GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rodeo Roleplay Tema ve Karakter Paneli

Başlatan evol, 28 Ekim 2019, 12:53:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

evol

@Sayrox Sen paylaşıcam dedin ben sana bırakmadan kendim paylaşıyorum. Karakter paneli forum ile birleşik olup, gerekli yerleri kendinize göre ayarladıktan sonra kullanabilirsiniz. Ben Rodeo Roleplay'in boş veritabanını da burada paylaşacağım sonrasında hatalı gibi laflar duymak istemiyorum, veritabanını yükleyip localhostta test edebilirsiniz.

Tema Dzinerstudio'a ait olan twotone teması üzerinden geliştirmeler yaparak düzenlenmiş temadır. Temada başarım sistemi, hizmet ödülü gibi smf veritabanına bağlı görsel şeyler vardır.

(bknz:https://www.rodeorpg.com/forum/Themes/rodeov1/theme_info.xml)

Karakter Panelinin işleyişi; 4 tane slot olup, ilk başvuruda şifre istiyor ve karakterslot değerini 0 olarak geçiriyor. karakterler tablosunda bulunan karakterslot sütununa her başvuruda değeri birer birer artırıp otomatik değer veriyor.
(Örn: Bir hesabın, bir tane karakteri var ise diğer başvuru "1" değer olarak otomatik gidiyor. 0-1-2-3 olarak ayrılıyor.

Panel Ana Sayfası;
(Güncel hali bu değildir. Cinsiyet, ırk ve seviye gibi özelliklerde eklenmiştir.)

Karakter Başvuru Sayfası;

Şifre Değiştirme Sayfası;

Tema ve Panel ile ilgili herhangi bir destek vermeyeceğim, beni rahatsız etmezseniz memnun olurum. Kendisini platformda bir şey zanneden, 2007 den beri platformda bulunan(sözde) kişilere selam olsun, hayırlı işler gülüm. @Sayrox umarım bir daha beni kendin gibi görüp bu oyuna bağlı olduğumu sanmazsın, Victim'n modunu paylaşmaya devam mı?
Son düzenlenme: 30 Ekim 2019, 05:06:28 Hosselen

Charty

dreamz

dreamz18.09.2019
sen kendini
böyle sunucularda
harcıyosun

mortale

lacosapalm

Verdiğin emeklere şahidim. Eline sağlık Doğukan. :helal:

- S O N

Lore

Vengeance

Paylaşıp verdiğin emeği yazık etmen üzücü. Ellerine sağlık.

evol

Alıntı yapılan: Vengeance - 28 Ekim 2019, 20:18:27
Paylaşıp verdiğin emeği yazık etmen üzücü. Ellerine sağlık.
Karakteri beş para etmeyen insanların kullanacağına, sunucu açmak isteyen yeni bireyler kullansın daha iyi. Teşekkürler.

Amper

Warning

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sayrox

Paylaş kardeş paylaş. Nasıl ağladın ama nasıl geldin bana. Doğuş forumu silin yoksa paylaşırım hatırlıyor musun o ilk günü? çok iyi hatırlıyorsun. Dur hemen sevinme beni tanıyorsun çakalın leşini kullanman ben. Bir baltaya sap olmamış adamın leşini kullanmam kardeş.

Ben sana bir şey yaptım mı? biliyorsun yakında açılacak ben sana hiç bir şey yapmadım. Sen kendi , kendine yaptın benden gizli konuşmalar zaten çıkmak istiyorum demeler. Senin ve senin gibilerin olayı bu be dostum. Daha iyisini gördüğünüzde pılınızı , pırtınızı toplayıp gitmek. Ben sana o kadar saat diller döktüm. Bak doğukan şöyle böyle idare et, bu adamları bu günlerde gelecek... Geçecek sen ne yaptın peki. Benim ekibimdeki kişileri dahi caydırmaya çalıştın zaten çıkmak istiyorum anlasana gibi konuşmalar. Sen bana geldin dedinki ben yetki istiyorum. Dedim mi bir şey ha? Tamam dedim gel Developer ol. Oldunda olmadınmı yalanmı haa?

Sonra ne oldu peki sen biliyorsun sonra ne oldu. Bir tarafların ayrı oynadı. Tamam bak sana yüz bin defa dedim haklı olduğun konular vardı kardeş ama sana dedim. Sadece gününü bekle bana zaman ver ben çok yoğun çalışıyorum bu konuları çözebilecek durumda değilim. Ne oldu sonra? bir yetkin düştü Web Developer oldu pılını,pırtını topladın gittin ne dedin bana hatırlıyor musun? ekibede ben Developer olduğum için buradayım. Bu ne demek biliyor musun kardeş sadece senin alt takımında olmayanları millete sergilemeye çalışmak. Başka bir şey değil uzun lafın kısası. RIZKIMI VEREN HÜDA'DIR KULA MİNNET EYLEMEM. Saldır şimdi bir tilki gibi saldırmaya devam et ama telefonumu açacak cesarete sahip olamama yada devam et tamam mı? Sadece bir kargasın kardeş. Haydi sana sivil hayatında başarılar. Rodeo sana muhtaç kalmadı , kalmazda.

Adam olana her zaman kapımız açık  kardeş ama adam olana. Seninde eksiğin budur belki haa? bunu bana kanıtladın ekipten ayrıldığın ilk gün pılını , pırtını toplarken bütün forumu tasarımı paneli silerek bana isptladın kardeş senin gibilerden ne adam olur nede ekip. Anladınmı evlat sen zaten bugünde ekipte olsan kimbilir neler yapardın arkamdan kimbilir ne zaman en ufak bir kıvılcım çıksa daha önce yaptığın gibi her şeyi siler giderdin. Sunucu açık olsa dahi. Bu konuşmaları okuyan arkadaşlara Teşekkür ediyorum sizlere nacizane önerimdir. Mutlu olmak istiyorsanız kimseye güvenmeyin her işinizi kendin yapın.
Son düzenlenme: 29 Ekim 2019, 16:10:12 Sayrox

evol

Alıntı yapılan: Sayrox - 29 Ekim 2019, 15:58:21
Paylaş kardeş paylaş. Nasıl ağladın ama nasıl geldin bana. Doğuş forumu silin yoksa paylaşırım hatırlıyor musun o ilk günü? çok iyi hatırlıyorsun. Dur hemen sevinme beni tanıyorsun çakalın leşini kullanman ben. Bir baltaya sap olmamış adamın leşini kullanmam kardeş.

Ben sana bir şey yaptım mı? biliyorsun yakında açılacak ben sana hiç bir şey yapmadım. Sen kendi , kendine yaptın benden gizli konuşmalar zaten çıkmak istiyorum demeler. Senin ve senin gibilerin olayı bu be dostum. Daha iyisini gördüğünüzde pılınızı , pırtınızı toplayıp gitmek. Ben sana o kadar saat diller döktüm. Bak doğukan şöyle böyle idare et, bu adamları bu günlerde gelecek... Geçecek sen ne yaptın peki. Benim ekibimdeki kişileri dahi caydırmaya çalıştın zaten çıkmak istiyorum anlasana gibi konuşmalar. Sen bana geldin dedinki ben yetki istiyorum. Dedim mi bir şey ha? Tamam dedim gel Developer ol. Oldunda olmadınmı yalanmı haa?

Sonra ne oldu peki sen biliyorsun sonra ne oldu. Bir tarafların ayrı oynadı. Tamam bak sana yüz bin defa dedim haklı olduğun konular vardı kardeş ama sana dedim. Sadece gününü bekle bana zaman ver ben çok yoğun çalışıyorum bu konuları çözebilecek durumda değilim. Ne oldu sonra? bir yetkin düştü Web Developer oldu pılını,pırtını topladın gittin ne dedin bana hatırlıyor musun? ekibede ben Developer olduğum için buradayım. Bu ne demek biliyor musun kardeş sadece senin alt takımında olmayanları millete sergilemeye çalışmak. Başka bir şey değil uzun lafın kısası. RIZKIMI VEREN HÜDA'DIR KULA MİNNET EYLEMEM. Saldır şimdi bir tilki gibi saldırmaya devam et ama telefonumu açacak cesarete sahip olamama yada devam et tamam mı? Sadece bir kargasın kardeş. Haydi sana sivil hayatında başarılar. Rodeo sana muhtaç kalmadı , kalmazda.

Adam olana her zaman kapımız açık  kardeş ama adam olana. Seninde eksiğin budur belki haa? bunu bana kanıtladın ekipten ayrıldığın ilk gün pılını , pırtını toplarken bütün forumu tasarımı paneli silerek bana isptladın kardeş senin gibilerden ne adam olur nede ekip. Anladınmı evlat sen zaten bugünde ekipte olsan kimbilir neler yapardın arkamdan kimbilir ne zaman en ufak bir kıvılcım çıksa daha önce yaptığın gibi her şeyi siler giderdin. Sunucu açık olsa dahi. Bu konuşmaları okuyan arkadaşlara Teşekkür ediyorum sizlere nacizane önerimdir. Mutlu olmak istiyorsanız kimseye güvenmeyin her işinizi kendin yapın.
Fazla boş yapma ya sana uzun uzun laf anlatmakla uğraşmayacağım. İşine bakabilirsin. Telefonunu açmadım mı? yalan konuşmayı huy edinmişsin sen, dikkat et yapma. Telefonu açtım her zamanki gibi başladın ve bende beni daha fazla rahatsız etme saçmalıklarınla dedim ve kapattım.
Son düzenlenme: 29 Ekim 2019, 16:44:52 Hosselen

Sayrox

Burdan duyuyorum bu @Hosselen ve @Charty 'e dikkat edin. Bir gün bunları dost bilmeyin. Ekibinize almayın. Yoksa istediklerini elde edemediklerinde birisi yaptığı işi siler diğerinin elinde kullanabileceği hangi yetki varsa başlar o yetki ile kötülük yapmaya. Bir gün bir baktıkki Bu adamın kankisi yavaş , yavaş hiç hissettirmeden size forumdaki konuları siliyor. Hani bırakın bu işi elinde olsa ahahahaha Tüm sunucuyu yasaklar bunlar yaşları 16,17. Tabi biz bu durumna düşmedik buda son yorumumdur allaha emanet ol hain Doğukan ve adamı.

lacosapalm

Konu kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N