GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anka Roleplay - www.anka-roleplay.com [16.11.2019]

Başlatan Rhea, 05 Kasım 2019, 18:01:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhea

Gün içerisinde helper başvuru formunu yayınlayacağız. Beklemede kalın..
 ANKA ROLEPLAY

Rhea

Rhea

Evet, Anka Roleplay oyuncuları Proje hakkında biraz detay vermek istiyoruz. Öncelikle açılış tarihi belirlendi 16.11.2019 saat 15:00 civarlarında, tarihinde sunucu aktif olucaktır. Forum konusuna gelirsek 08.11.2019 tarihinde forum temamız kurulup ucp ile karşınıza gelicektir, mod hakkında 1 hafta içinde politikalarla birlikte bilgi geçilecektir, herkese iyi geceler dilerim.

Utherz

"Sunucumuzun trailer videosunu en az 3 arkadaşınıza paylaşıp fotoğrafını bırakın."
Helper başvurusuna bak.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

RaideNN

Alıntı yapılan: BerkayTuran - 07 Kasım 2019, 00:41:14
"Sunucumuzun trailer videosunu en az 3 arkadaşınıza paylaşıp fotoğrafını bırakın."
Helper başvurusuna bak.
:D

Goddeww

Alıntı yapılan: BerkayTuran - 07 Kasım 2019, 00:41:14
Helper başvurusuna bak.

Bırak takılsınlar çocukları. İstediklerini koyarlar. :/

Rhea

Çok boş muhabbet çevirdiğinizi bilmenizi istiyorum. Sunucu reklamı yaptırmıyorum trailer yani tanıtım videosunu şahsi kanalında paylaştım gelmek isteyen gelir diye heralde sunucuyu reklamsız bir üst kademeye çıkarmamızı planlıyorsunuz eğer buysa zaten düşündüğünüz sadece seviyenizi belli edersiniz benim için problem yok bu eleştiri yani resmî bir dille söylenmiş olsaydı düzgün cevap verilebilirdi. Iyi forumlar dilerim..

hinbo24

Başarılar dilerim erencim daima yanındayız

Rhea

Rhea

Helper başvuru sonucları yarın discord adresimizde yayınlanacaktır bilginize..

Simit

Alıntı yapılan: RLX - Eren - 07 Kasım 2019, 17:27:49
Çok boş muhabbet çevirdiğinizi bilmenizi istiyorum. Sunucu reklamı yaptırmıyorum trailer yani tanıtım videosunu şahsi kanalında paylaştım gelmek isteyen gelir diye heralde sunucuyu reklamsız bir üst kademeye çıkarmamızı planlıyorsunuz eğer buysa zaten düşündüğünüz sadece seviyenizi belli edersiniz benim için problem yok bu eleştiri yani resmî bir dille söylenmiş olsaydı düzgün cevap verilebilirdi. Iyi forumlar dilerim..

Rhea

Anka Roleplay Helper Başvuru Puan Sonuçları

Murat Yazıcı > 7/10 [ONAY]
Ahmet Yılmaz > 3/10 [RED]
Arda Erim Negür > 8/10 [ONAY]
Alper Yıldız > 3/10 [RED]
Furkan Erdinç > 6/10 [ONAY]
Isa Umut Elçiçek > 7/10 [ONAY]
Emir Gültekin > 8/10 [ONAY]
Kadir Gözükara > 4/10 [RED]
Naim Acar > 5/10 [ONAY]
Halil Yılmaz > 6/10 [ONAY]
Berkay Çetin > 5/10 [ONAY]
Emre Şahin > 7/10 [ONAY]
Arda Anıl Şanay > 10/10 [ONAY]
Hamza Karakuş > 2/10 [RED]
Ömer Ünal > 5/10 [ONAY]
Toprak Yılmaz > 6/10 [ONAY]

Helper olan arkadaşları tebrik ederim. Puanlandırma tamamen forma göre verilmiştir. Red edilenler başka sefer diyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ederim. Onaylanan arkadaşlar bana özel mesaj yolu ile ulaşması gereklidir.

ANKA ROLEPLAY

Dreandy

Başarılar dilerim, admin ekipindeki @Emirhan☪ başarılı bir admin :)

Rhea

Alıntı yapılan: Dreandy - 08 Kasım 2019, 20:02:40
Başarılar dilerim, admin ekipindeki @Emirhan☪ başarılı bir admin :)

Teşekkür ederiz elimizden geleni yapıyoruz.

_TrusteD_