GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kolanbilisim

Başarılı oyun sunucusu. Tavsiye ederim, Kaliteli oyun HP sa:mp sunucusudur.

Gereksiz yorumlarınızı burda belirtmenizi tavsiye etmem. Her kişi kendinden sorumludur insanların kusurlarını genel ortamda belirtmenizin bi anlamı yoktur. @Xecutioner

Xecutioner

Alıntı yapılan: kolanbilisim - 02 Ekim 2019, 21:37:17

Gereksiz yorumlarınızı burda belirtmenizi tavsiye etmem. Her kişi kendinden sorumludur insanların kusurlarını genel ortamda belirtmenizin bi anlamı yoktur. @Xecutioner

Tartışma yaratacak mesajlar atma 3. ŞAHIS. Kurumsal bir firma işletiyorsan kaliteli ol bu tür olaylara girip müşteri kaybetme. Benimle o kişi arasında ve ben kişisel bir kusur belirtmedim o beni iyi anladı. Neler yapacağımı da iyi biliyor.

@HELLBOY Kurumsal ticketinizi  meriç hosting olarak bekliyoruz.
Son düzenlenme: 02 Ekim 2019, 23:00:12 Xecutioner

Pesimist

Alıntı yapılan: Xecutioner - 02 Ekim 2019, 22:04:12
Alıntı yapılan: kolanbilisim - 02 Ekim 2019, 21:37:17

Tartışma yaratacak mesajlar atma 3. ŞAHIS. Kurumsal bir firma işletiyorsan kaliteli ol bu tür olaylara girip müşteri kaybetme. Benimle o kişi arasında ve ben kişisel bir kusur belirtmedim o beni iyi anladı. Neler yapacağımı da iyi biliyor.

@HELLBOY Kurumsal ticketinizi  meriç hosting olarak bekliyoruz.
Katılıyorum, eğer kurumsal bir firma yönetiyorsanız kişisel husumetlere/konuşmalara girmemenizi tavsiye ederim. 1 kişi kazanacağım derken 5 kişi kaybetmeyin :)

HELLBOY

EFSANE GÜNCELLEME
Birkaç gündür üstünde çalıştıgımız ddos bildirme panelini sizlere göstermek isterim VDS sanal sunucunuza xxx kişi bir saldırı yaptıgında direk bildirim gelip anında müdahale etmemize yarıyor 7/24 kesintisiz hizmet herkesin hakkı.

Rouge

HELLBOY

:anons:
  • sunucuya Çetelere Özel karakterin üzerine silah asma eklendi.
  • Yazar Kasa sistemi eklendi.
  • Samp-Cac Macro flood engellendi.
  • samp-Cac Kullananlara özel gün içinde tetikçi mesleğine HS Sistemi eklenecek.
  • 24 Saatte 1 sunucuya res atılıyor haberiniz ola müsait zamanda düzeltilecek.

zeroo

Radless

"Life's too short to hold grudges."

HELLBOY

GÜNCELLEME
  • HS SİSTEMİ : Samp-cac kullananlar arası hs sistemi aktif edilmiştir.
  • Macro tusu tamamen kaldırıldı.
  • Tabut sistemi : sistemi anlatıyım ölen adamın tabutu çıkıyor ve yakında mysql ayarları olunca ölüm mesajı olarak eklenecektir.

@Radless arkadaşımıza yardımları emekleri için teşekkür ederiz.

xDahdal

Alıntı yapılan: HELLBOY - 20 Ekim 2019, 04:44:53
GÜNCELLEME
  • Tabut sistemi : sistemi anlatıyım ölen adamın tabutu çıkıyor ve yakında mysql ayarları olunca ölüm mesajı olarak eklenecektir.

O tabut kaç saniye orda duruyor? Saniyesi varmı

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Radless

Alıntı yapılan: RulinG - 20 Ekim 2019, 10:39:31
Alıntı yapılan: HELLBOY - 20 Ekim 2019, 04:44:53
GÜNCELLEME

O tabut kaç saniye orda duruyor? Saniyesi varmı
Süresi ayarlanabiliyor ve 3 yada 5 saniye kalıyor tam hatırlamıyorum.

"Life's too short to hold grudges."

HELLBOY

GÜNCELLEME
  • Neon Sistemi : Evinize ait olan aracınıza /apanel yazarak 1 kere satın almış olacaksınız tüm renkleri aktif olarak kullanabileceksiniz videodaki sistem yapım aşamasında ilk halini şimdiden sunucuda aktif etmiş bulunuyoruz.

Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
NOT:Videodaki eksik olan sistemler eklenecek geliştirilme aşamasında Mysql kaynaklı sorun oldugu için ilk halini hemen eklemek istedik.

Dwayne

edizzy