.

open.mp Turkey Department Manager