GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RuLinGS

"SAMP" platformuna çok iyi şeyler kattınız.Kattığınız şeyler tabikide Sistemler olsun,oyuncuların bir yanında çok sıkıntı var ama bir serverin yönetimi ve sistemler iyi ise bitmiştir.Oradan bir oyuncu gelir herkese DM yapar ve bunun yüzünden sunucunun adı kötü olur ama böyle düşünmeyin,bu onların suçu değil onun beyninde DM yapınca kendine çok iyi bir iş başarmış gibi ama kendini düşürüyor.Yani bu konularda ilk başta ön yargılıydım ama bundan sonrada oynayacağım sunucu başarılar.

ahshit

Bu sunucuyu merak ediyorum, oynamak istiyorum ama beni uzak tutan bir etken var. Clientin sürekli virüs uyarısı vermesi çok düşündürüyor beni ve her seferinde kaldırıyorum. Uzak sunucuya clienti indirdim, daha indirirken virüs hatası aldım. İndirdiğim .exe'yi tarattım 65 tarayıcının 63'ü virüs verdi - ki bu gözümü çok korkuttu -. Başka sunucuların clientlerinde virüs olmuyor. Rina Client'in tabi ki içerdiği yazılım farklıdır ama bu kadar her şeyi başarabilen sunucu bu client sorununuda çözebilir diye düşünüyorum. Ayrıca dosyayı farklı sunucularda tutmaktan ziyade kendi sunucunuzdan bizlere paylaşırsanız daha güvenli olabilir. Bu olaya inşallah bir çözüm bulursunuz ve bizler gönül rahatlığıyla oynarız.

* Youtube'da bulunan videoyu izledim. İçimi rahatlatmadı çünkü virüs taraması sonucunda benim gördüklerim ile videoda bulunanlar çok farklı.

dreamz

Alıntı yapılan: ahshit - 10 Eylül 2019, 17:33:18
Bu sunucuyu merak ediyorum, oynamak istiyorum ama beni uzak tutan bir etken var. Clientin sürekli virüs uyarısı vermesi çok düşündürüyor beni ve her seferinde kaldırıyorum. Uzak sunucuya clienti indirdim, daha indirirken virüs hatası aldım. İndirdiğim .exe'yi tarattım 65 tarayıcının 63'ü virüs verdi - ki bu gözümü çok korkuttu -. Başka sunucuların clientlerinde virüs olmuyor. Rina Client'in tabi ki içerdiği yazılım farklıdır ama bu kadar her şeyi başarabilen sunucu bu client sorununuda çözebilir diye düşünüyorum. Ayrıca dosyayı farklı sunucularda tutmaktan ziyade kendi sunucunuzdan bizlere paylaşırsanız daha güvenli olabilir. Bu olaya inşallah bir çözüm bulursunuz ve bizler gönül rahatlığıyla oynarız.

* Youtube'da bulunan videoyu izledim. İçimi rahatlatmadı çünkü virüs taraması sonucunda benim gördüklerim ile videoda bulunanlar çok farklı.

açıldığından beri oynarım, aktif 700 üzeri kişi çekiyor. hiç bir şey olmadı bilgisayarıma, olacağını da sanmıyorum. için rahat bir şekilde oynayabilirsin

DracDonix

Alıntı yapılan: ahshit - 10 Eylül 2019, 17:33:18

Client'e olan bazı dosyaları Windows desteklemediği için virüs uyarısı var bilgisayarına hiç bir şey olmaz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

No-Name

Sunucu güzel beyler, DM değil daha çok CR+DM(Adam CR yaptıktan sonra DM atıyor) var sunucuda. Biraz oynadım sunucuda vakit geçirmek için çok iyi. Sistemler tartışılmaz zaten.

gerads

Jeva

Sistemler harika. Sunucuda para kasmak aşşırı kolay herkesin ak,degale, infernus gibi araçları var bunların azalması lazım. Yollar var ama tüm oyuncular kaldırımdan sürüyorlar, kaldırım onalr için yol olmuş artık. Zırh sistemi zaten tartışılmasız, zırh sistemi bir kalksa herkes şu non rp drivingi bırakacak. Sunucunun en büyük sorunlarından biri. Car Reaming, DM, NON RP Driving. Bunlar olmasa tadından yenmeyecek bir sunucu.

Hera

Discord sunucumuz üzerinden $1,000,000 çekilişine katılmayı unutmayın, #cekilis kanalındaki emojiye tıklayarak katılabilirsiniz.

pag

Şu konuyu bi güncelleyin 10 yıldır aynı şeyler :D

Desky

Jeva

Sunucuya yine girdim yine non rp drivingler, bunları artık düzeltmeyeceksiniz sanırım.

Hera

Alıntı yapılan: Jeva - 19 Ekim 2019, 03:45:37
Sunucuya yine girdim yine non rp drivingler, bunları artık düzeltmeyeceksiniz sanırım.

Elimizden geldiğince anlatıp öğretip, gerektikçe ceza veriyoruz.
Son düzenlenme: 19 Ekim 2019, 11:36:34 Hera

yali

Çok güzel server özellikle pizzanın önünde o kalabalık ile takılmak güzel oluyor, müzik filan dinliyoruz sarıyor yani.

captain worphine

Alıntı yapılan: YusufAli - 20 Ekim 2019, 21:52:49
Çok güzel server özellikle pizzanın önünde o kalabalık ile takılmak güzel oluyor, müzik filan dinliyoruz sarıyor yani.
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA SARRRRRSIN SENİİİ

ayazcik

Alıntı yapılan: captain worphine - 23 Ekim 2019, 13:37:44
Alıntı yapılan: YusufAli - 20 Ekim 2019, 21:52:49
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA SARRRRRSIN SENİİİ
Tüh karakterine balgam atmışlar.