GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ücretli Full Stack Web Developer, Programlama(c#), Pawn, UI Design

Başlatan Amper, 29 Eylül 2019, 00:02:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JSW

Lé Spîke

Kendisini kardeşim sayesinde keşfettim ve başarılı olduğunu düşünüyorum. Samp ile ilgilensem kesinlikle kendisiyle çalışırdım.

RuLinGS

Sözlerimi geri çekiyorum,ve Gürkan bey'e güvencim 0'a indi,150 TL karşılığı böyle site yapmanız çok üzücü,sizin gibi birisine yakışmıyor.Birşey alırken 2 kez düşünün REZİLLİK !

Son düzenlenme: 27 Ekim 2019, 12:29:25 RuLinGS

Amper

hintli çalıştırmıyorsun gülüm sağdan sağdan

AlicanYT

Alıntı yapılan: RuLinGS - 27 Ekim 2019, 12:18:38
Sözlerimi geri çekiyorum,ve Gürkan bey'e güvencim 0'a indi,150 TL karşılığı böyle site yapmanız çok üzücü,sizin gibi birisine yakışmıyor.Birşey alırken 2 kez düşünün REZİLLİK !

Sen 150TL'ye bunu yaptırdığına dua et bakkaldan sakız almıyorsun adam hakkını vermiş

AlicanYT

Tavsiye ediyorum başarılı ve işinde uzman adam pişman olmayacaksınız.

sweezy

RuLinGS

Alıntı yapılan: AlicanYT - 27 Ekim 2019, 13:19:10

Sen 150TL'ye bunu yaptırdığına dua et bakkaldan sakız almıyorsun adam hakkını vermiş
Ahaha bu TEMA bedava yaptığı tek şey Canlı destek onun dışındakiler çöp ana sayfaya arkaya mavi fon eklemiş ve üstüne yazı eklemiş bunu herkes yapar.

Amper

bedava olan kaynak kodlarını internette arat ve hayatına devam et
List of the Top India Web Design Companies
https://clutch.co/in/web-designers
kolay gelsin konudan çıkabilirsiniz

RuLinGS

Alıntı yapılan: AlicanYT - 27 Ekim 2019, 13:19:10

Sitede yaptığın Referans kısmına ve hakkında kısmına basınca,hiçbir şey olmuyor yapıyorsun birde buglu yapıyorsun.
Son düzenlenme: 29 Ekim 2019, 14:45:26 RuLinGS

Amper

Bu iki kuruşluk herifin artık konuma yorum yapmasını istemiyorum açık söylemek gerekirse. Fakat kurallara aykırı bir şey yapmıyor. Utancından dışarı atalım mı? hadi atalım.

Eğer bir sorun çıkarsa benimle iletişime geçersiniz ve düzeltirim. Her geliştirici ile iş yapma biçimi budur. Bana bildirdiniz düzelteyim dedim başkasıyla çalışacağınızı ve şu anki haliyle kalmasını istediğinizi söylediniz. Başkasıyla mı çalışacaksınız? görüşürüz. 150 TL fiyat ödeyip dünyaları istercesine davranmanız... bullshit. Sayfa yapısı bulunuyor, bana gerekli grafik tasarımlarını atsaydınız zaten sayfanın bu tür bir görünümü olmazdı. Eğer ödediğiniz miktar 150 TL'yse benden ekstra logo, arka plan tasarımı vs vs talep etmeniz saçmalık. 25$'a bu sayfayı çıkarttığıma sevinmelisiniz fazla bile olmuş. Köşeden gidin arkadaşlar iki kuruş verdiğiniz için bu kadar laf ediyorsanız belki cüzdan bulursunuz ve sevinirsiniz.

RuLinGS

Alıntı yapılan: Amper - 27 Ekim 2019, 14:17:34
Bu iki kuruşluk herifin artık konuma yorum yapmasını istemiyorum açık söylemek gerekirse. Fakat kurallara aykırı bir şey yapmıyor. Utancından dışarı atalım mı? hadi atalım.

Eğer bir sorun çıkarsa benimle iletişime geçersiniz ve düzeltirim. Her geliştirici ile iş yapma biçimi budur. Bana bildirdiniz düzelteyim dedim başkasıyla çalışacağınızı ve şu anki haliyle kalmasını istediğinizi söylediniz. Başkasıyla mı çalışacaksınız? görüşürüz. 150 TL fiyat ödeyip dünyaları istercesine davranmanız... bullshit. Sayfa yapısı bulunuyor, bana gerekli grafik tasarımlarını atsaydınız zaten sayfanın bu tür bir görünümü olmazdı. Eğer ödediğiniz miktar 150 TL'yse benden ekstra logo, arka plan tasarımı vs vs talep etmeniz saçmalık. 25$'a bu sayfayı çıkarttığıma sevinmelisiniz fazla bile olmuş. Köşeden gidin arkadaşlar iki kuruş verdiğiniz için bu kadar laf ediyorsanız belki cüzdan bulursunuz ve sevinirsiniz.
Yoldan cüzdan bulsak bu işlere girmezdik.

Amper