GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay: Amerikan Ordusu - Ne düşünüyorsunuz?

Başlatan Buzz, 03 Temmuz 2019, 14:20:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rekcahml

Unknown

Alıntı yapılan: NikolaiS - 03 Temmuz 2019, 15:12:21
Aynı yöne baktıkları, aynı yönde oldukları veya kaç CM birbirine yakın oldukları umrumda değil.
Tek merak ettiğim şey: Neden aynı skin?

Başlangıç skini öyle.

BLackuser

Facebook gruplarında dolaşanlar milletin Rina'da IC bakiye/para sattığını bilirler. Alıcısı olduğundan satıcısı da çok oluyor, bot imajı  vermek saçma.

FatherA

Bu konu halen neden kilitlenmemiş anlam veremiyorum. Konuyu açan kişi ettiği her lafı geri alarak özür diledi. Kilitler misiniz? @Hwang @Prisonero

diverse

Discordunda ki tıklama sayısıda bot canım, adam oylama koyuyor ve tıklama sayısı 800 buda bot kankacım @Buzz

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Emre2466

Şunu anlamıyorum. Neden daha iyisini yapmaya çalışmak yerine sürekli gözler başka sunucuların üzerinde? Adam bir sunucu açmış. Yeri gelince rol seviyesini eleştir, sistemlerini eleştir ama durduk yere konu açıp sunucuyu karalamak nedir?

Açıkçası Rina'yı rol kitlesinden ötürü beğenen biri değilim fakat bu tarz karalayıcı konuların açılmasını da doğru bulmuyorum.

Under Armour

Bende bir Rina-RP Oyuncusuyum.

Rina-RP hakkında Server değerlendirmem:

Rina-RP başarılı ve gelişmiş bir sunucu sürekli gelişmektedir. (Hera yani Doğukan'ın Pawn hakkında büyük bir bilgiyiye sahip olması) serveri gelişmiş olmasına neden oluyor.

Rina-RP Oyuncular hakkında değerlendirmem:

Easy bir RP server olduğu için güzel bir kitle var. (Rol bilgisi zayıf olanlar için ideal) lakin insanlara Hera ve Yönetim Ekibi şikayetlerde yüz verdiği için içine ediyorlar (bu açık ve net) oyuncular yüzünden Rina ekibi hakaret ve bot gibi yorumlar alıyorlar.

Rina-RP'de Şikayetçi olduğum konu:

Neden şikayetim var? Rina-RP Oyuncu'ları tam anlamıyla uzaylı (küfür etmek isterdim ama gereksiz olur etmem)

Oyuncu Şikayet (Forum)

Şimdilik bu kadar daha fazla oyuncu şikayetleri eklememin bir gereği yoktur.

SA-MP hakkında bir çok bilgi toplayan. (( GTA'cilar Fan Club ))

Turkiye GTA'cilar yeniden aktif!
Server IP:   91.121.87.14:2214

Craowin

Payday gibi bir imkanları var, ayriyetten Rinada şuan Şirket sistemi var. Nasıl işlendiğini kısaca özet geçeyim, şirkete belirli oyuncular alıyorsun örneğin 15 tane adam aldın. Bunların maaşını saatlik 300 dolar yapıyorsun şirket bunlara saatlik 300 dolar veriyor. Sizde bu çalışanlar üzerinden aktifliklerinden dolayı belirli bir para kazanıyorsunuz. Mesela VDS ile 30 tane hesap açıp Rinaya gelen birisi iki üç haftada sunucunun en zengini bile olabilir. En basitinden bir şirkete girip sana 30 tane adam sağlayacağım, bana 700 dolar saatlik maaş vereceksin dese havada kaparlar mesela bu elemanı. Elemanda saatlik aldığı 700 dolar ile 21.000 dolar para alır. Bu eleman 2 gün boyunca aralıksız bu VDS'leri açık tutsa 1.008.000 para yapıyor.

Kısaca uzatmadan faydasını söylemek istedim. Bu gibi durumda Hera'nın izin vermesi garip bir olay değil. Hem sunucu aktifliğide korunuyor.