GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[SATILIK] Youtuber Sistemi

Başlatan Zoxy, 10 Ekim 2019, 15:46:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zoxy

Bu sistem ile oyuncular bir miktar para ödeyerek ($10,000) youtube kanalı oluşturuyor. Video yayınlamak için belirli bir para veriyorlar ve video çekiliyor, yayınlanması için 5 saat oyunda aktif olmalıdırlar. Yayınlandığında abone sayısına göre izlenme, like sayısı ve dislike sayısı belirleniyor, ona göre kazanç elde ediyor. Ayrıca belirli bir abone sayısını geçtikten sonra rastgele reklamlar gösteriliyor ve gösterilen reklam sayısına göre para kazanıyor. Videonun izlenme sayısına göre abone sayısı artmaktadır. Abone sayısı ne kadar fazla olursa video masrafları da o kadar fazla olur. Fikir ve kodlama bana ait, SA:MP'ta daha önce yapılmamış bir sistem.

Görseller:

Fiyat: Kaynak kodu ile birlikte 60 TL, sadece amx 30 TL.
Discord: Zoxy#1531
Son düzenlenme: 21 Ekim 2019, 21:04:36 Zoxy

Tektabanca

Sistem çok mükemmel lakin aşırı pahalı

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Krozfayer

Sistem gayet güzel , başarılı fakat maddi fiyat'ı oldukça fazla neyse iyi çalışmalar başarıların devamını dilerim.

Pesimist

Victim modunu 350 gibi bir fiyata satarken sistemi 200 baya uçuk ancak sistem gayet hoş, başarıların devamını dilerim.

Sahib

Sistem Efsane. Güzel Kodlamışlar. Bunu Almak Yerine Başkaları Gördü Diye Yaparlar.

Zoxy

Alıntı yapılan: Sahib - 10 Ekim 2019, 17:05:54
Sistem Efsane. Güzel Kodlamışlar. Bunu Almak Yerine Başkaları Gördü Diye Yaparlar.

Bırak yapsınlar, tek olayları fikir ve sistem çalmak. Yaptığım iş ortada, fiyatının hakkını veriyor bence. Ayrıca sabit fiyatlar değil, pazarlık yapılabilir.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Unknown

Kolay gelsin, fiyat biraz abartı gibi geldi fakat sen iyi bilirsin bu işleri.  :helal:

Amper

güzel fikir fakat en fazla üç saatlik işi bu fiyata koymak biraz abartı

xT_9000

Kardeşim sene 2020 artık yutubırlik tutmaz aaa

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Zoxy

Fiyat düşürüldü, her türlü pazarlığa açığım. Sistemin fiyatını belirleyen ne kadar sürede kodladığın değil, sistemin içeriğidir. Sistem kodlama süresi kişiden kişiye değişir, bazılarının zamanı olmaz basit bir sistemi kodlaması bile günlerini alabilir. Bazıları en zor sistemi bile kısa sürede kodlayabilir. Yani bana göre ne kadar sürede kodladığın değil, sistemin içeriği önemlidir. 
Son düzenlenme: 10 Ekim 2019, 19:52:48 Zoxy

mortale

Fikir her ne kadar güzel olsa bile SA-MP'ta yapılmamasının en büyük sebebinin sadece bu sistemin yazılı olarak yapılabileceğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. SA-MP imkanlarıyla güzel sistemler çıkmıyor değil, keşke daha fazla 'kullanılabilir, özgün' fikirden sistem üretip satışa sürseydiniz.

Bu yorumumun diğer bir bakış açısıyla sizin böyle bir fiyat koymakta haklı olduğunuzu düşündüğümü de söylemem gerekir. Siz her ne kadar yenilikçi şeyler düşünüp yapmak isteseniz bile SA-MP'ın bunun için ne kadar uygun yer olduğu konusu tartışmaya açık. Yine yanlış anlamanızı istemem ancak yapılması zor bir sistem değil, bir arkadaş yaklaşık 3 saat sonrasında replikasını yayınlamış bile. Büyük ihtimalle alıcınız da yardım taleplerinde 'plugin load failed dedi???' yazan arkadaşlardan birisi olacak.

Fikir güzel, ancak 'işlevsel' bir özelliği olmayan sistem için 100 TL - 200 TL değer çekmek pek uygun kaçmadığı düşüncesindeyim. Fiyatlarınızı buna göre güncellemenizi önererek iyi forumlar dilerim.

Zoxy

Alıntı yapılan: Renard - 10 Ekim 2019, 21:17:07
Fikir her ne kadar güzel olsa bile SA-MP'ta yapılmamasının en büyük sebebinin sadece bu sistemin yazılı olarak yapılabileceğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. SA-MP imkanlarıyla güzel sistemler çıkmıyor değil, keşke daha fazla 'kullanılabilir, özgün' fikirden sistem üretip satışa sürseydiniz.

Bu yorumumun diğer bir bakış açısıyla sizin böyle bir fiyat koymakta haklı olduğunuzu düşündüğümü de söylemem gerekir. Siz her ne kadar yenilikçi şeyler düşünüp yapmak isteseniz bile SA-MP'ın bunun için ne kadar uygun yer olduğu konusu tartışmaya açık. Yine yanlış anlamanızı istemem ancak yapılması zor bir sistem değil, bir arkadaş yaklaşık 3 saat sonrasında replikasını yayınlamış bile. Büyük ihtimalle alıcınız da yardım taleplerinde 'plugin load failed dedi???' yazan arkadaşlardan birisi olacak.

Fikir güzel, ancak 'işlevsel' bir özelliği olmayan sistem için 100 TL - 200 TL değer çekmek pek uygun kaçmadığı düşüncesindeyim. Fiyatlarınızı buna göre güncellemenizi önererek iyi forumlar dilerim.
SA-MP ile ilgisi yok, biz tembeliz ve yenilikçi fikirler üretemiyoruz. SA-MP istediği kadar yeni fonksiyonlar yeni özellikler getirsin, biz yine tembeliz yine aynı sistemleri ve modları editleyip kullanacağız. Oyuncular artık yeni sistemleri ve oyun modlarını beğenmiyorlar, destek olmuyorlar. Birisi bir fikir ortaya attığında onu daha da geliştirip kullanmak yerine iki üç edit yapıp yazıları değiştiriyorlar. Paylaşılan Youtuber sisteminin dinamik bir sistem olduğuna inanmıyorum, ShowPlayerDialog ve SendClientMessage ile yapılmış bir gövde gösterisi (benim düşüncem). Fiyat 80 TL'ye düşürüldü, ideal bir fiyat bence. Yorumun için teşekkür ederim, iyi forumlar.

RuLinGS

Şirket sistemi mantığında,biraz daha ucuz yapsanız alan olacaktır,hayırlı satışlar.

Sahib

Alıntı yapılan: Zoxy - 10 Ekim 2019, 17:51:44
Alıntı yapılan: Sahib - 10 Ekim 2019, 17:05:54

Bırak yapsınlar, tek olayları fikir ve sistem çalmak. Yaptığım iş ortada, fiyatının hakkını veriyor bence. Ayrıca sabit fiyatlar değil, pazarlık yapılabilir.

Yorumlarınız için teşekkürler.
Sıkıntı Bu İşte. Bu İşlerden Anlayanlar Kendileri Yapcak Ve Almak Gibi Bir Durum Olmayacak. Ama Yinede Yeni Başlamış Biri Varsa Ala Bilir Bence. Başarılar Dİlerim Sana.

DracDonix

Ellerine sağlık güzel sistem umarım işine yarayacak birine gider.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)