GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Creation & Arena HP Modu (Konu Düzenlendi)

Başlatan Denish, 22 Ekim 2019, 19:45:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lenox

Bu, arada mod güzel güzelinde üstünde bir mod çok teşekkürler.

Medcezir

Bu modta Silver'in çok emeği var. Evet bende para ile aldım 2 ay yönetebildim hatalar yaptığım için yollarımızı ayırdık. Siz böyle emeği hiç görüp yapıyorsunuz ya böyle şeyler, Allah ailenizden çıkarır ahını. İnsan bir kere nasıl yakıştırır kendine hele şu laf "Rodriquez(Hakan) Reis'e teşekkürler." Hakan reisiniz gitsin kendi ayakları üzerinde meslek ögrensin çalışşsın bilgilsayar başında tüm gün o ne yaptı bu ne yaptı die yeni evlenen kadınlar gibi olmaktan vazgeçsin.

Gerçi bu konuyu paylaşan "Hakan" :D hesaplar açıyor kendi kendini övüyor :D
Son düzenlenme: 24 Ekim 2019, 17:29:00 Medcezir

TeknisyeN

Gercektende hala bu modu kullanan kaldımı ve bu modla sunucuyu tutturanlar varmı ?

Belcika

Alıntı yapılan: TeknisyeN - 24 Ekim 2019, 17:45:21
Gercektende hala bu modu kullanan kaldımı ve bu modla sunucuyu tutturanlar varmı ?

Demekkü kullanan ve tutturanlar varmış.

sweezy

Belcika

Alıntı yapılan: Medcezir - 24 Ekim 2019, 17:26:38
Bu modta Silver'in çok emeği var. Evet bende para ile aldım 2 ay yönetebildim hatalar yaptığım için yollarımızı ayırdık. Siz böyle emeği hiç görüp yapıyorsunuz ya böyle şeyler, Allah ailenizden çıkarır ahını. İnsan bir kere nasıl yakıştırır kendine hele şu laf "Rodriquez(Hakan) Reis'e teşekkürler." Hakan reisiniz gitsin kendi ayakları üzerinde meslek ögrensin çalışşsın bilgilsayar başında tüm gün o ne yaptı bu ne yaptı die yeni evlenen kadınlar gibi olmaktan vazgeçsin.

Gerçi bu konuyu paylaşan "Hakan" :D hesaplar açıyor kendi kendini övüyor :D

Kişi karalistede zannetmiyorum o değildir. Modu paylaşmakla iyi yapmışlar silver 50 kişiye satıyordu sonuc bu oldu.

DracDonix

Creation modu için çok uğraşmışıldı benim bile az da olsa emeğim var

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Medcezir

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Ekim 2019, 18:53:57
Creation modu için çok uğraşmışıldı benim bile az da olsa emeğim var
Çokmu umurlarında emeğin gardaşım. Bu nasıl bir yüz ki bu platforuma giriyor. (LAR)

Pesimist

ace

N0SY

Alıntı yapılan: TheLucifer - 23 Ekim 2019, 18:04:26
Mod Eksik + Buglu Gerçek Mod Bu Değildir.
Zaten sana kalsa herşeyi eksik ve buglu olucak Yılmaz'cım.

DracDonix

Alıntı yapılan: TheLucifer - 23 Ekim 2019, 18:04:26
Mod Eksik + Buglu Gerçek Mod Bu Değildir.
Kullanma hevesi mi doğdu içinde :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

BerkayTR55

Alıntı yapılan: Denish - 22 Ekim 2019, 19:45:59
Merhaba Arkadaşlar bügün sizlere Creation & Arena HP Modunu Paylaşıyorum, paylaşma sebebi coğu kişi gelişmiş mod arıyordu bizde paylaşıp sevap kazanalım dedik gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Modun içerisinde sayamadığım bir çok sistem mevcuttur, zamanında 250TL'ye satılan bir moddur

Videolar / Görseller

TIKLA İNDİR

Link & Rar Şifresi : westley

VİRÜS TOTAL TIKLA

veritabanı felan bağladım hep ama iterator ve date plugini yüklenmiyor runtime eror 19 hatası veiryor neden?
veritabanı felan bağladım hep ama iterator ve date plugini yüklenmiyor runtime eror 19 hatası veiryor neden?
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2020, 18:48:47 BerkayTR55