GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 02:06:20

Foruma konu açamıyorum.

Başlatan Codes., 02 Ekim 2019, 21:49:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Codes.

Merhabalar foruma konu açamıyorum  Anlatımlar bölümüne 403 diye bir hata çıkıyor.

Vengeance

Çerezleri silmeyi dener misiniz? Bu işlem sizi çözüme ulaştırmazsa tarayıcı değiştirmeyi de deneyin.

Codes.

Alıntı yapılan: Vengeance - 02 Ekim 2019, 21:55:28
Çerezleri silmeyi dener misiniz? Bu işlem sizi çözüme ulaştırmazsa tarayıcı değiştirmeyi de deneyin.

Denedim ama biraz bekleyelim belki düzelir.

Codes.

@Vengeance  hala aynı devam ediyor host ile ilgili bir şeyler diyor bu seferde.

Vengeance

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 03 Ekim 2019, 00:08:02
Hosting problemi düzeldi, tekrar dener misiniz?

Leonida

Alıntı yapılan: Vengeance - 03 Ekim 2019, 00:24:13
Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 03 Ekim 2019, 00:08:02
Hosting problemi düzeldi, tekrar dener misiniz?
Bu hata bende de olmuştu sonra düzeldi. Ancak bu hata ara sıra tekrar karşıma çıkıyor. Mesela ben hala forum ayarlarımı yapamıyorum. Şimdilik böyle bir şey önemli değil benim için ancak böyle hata oluyorsa kökten düzeltilmesi gerekir. Oysa çerezleri silip, farklı tarayıcılardan, bilgisayarlardan ve internetlerden denediğim halde. Bunu internette araştırdığımda yönetici tarafından izin verilmediğinden kaynaklandığını öğrendim.
Son düzenlenme: 03 Ekim 2019, 01:57:06 lazlow
image

Mükemmelliyetçi

İnternetinizden alakalı bir durum, forum ile bir alakası yok gecen hafta benimde başıma geldi internetim bir süreligine kısıtlandıgı için bu şekilde bir hata veriyor. Gerekli yapılandırmalar için googlede kapsamlı araştırlamar yapın.

Leonida

Alıntı yapılan: Mükemmelliyetçi - 03 Ekim 2019, 08:10:45
İnternetinizden alakalı bir durum, forum ile bir alakası yok gecen hafta benimde başıma geldi internetim bir süreligine kısıtlandıgı için bu şekilde bir hata veriyor. Gerekli yapılandırmalar için googlede kapsamlı araştırlamar yapın.
İnternetle olduğunu pek düşünmüyorum. Zira birden farklı internetten denedim aynı şey oldu.

image

Codes.

Sorun çözülmüştür konu kilitlenebilir.

Vengeance