GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

MYSQL R41-4 & Pawn Cmd & Gelişime Açık Script

Başlatan Sayrox, 18 Ekim 2019, 23:19:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayrox

Kodlama stili, ve tasarımı, kodlaması,fonksiyonları tarafıma aitdir. Piyasada dolaşan xxModu XXNovelty modu saçma,sapan ikinci el modları kullanmaktan ziyade tertipli ve düzenli bir kodlama stili ile temelleri atılmış bu modu kullanmanızı ve kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. T üm pluginler ve kütüphaneler en güncel kaynaklardan alınmıştır. Kısacası profesyonel Login/Register/Başlangıç scripti diyebiliriz yazıları ve konumlarını değiştirerek. İstediğiniz tarzda bir oyun moduna çevirebilirsiniz ismimide silebilirsiniz mühim değildir iyi kullanımlar dilerim. Boş bir satır public bulunmamaktadır kullanılmayan publicler silinmiştir. Satıra değil işleve bakılmalıdır. Başarılar.  :helal:  :helal:  :helal:

Tablolalarımız;

Görüntülerimiz

Son düzenlenme: 18 Ekim 2019, 23:49:24 Sayrox

cyclops

Ellerine sağlık doğuş abim paylaşım için teşekkürler yararlı paylaşım. :)

İletişim Adreslerim
Discord: cyclops#3983

DoğruIuk sonsuzIuğun güneşidir. NasıI oIsa doğar.

Unknown

Radless

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Paylaştığınız içerikte indirme linki mevcutsa paylaşılan dosyanın virus total tarama linki koyulması zorunludur.

» Konuyu düzenlemek için 24 saat süreniz bulunmaktadır, eğer düzenlemezseniz kilitli konular bölümüne taşınacaktır.

"Life's too short to hold grudges."

Sayrox

Alıntı yapılan: Radless - 18 Ekim 2019, 23:38:20
Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Paylaştığınız içerikte indirme linki mevcutsa paylaşılan dosyanın virus total tarama linki koyulması zorunludur.

• » Konuyu düzenlemek için 24 saat süreniz bulunmaktadır, eğer düzenlemezseniz kilitli konular bölümüne taşınacaktır.
Bildirim için teşekkürler.

https://www.virustotal.com/gui/file/d4480cac7926b8bf78b325b7e3a5d38f993692fd6aa8bf3caa248c366ebd4567/detection

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

laéx

Amper

antisqlinjection[][] içeriği yerine
mysql_escape_string() kullanmalısın

easydialog.... plz...

new oncommandtextlog[128];
format(oncommandtextlog, sizeof(oncommandtextlog), "Komut kullanildi: (%s-%s) ",cmd,OyuncuAdiGetir(playerid));
printf(oncommandtextlog);
printf kullanıyorsun zaten neden format? neden oncommandtextlog değişkeni 128 karakter? -_-

daha fazla da bakamıyorum akıl sağlığımı seviyorum, kodlama düzeni çok kötü ve geliştirmeye açık falan değil.
https://github.com/lilAmper/Register-Login-System-SA-MP
daha stabil olarak kullanabilirsiniz.

Excision

tertip düzen anlayışına hayran kaldım ayrıca sql injection için mysql_format ile %s yerine %e kullanarak herhangi ek bir işleme gerek kalmadan stringi escapeleyebilirsin. bu sayede antisqlinjection gibi internetten bulduğun bir arrayı kullanmana gerek kalmaz.
Son düzenlenme: 20 Ekim 2019, 18:24:20 Excision

Libbyphay

Düzenli, bir mod paylaşım için teşekkürler. :)

Founder & Management
Libbyphay

Sayrox

@Amper Allahından bul dostum kul hakkı yiyorsun. Birazdan video sallayacam buraya. Senin sikletin ben değilim yeni başlayanları kandırmak senin sikletin. Bir şey bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şey bildiğin yok sadece çamur atıyorsun milletle alay ediyorsun ben birazdan buraya gerekli videoyuda atacam.

Herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten sıkıntı yok. Bizide bilenler bilir.

Amper

Alıntı yapılan: Sayrox - 21 Ekim 2019, 19:27:40
@Amper Allahından bul dostum kul hakkı yiyorsun. Birazdan video sallayacam buraya. Senin sikletin ben değilim yeni başlayanları kandırmak senin sikletin. Bir şey bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şey bildiğin yok sadece çamur atıyorsun milletle alay ediyorsun ben birazdan buraya gerekli videoyuda atacam.

Herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten sıkıntı yok. Bizide bilenler bilir.

Sayrox

Son gülen iyi güler koç biraz sabret video yüklesin.  :kahkaha2:

Sayrox

Amper

videonun 2.50'sinde yaşanan sahne özeti: