GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2026, 14:41:06

Kaldirilsin

Başlatan Rouge, 29 Ekim 2019, 15:27:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rouge

.
Son düzenlenme: 06 Kasım 2019, 16:17:17 PiloT Sebep: Kaldirilsin

WizcârL

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Rouge

Mevcut değil. Firmaya Ticket atarsanız verebilirler.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rouge

@DracDonix Yorumunuz için teşekkürler. Ucuz olup performanslı ve Korumalıdır. Sürekli güncellemeler gelmektedir.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Rouge

@ByGold Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Farklı firmaları bilmem fakat çıkmayacağına eminim sonuçta yeni bir firmada değil.

WizcârL

Sunucuyu test için test ip istedim ve attınız, atmış olduğunuz test ip "2.59.118.124" 1 adet spoof makine ile düştü sizi arayıp ekranda paylaştım sizde gözünüz ile şahit oldunuz. Tek bir spoof makinesi ile düşen sunucusu olan bir firmadan alışveriş yapacağımı hatta alışveriş yapacaklarını sanmıyorum...

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Pesimist

Alıntı yapılan: Despierto - 29 Ekim 2019, 21:00:57
Sunucuyu test için test ip istedim ve attınız, atmış olduğunuz test ip "2.59.118.124" 1 adet spoof makine ile düştü sizi arayıp ekranda paylaştım sizde gözünüz ile şahit oldunuz. Tek bir spoof makinesi ile düşen sunucusu olan bir firmadan alışveriş yapacağımı hatta alışveriş yapacaklarını sanmıyorum...
Ben vurduğumda düşmesine rağmen aktif diyen bir firma yetkilileri ahahaha gidin ekmeginizle oynayın.

Rouge

@Despierto tekrar denermisiniz.
@_Tony siz vurdugunuzda yemedigini kabullenin.

Nedir bu karalama çabaları  ?
Son düzenlenme: 29 Ekim 2019, 22:07:17 PiloT

Rouge

Sunucuya saldırdığını iddia edenler. Bir arkadaşını alsın yanına biri kapanıp kapanmadığını test etsin diğeride vursun. Vuran kişide kapanır.

Rouge

Kapandı zannetiğiniz makina sizi Mikrotik üzerinden engelleniyor sizde kapandı sanıyorsunuz Ve ek olarak mikrotik cihazının sadece 2. eli 18 Bin TL.

Ek olarak : Firma yetkilisi değilim.

Pesimist

Alıntı yapılan: PiloT - 30 Ekim 2019, 16:45:35
Kapandı zannetiğiniz makina sizi Mikrotik üzerinden engelleniyor sizde kapandı sanıyorsunuz Ve ek olarak mikrotik cihazının sadece 2. eli 18 Bin TL.

Ek olarak : Firma yetkilisi değilim.
Mikrotik dediğin cihaz 2.el olarak satılmıyor bilgisiz olduğunu belli ettirme, ve fiyatı 4.6k olmaktadır. Ekmeginizle oynayın Windows sunucusunuza ssh isteği sokup tek atıyorum Yaptığınız hatta yapmaya çalıştığınız korumaları geliştirin veyahut discorddan sunucumuza gelip satın alabilirsiniz :)

Pesimist#4256

WizcârL

Eee geldin aramaya ekran açtın vurdular önünde düştü sunucu neyin kafası bu? Fixleriz diyor bide ahahaAHAHAGAHAHA :D

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Rouge