GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Roleplay Forum Teması

Başlatan Akro, 06 Ağustos 2019, 16:45:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rekcahml

Akro

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 07 Ağustos 2019, 11:16:24
Yok dostum paylaşmam dağıtmam söz konusu değil ya yemin ederim öyle şeyleri hiç sevmem bir kaç kere bana yapıldığı için nefretim var öyle şeylere güzel kardeşim satışını yapa bilirsin, alanlarada tebrikler gayet iyi bir tema.
Teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: xeta - 07 Ağustos 2019, 11:26:39
Bu işi yapıyorsun dostum, hayırlı satışlar. :)
Teşekkürler, sağolun.

Alıntı yapılan: Vuzzy - 07 Ağustos 2019, 11:30:30
Eline sağlık çok güzel.
Teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: rekcahml - 07 Ağustos 2019, 12:01:00
Alıntı yapılan: Byrpo - 06 Ağustos 2019, 16:57:26
Hayırlı Satıslar  :)
Sağolun.
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 12:24:08 Akro
Akro

Akro

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 30 Ağustos 2019, 00:54:15
Temayı wonderland roleplay olarak satın aldık. Oyunumuz adına yatırım yapmaktan kaçınmıyoruz. Gayet güzel ve profesyonel şekilde yapılmış bir tema. Arkadaşı ve yaptığı işleri herkese tavsiye ediyorum. Karşılıklı güven çerçevesinde işlerimi yaptırdım ve çok ilgiliydi. Her türlü sorunumuzla ilgilendi, gözünüz kapalı çalışabilirsiniz. Böyle dürüst iş yapanlar daha çok kazanmalı diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler. :)
Güzel yorumunuz için teşekkürler, güle güle kullanın. :)

Akro

FatherA

Akro

Akro

DracDonix

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 24 Eylül 2019, 11:54:25
Almayın, aldırtmayın. Parasını verip satın aldığımız tema lisansını iptal ederek haksızlık yapmıştır. Parası ile alınan temanızın lisansını iptal eder ve mağdur olabilirsiniz. Boşuna para vermeyin, tavsiye etmiyorum.
Geçmiş Girsin

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Crountê

Mod bir kaç kişide ücretsiz bir şekilde bulunuyor diye duydum, dikkat et dostum yakın zamanda paylaşırlar.

Crountê

Almayın, aldırtmayın. Parasını verip satın aldığımız tema lisansını iptal ederek haksızlık yapmıştır. Parası ile alınan temanızın lisansını iptal eder ve mağdur olabilirsiniz. Boşuna para vermeyin, tavsiye etmiyorum.
Eheheheee millete gel 50TL temayı aldım takas edek senin temanla demeyi biliyorsunuz ama :D

No-Name

Aga size de geçiren geçirene.

Akro

Gereksiz yorumlarda bulunup adımı kirletmeye çalışmayınız. kadirbalcin.com veritabanından ekran görüntüsü gönderiyorum.

Lisans sistemimizden etkilenen bir sürü kurumsal siteler var sizin haricinizde onlar neden aynı şeyleri söylemiyor ? Lisansladığımız dosyanın ayarları ile oynarsanız olacağı budur. Bu yaptığınızdan dolayı mesuliyet kabul etmiyorum.

Akro

lacosapalm

Zaman aşımı sebebiyle kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N