GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2026, 12:44:38

Kaldirilsin

Başlatan Rouge, 29 Ekim 2019, 15:27:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rouge

Sizin dolandirici oldugunuzu ögrendigim iyi oldu :) şu makinalarinizinda fişini çekelim :)

Pesimist

Alıntı yapılan: PiloT - 30 Ekim 2019, 19:10:30
Sizin dolandirici oldugunuzu ögrendigim iyi oldu :) şu makinalarinizinda fişini çekelim :)
ahahaha çeksene. Bende sanal hayatının fişini cekeyim merak ettim nasıl çekiyorsun

Pesimist

Konuyu kirletmeye gerek yok, kısaca sunucuları Tek yiyor paranız boşa gitmesin, vurduğumuz zaman gitmedi diyip Discord üzerinden ekran açıp işlemi gerceklestirdigimizde "Fixleriz" lafını kullanıp hala fixleyecekler.

Rouge

@_Tony daha iki kodu bir araya getiremiyorsun sunucu açıyorsun calismayan hile yok. Dialog olusturmayı sorsak bilmezsin birde sunucum icin Kacinci kez daha acicaksin demistin discordda. Senin sunucunuda gorduk ama daha acinca zaten senin kapatmana gerek kalmayacak ben bizzat kapatacagim :) sunucuya giren oyuncu düşünce görelim bakalım illa birgün acicaksin o sunucuyu bende bekliyor olacagım. :)

Rouge

Sen daha insanlara ismini yanlis Tanitmissin Kemal'cim...

Pesimist

Alıntı yapılan: PiloT - 31 Ekim 2019, 18:16:05
Sen daha insanlara ismini yanlis Tanitmissin Kemal'cim...
Bilmeyen kalmadi sanırım avel kardeşim.

Pesimist

Alıntı yapılan: PiloT - 31 Ekim 2019, 18:09:51
@_Tony daha iki kodu bir araya getiremiyorsun sunucu açıyorsun calismayan hile yok. Dialog olusturmayı sorsak bilmezsin birde sunucum icin Kacinci kez daha acicaksin demistin discordda. Senin sunucunuda gorduk ama daha acinca zaten senin kapatmana gerek kalmayacak ben bizzat kapatacagim :) sunucuya giren oyuncu düşünce görelim bakalım illa birgün acicaksin o sunucuyu bende bekliyor olacagım. :)
Ben hiç bir zaman pawn coderim demedim triplere girme çok ağlıyorsun

Rouge

@_Tony insanın tövbesini bozdurtuyorsun. Uzatmayalım hayirli Aksamlar.

Dwayne

Alıntı yapılan: PiloT - 31 Ekim 2019, 18:09:51
Mod geliştirmesimi Efe yapmıyordu. Alpay ve ben üstlenmiştik , sistemleri yetiştirmek adına anti hile sistemlerine tam olarak el atamadık. Speed ve fly hack çalışıyordu. Geçmeyen hile cümlesinden kastın herhalde bu ikisi. Eleştirilerini , kavgalarını düşünüp kişiye bağlı yap.

Rouge

Rouge

Dwayne

Lonnely

PiloT adlı kullanıcı eğer hosting firması üzerinde yetki sahibiyse konu altındaki yorumları resmiyetten uzak olmuş ve açıkcası pek yakıştıramadım. Onun dışında ilk bakışta site kendine çekiyor diyebilirim, umarım makineleriniz de aynı şekilde güzeldir. Unutmamanız gereken bir şeyse resmiyet.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Rouge

Alıntı yapılan: Lonnely - 31 Ekim 2019, 23:02:39
PiloT adlı kullanıcı eğer hosting firması üzerinde yetki sahibiyse konu altındaki yorumları resmiyetten uzak olmuş ve açıkcası pek yakıştıramadım. Onun dışında ilk bakışta site kendine çekiyor diyebilirim, umarım makineleriniz de aynı şekilde güzeldir. Unutmamanız gereken bir şeyse resmiyet.
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Firma yetkilisi değilim olsam zaten bu sekilde konuşamam.

xDahdal

Baktığım kadarıyla Satış kimliği yok? yoksa benmi göremedim?

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..