GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Minyatür İstanbul "Minİstanbul" (Yapım Aşamasında)

Başlatan İPŞİR, 17 Ekim 2019, 01:23:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İPŞİR

Herkese merhaba,
Öncelikle bu projeyi herhangi bir sunucu için değil sadece uğraşmaktan zevk aldığım için yapıyorum.
Daha önce paylaşmış olduğum Linkteki MAP çalışmasını yeniden ele alarak "Minyatür İstanbul(Minİstanbul)" olarak adlandırdığım bir proje yapmaya karar verdim.
GTA San Andreas imkanlarıyla İstanbul haritası yapmak elbette imkansız denecek kadar zor ancak elimden geldiğince hayal gücümü ve bilgimi kullanmaya çalışacağım.
Şuanda yolun çok başındayım ama gün geçtikçe ilerleme kaydetmeye devam ediyorum. Harita şuanda map editor programı ile hazırlanmakta ancak daha sonrasında Texture Studio ile mekanlar, parklar ve tabelalar türkçeleştirilerek harita tamamlanacak. Gelişmeleri buradan paylaşmayı düşünüyorum.
Projeye ait görüntüler gelmeye devam edecektir.

Son düzenlenme: 17 Ekim 2019, 22:10:43 İPŞİR

lacosapalm

Eline sağlık, Gelişmeleri takip edeceğim. :helal:

- S O N

İPŞİR

ayazcik

Biraz uzak yapabilirdinmi ne sanki öyle görünüyor ama güzel olmuş eline sağlık.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

İPŞİR

Alıntı yapılan: AyazDuru - 17 Ekim 2019, 02:55:39
Biraz uzak yapabilirdinmi ne sanki öyle görünüyor ama güzel olmuş eline sağlık.
Bolgeler sembolik olarak var. Alanı daha dar tutup butun kiyi kesimini ele almak istiyorum. Teşekkür ederim.

Joker

Eline sağlık, gayet güzel görünüyor.

open.mp Turkey Department Manager

Sayrox

Destekliyorum los Santosdan uzak bir yere yapılabilir. İşini iyi bilen bir geliştici yapılan Map tasarımını haritada deniz gibi göstermek yerine. Zaten varmış gibi gösterebilir. Başarılar eğer iş işten geçtiyse yapıldığı kısmının ufuklarına orman ve dağ objeleri koyularak çıkışı ve lsnin gözükmesi ne engel olunabilir.

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Radless

"Life's too short to hold grudges."

S W E S T

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

İPŞİR

Alıntı yapılan: Sayrox - 17 Ekim 2019, 12:07:28
Destekliyorum los Santosdan uzak bir yere yapılabilir. İşini iyi bilen bir geliştici yapılan Map tasarımını haritada deniz gibi göstermek yerine. Zaten varmış gibi gösterebilir. Başarılar eğer iş işten geçtiyse yapıldığı kısmının ufuklarına orman ve dağ objeleri koyularak çıkışı ve lsnin gözükmesi ne engel olunabilir.
Los Santostan uzak yapmamamın sebebi daha önce bu tip bir girişimde bulunmamdan kaynaklı. Maalesef deniz açıklarında belli bir noktadan sonra objelerin içini görmeye başlıyoruz. Bunun gibi bir durumun yaşanmaması için haritayı olabildiğince LS tarafındaki açıklığa taşıdım. Ancak  Her ne kadar böyle bir durumla karşı karşıya kalmış olsam da LS Haritasının görünmemesi için dağ vb unsurları kullanacağım.

Güzel yorumlarınınz için teşekkür ederim.

İPŞİR

Üsküdar sahilinin yapım aşamasında Kız Kulesini sona bırakamazdım. Sahilden bir görüntü ile konuyu canlandıralım.

Son düzenlenme: 17 Ekim 2019, 20:42:43 İPŞİR

İPŞİR

20.10.2019 Haritanın yapım aşamasına devam etmekteyim. Son durum alttaki görselde mevcut.