GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Samp sunucunuzu nasıl tutturabilirsiniz ?(Detaylı anlatım)

Başlatan RuLinGS, 24 Eylül 2019, 18:42:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RuLinGS

lacosapalm

Aklıma 2008 yılında "server nasıl açarım?" sorularıyla araştırma yaptığım günler geldi. Hey gidi hey. Politik bir konu tartışılır. Emeğine sağlık,İyi forumlar.
Son düzenlenme: 24 Eylül 2019, 18:46:31 lacosapalm
- S O N

RuLinGS

Alıntı yapılan: lacosapalm - 24 Eylül 2019, 18:45:26
Aklıma 2008 yıllarında "server nasıl açarım?" sorularıyla araştırma yaptığım günler geldi. Hey gidi hey. Politik bir konu tartışılır. Emeklerine sağlık,İyi forumlar.
Teşekkür ederim.

DracDonix

Teşekkürler, gerekli iletiyi videonun altına yazdım.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RuLinGS

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Eylül 2019, 22:43:02
Yorumunu gördüm teşekkür ederim,ama yorumun yanlış olmuş orada yanıtlayıp belirttim.

Utherz

Teamspeak3 kullanan çok kişi yok diye birşey yok. Teamspeak3'de ses daha kaliteli ve birçok şey discorddan daha iyi. 2. başka sunuculara girip özelden reklam atarsa bence tam tersi daha az kişi gelir onun yerine forumda güzel bir tanıtım yapabilirler. Emeğine sağlık.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

ayazcik

RuLinGS

Alıntı yapılan: AyazDuru - 25 Eylül 2019, 17:03:32
Ne videoyla uğraşıyorsunki?

Raksampoğulları var.
Ben sadece tavsiyede bulundum,hevesle açılıp parasını harcamayıp servera yatıranlardan bahsediyorum bari bir işe kalkışmışlar eğlensinler :)

RuLinGS

Alıntı yapılan: Quick - 25 Eylül 2019, 16:18:05
Teamspeak3 kullanan çok kişi yok diye birşey yok. Teamspeak3'de ses daha kaliteli ve birçok şey discorddan daha iyi. 2. başka sunuculara girip özelden reklam atarsa bence tam tersi daha az kişi gelir onun yerine forumda güzel bir tanıtım yapabilirler. Emeğine sağlık.
Videoda demiştim SAMP oyuncularına özelden atabilirsiniz,sunucunuzu duyurmak adına.Teamspeak'i SAMP platformunda kullanan az kişi var discord'u öneririm dedim,GtaMulti platformundan oyuncu gelmez sadece sunucun hakkında öneri verirler gelirse bile 5-6 kişidir zaten.Yorumun için teşekkürler.

DracDonix

Alıntı yapılan: RuLinGS - 25 Eylül 2019, 15:58:15
Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Eylül 2019, 22:43:02
Yorumunu gördüm teşekkür ederim,ama yorumun yanlış olmuş orada yanıtlayıp belirttim.

Yorumlar yanlış olmaz, özgün olur.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Craowin

Millete öneri vermek yerine sunucu açıp tutturmayı dene. Hemde taktiklerin işe yarayıp yaramadığını görmüş olursun :D