GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP ve Kalcor hakkında yorumlarınız.

Başlatan ByHgGlryz, 21 Ekim 2019, 12:03:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

Alıntı yapılan: ByHgGlryz - 29 Ekim 2019, 23:45:22
https://forum.sa-mp.com/showpost.php?p=4118337&postcount=104

Yeni güncelleme gelecek arkadaşlar ama güvenlik güncellemesi bilginize resmi açıklama.

Güvenlik derken açık kapatma mı yoksa anti hile mi?
Anti hile gelirse çok iyi olur.

Ayrıca kendisi 0.3.9 sürümü için çalışmaya başlamış, önerilernizi bekliyormuş son postuna bakın.
Ayrıca 0.3.9 sürümünde indirme özelliği olmayacakmış.
Son düzenlenme: 30 Ekim 2019, 14:40:25 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

RuLinGS

Samp oynayan boş kişiler var,Kalcor şunu anlatmak istiyor: hile kullanmayı bıraktıkları zaman güncelleme yapabilirim,ama boş,işsiz,hile kullanmaya devam eden kitle olduğu sürece uğraşmak istiyor,bence haklı.

DracDonix

Adam artık kendi projesini umursamıyor ehh keş para işte :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Trisha

openmp ekibinin ekmeğine yağ sürdü, Kalcor az önce forumdan 0.3.DL bölümünü kapatıp indirme linklerini kaldırdı.

Vengeance

Eski ekibi tarafından yüz üstü bırakıldığını söyleyen, MTA Platformu'nun ve sunucuları hedef alan birkaç kişinin saldırılarından sıkıldığını açıklayan Kalcor, SA-MP'ın kendi nazarında tamamlandığını ve son güncelleme olarak 0.3.9'u yayınlayacağını açıkladı. 0.3.9 güncellemesi, 0.3.7 sürümünün güvenlik açıklarının kapatılmış hali olacak, yenilik gelmeyecek. Bunun yanında sunuculara custom skin ve obje desteği sağlayan 0.3DL güncellemesini iptal etti. İptal etme sebebini ise yeterli ilginin yakalanamaması olarak açıkladı.

0.3DL güncellemesinin iptali birçok sunucuyu sıkıntıya sokacak. Sistemlerini ve haritalarını 0.3DL optimizasyonuyla hazırlayanları zor günler bekliyor. Umarım 0.3DL'in oynanabilirliği engellenmez.

SA-MP kitlesi için kalan tek umutsa OpenMP gibi görünüyor, önümüzdeki günlerde daha net yorumlar yapabiliriz.
Son düzenlenme: 07 Kasım 2019, 17:35:21 Vengeance

Amper

List of things added by Y_Less, promised to be removed by Kalcor:

* Menus
* Text Draws (except models)
* Per-player objects (how every streamer works)
* Virtual Worlds
* Gang Zones (I think, not 100% on this)
* SetTimerEx
* CallLocalFunction (how every command processor works)
* CallRemoteFunction
* SendPlayerMessage
* ForceClassSelection
* Race checkpoints

Craowin

0.3DL kapatılıp yeni bir sürüme geçileceği zaman açılan herhangi bir sunucuda yeni skin/harita/obje gibi şeyler eklenemeyeceği durumu söz konusu. Bu gibi bir olayda roleplay serverleri çok büyük sorunlarla karşı karşıya kalacak. Kapanan sunucular bile olacaktır diye tahmin ediyorum. Kalcor yaptığı ile büyük bir kitleyi etkileyecek bir adım attı. Olay daha sıcak, kesinlikle şöyle olacak böyle olacak diyemeyiz. İleride herşey olabilir, kesin birşey söylemek şuanlık mümkün değil gibi gözüküyor.

Trisha

Alıntı yapılan: utkuyanilmaz - 07 Kasım 2019, 20:45:48
0.3DL kapatılıp yeni bir sürüme geçileceği zaman açılan herhangi bir sunucuda yeni skin/harita/obje gibi şeyler eklenemeyeceği durumu söz konusu. Bu gibi bir olayda roleplay serverleri çok büyük sorunlarla karşı karşıya kalacak. Kapanan sunucular bile olacaktır diye tahmin ediyorum. Kalcor yaptığı ile büyük bir kitleyi etkileyecek bir adım attı. Olay daha sıcak, kesinlikle şöyle olacak böyle olacak diyemeyiz. İleride herşey olabilir, kesin birşey söylemek şuanlık mümkün değil gibi gözüküyor.

0.3.DL kapanması durumu yok o kalici zira masterlisti kapatabilir. Istemci ve server dosyalarini siteden sildi. (Mobil)

Craowin

Alıntı yapılan: Trisha - 07 Kasım 2019, 23:07:21
Alıntı yapılan: utkuyanilmaz - 07 Kasım 2019, 20:45:48

0.3.DL kapanması durumu yok o kalici zira masterlisti kapatabilir. Istemci ve server dosyalarini siteden sildi. (Mobil)
Şuanlık ne olacağı belli değil, umarım serverler fazla etkilenmez bu durumdan. Eğer dediğin gibi olur devam ederse pek bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Tam düzen oturdu ne güzel herkes takılıyor derken hoop bir şey patlak veriyor. Bu durumlar hep oluyor nerede olursa olsun :)