GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anka Roleplay - www.anka-roleplay.com [16.11.2019]

Başlatan Rhea, 05 Kasım 2019, 18:01:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HuSu

Yetkili kadronun güzel işler başaracagina ve bizlere güzel bir rp ortamı oluşturacağını inanıyorum.Başarilar:)

Simit

Alıntı yapılan: HuSu - 08 Kasım 2019, 22:58:21
Yetkili kadronun güzel işler başaracagina ve bizlere güzel bir rp ortamı oluşturacağını inanıyorum.Başarilar:)

edizzy

Alıntı yapılan: ReaptioS - 09 Kasım 2019, 20:42:35
Güzel gözüküyor. Sunucu Sayesinde çakma dostumu tanıdım. Teşekkürler.
Öncelikle, yorumun için teşekkür ederim ne dediğini anlamasam bile :)

hinbo24

Başarılar dilerim eren Konu güzel olmuş, ekipe biraz göz atılmalı benim fikrim başarılar dilerim.<3

Rhea

İyi kötü yorumlarınız için Teşekkür ederiz sunucunun açılma tarihî belirlenmiştir. Tüm Anka Role-play Oyuncularına iyi bir deneyim yaşatacağız. IYI FORUMLAR DILERIM..

gokayakcay61

Alıntı yapılan: RLX - Eren - 10 Kasım 2019, 22:43:31
İyi kötü yorumlarınız için Teşekkür ederiz sunucunun açılma tarihî belirlenmiştir. Tüm Anka Role-play Oyuncularına iyi bir deneyim yaşatacağız. IYI FORUMLAR DILERIM..

Erim

Sonuna kadar beraberiz, Helper UnAmmo'dan saygılar  :kalp:

UmutBey

Yetkili kadro güzele benziyor ve bence güzel işler çıkarabilecekler gibi.Başarılar! (Umut)

Furkan.Rdnc

Yetkili kadronun güzel işler başaracagina ve bizlere güzel bir rp ortamı oluşturacağını inanıyorum.Başarilar:) :kalp:  :kalp:

Ömer7117

Biz yetkililer olarak adaletli davranacağımıza inana bilirsiniz öncelikle herkese iyi oyunlar ve iyi günler dilerim....Ömer Ünal....Helper :)  :)

tahaonfroy

edizzy

Anka Roleplay forumumuz aktif edilmistir ufak tefek hatalar bu hafta icerisinde giderilecektir. Herkese iyi forumlar dileriz.. #Anka Yönetim
https://www.anka-roleplay.com/forum

Rhea

1 saat içerisinde toplam 37 üye kaydı aldık çok teşekkür ederiz.

zeroo

Shlimazl