GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP'ı bitirecek projenin ayak sesleri! Open:MP

Başlatan Jarveus, 21 Mayıs 2019, 03:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

.Aksiyon.

İnşAllah iyidir ve sa-mp ın yerinde sayması biter. : ))

GTA Ajans

Alıntı yapılan: ByHgGlryz - 25 Temmuz 2019, 16:18:27
Konuyu tekrar canlandırmak istiyorum.

GTAMulti yetkilileri sizlerin hatta PawnoTurk Ajans Ekibi SA:MP üzerine yoğun iletişim yapmanız gerekmez mi? Kalcor ile Röportaj mesela eğer yapmıyorsa Beta Test Cihazı yetkilileri ile Röportaj tarzı bir iletişim yapmanız gerekmez mi?

*Forum SA-MP
*Discord
Sosyal Medya veya
*E-Mail üzerinden chat

Aynısı Open:MP içinde geçerli! Orada bildiğimiz bir isim var
Y_Less eğer yapmazsa  olmazsa orada Türkçe bilen ve Developer yetkisi olan BigETI ile de görüşmeniz gerekiyor.

Aldığınız her bir bilgi aklımızda ki kalan soruları cevaplamış olur!

(İsimlere Link eklememin bir suç olduğunu düşünüyorum. Eğer sorun olursa Linkleri silerim)

Merhabalar, GTAMulti Ajans olarak bu konuya açıklık getirelim. Öncelikle Open:MP tarafıyla irtibatımız mevcut. Yakında bunun hakkında bilgi verilecek. SA:MP tarafıyla ise resmi bir girişimimiz yok. Haberi ilk sizlere ulaştıran ve bu konuyu en başından beri aktif olarak takip eden GTAMulti ekibi olarak sizi bu isteklerinizden mahrum etmeyeceğimizi söylemek isterim.

ByHgGlryz

Alıntı yapılan: GTAMulti Ajans - 26 Temmuz 2019, 17:55:31
Alıntı yapılan: ByHgGlryz - 25 Temmuz 2019, 16:18:27
Konuyu tekrar canlandırmak istiyorum.

GTAMulti yetkilileri sizlerin hatta PawnoTurk Ajans Ekibi SA:MP üzerine yoğun iletişim yapmanız gerekmez mi? Kalcor ile Röportaj mesela eğer yapmıyorsa Beta Test Cihazı yetkilileri ile Röportaj tarzı bir iletişim yapmanız gerekmez mi?

*Forum SA-MP
*Discord
Sosyal Medya veya
*E-Mail üzerinden chat

....

Merhabalar, GTAMulti Ajans olarak bu konuya açıklık getirelim. Öncelikle Open:MP tarafıyla irtibatımız mevcut. Yakında bunun hakkında bilgi verilecek. SA:MP tarafıyla ise resmi bir girişimimiz yok. Haberi ilk sizlere ulaştıran ve bu konuyu en başından beri aktif olarak takip eden GTAMulti ekibi olarak sizi bu isteklerinizden mahrum etmeyeceğimizi söylemek isterim.

Sizden güzel bir haber bekliyorum hatta benim gibi düşünen varsa sizden bekliyoruz baya bir gecikme oldu ama olsun ilgilenmeniz bile bizim için önemli.

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

ByHgGlryz

Alıntı yapılan: DracDonix - 25 Temmuz 2019, 16:55:51
Yukarıda denilene katılıyorum
Teşekkürler kral yorumuma katıldığın için. @DracDonix

•Yorumumu beğenen @Spike'ye teşekkürler.
Son düzenlenme: 30 Ağustos 2019, 01:43:22 ByHgGlryz

-
SA-MP:
-

ByHgGlryz

Tesadüf forum SA-MP'ın eski paylaşımlarını kurcalarken bununla karşılaştım. Belki sizinde ilginizi çekebilir diyerekten paylaşmak istedim.

@Manyula isimli bir oyuncu 2015 Yılın SA-MP Team ekibine soru sormuş.

Aklında ki Sorulara Cevap Arayan Bir Oyuncu hatta yorumlarda birçok sorusunun cevabını bekleyen oyuncular. (YIL: 2015)

Bu konu başlığında bulunan soruların  içlerinden bir tek @matite (Beta Test Cihazı) 1 adet cevap vermiş.

(Bu arada GTA Multi Ajansına Katılma İstiyorum.

-
SA-MP:
-

Joker

Uzun zamandır herhangi bir paylaşım yok. Aylar oldu, 21 kişilik bir ekip hala bir gelişim göstermedi. Kalcor'un yaptıklarından sonra neler olacak? Y_Less ve ekibi herhangi bir hamlede bulunacak mı? Görüşlerinizi bizimle paylaşın.

open.mp Turkey Department Manager

Unknown

SAMP bitiyorsa, Open:MP yakındır. (Umarız)

BIGGZ

Hayırlısı ne ise o olur inş

Ve gta yı b0k etmezler inş

Amper

önceki konuda yazdığım gibi:

Alıntı yapılan: Amper
Open:MP tarafından bir şeyler bekleyenler, o hayalleri köşeye bırakalım. Harika geliştiriciler görüyoruz fakat 21 kişilik geliştirici ekibinde hala bir beta veya alpha sürümü göremedik. Nisandan bu aya çok az şey elde edilmiş. Yanlış anlamayın ben bir Open:MP veya y_less düşmanı değilim. Fakat 1.0 sürümünde bir şey çıkarmak istediklerini söylemeleri saçmalık. Birazcık kodlama bilgisi olan bir kişi bunu kolayca anlayabilir diye düşünüyorum.

Ekstra olarak,
Bana birkaç ay önce bu konuya Open:MP hakkında yorum yaptığımda bazı kişiler hatalı bulmuştu yorumumu ve laflar etmişti. Canlı canlı örneğini gördüğümüze sevindim.

Rouge

Open MP hakkında düsündüklerim : heveslik proje oldugunu dusunuyorum. Kalcora inat yapiliyor gibi geliyor. Open MP acilacagini zanmetmem.

Casper007

Alıntı yapılan: PiloT - 07 Kasım 2019, 21:54:24
Open MP hakkında düsündüklerim : heveslik proje oldugunu dusunuyorum. Kalcora inat yapiliyor gibi geliyor. Open MP acilacagini zanmetmem.

Sana katılmıyorum open.mp ekibini araştırırsan çoğu samp projesinde yer almış sağlam kişiler. Özellikle y_less samp'da bir çok önemli sistem bu adama ait.

* Menus
* Text Draws (except models)
* Per-player objects (how every streamer works)
* Virtual Worlds
* Gang Zones (I think, not 100% on this)
* SetTimerEx
* CallLocalFunction (how every command processor works)
* CallRemoteFunction
* SendPlayerMessage
* ForceClassSelection
* Race checkpoints

zeroo

Orkun

Samp son bir kaç zamandır yerinde sayıyor ondan dolayı bu projenin gerçekleşmesi gayet güzel olur.

Specter

Son iç kavgalardan sonra SA-MP bitecek gibi gözüküyor, Open:MP nekadar profesyonel olacak belli değil, SA-MP kitlesi gün geçtikçe azalıyor.
Son düzenlenme: 29 Kasım 2019, 19:07:40 Specter

Saygılarımla Specter...

Caner K.

Openmp yönetim ekibi pek iyi gözükmüyor, tutturamazlar.