GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

United Roleplay - www.united-roleplay.com

Başlatan United Roleplay, 15 Kasım 2019, 17:04:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

United Roleplay

Senaryo

Modumuzu klasik olarak Red County'e odakladık ve dolayısıyla senaryo ve roller Red County üzerinde geçecek. Fakat Dillimore, Montgomery, Blueberry, Palomino Creek, Fortcarson gibi kasabaları da boş bırakmadık*countyRP projemizden bu bölgelerin haritasının detaylılığını tahmin edebiliyorsunuzdur* Oyuncu kitlesinin bu bölgelerde de rol yapma imkanı olacak. Projede illegal birliklere ve kolluk kuvvetlerine yoğun bir destek vererek ortamı canlı tutmayı planlıyoruz.
Suç oranının çok yüksek olduğu bazı caddeleri de bu bakıma aktif tutacağız. Özellikle detaylı bir uy****rucu sistemi yaparak ve ticaretini belirli bölgelerde sıklaştırarak, çete tipi birlik rollerine katkıda bulunacağız. Baron sistemi olmayacak, fakat legal oluşumlara destek olacak yönetim bazlı bir şirket oluşturduk. Bu şirket legal oluşumlara destek sağlayarak tarafları dengede tutacak.

Rol Çeşitliliği

Klasikleşmiş, tekdüze yapılan roller dışında belediye, siyaset, medyanın gücü ve medyanın karanlık tarafları, tarikatlar, masonluk, ırklararası çekişmeler[Yakuza, Rus Mafyası vb.], basit ve profesyonel çeteleşme, şirketler, legal para kazanma sanatları gibi aklınıza gelecek her türlü rol, proje konusunda size destek olma garantisi veriyoruz.

Özellikle siyasi roller ve medyanın gücünü tüm sunucu yaşayacak. Gerçekten eğlenerek rol yapacağınız, mesleklerde sürünmeden de para kazanabileceğiniz çok zevkli bir oyun ortamı sizi bekliyor. Günümüz UBER sisteminin oyuna uyarlanmasından tutun, özel hastane yönetmeye kadar giden ucu açık bir rol dünyasıyla karşınızda olacağız.

Sosyal Yaşam

Şehirde sürekli kendinizi bir aktivitenin içinde bulabileceksiniz, bazen hüzünlü, bazen eğlenceli, bazen dramatik sahneler yaşayabileceksiniz. Sürekli resmi ve toplumsal etkinlikler düzenlenerek aktif rol ortamını kitlesel olarak değiştireceğiz ve topluca yapılacak rollerle sürekli eğleneceksiniz. Anma törenlerinden resmi kutlamalara, sahil partilerine, ada gezilerine, kamplara, partilere...sürekli Amerikan Rüyası'nın içinde olabileceksiniz.

Harita Tasarımı

Harita konusunda zamanımız oldukça yapımız kendimize ait olan haritaları ve sa-mp platformlarında mevcut role uygun haritaları kendimize uyarladık. Harita&map tasarımı konusunda oldukça esnek olacağız, oyuncularımızın yaptıkları ihtiyaç olan (sunucu için, kendi rolleri için) sunucudaki haritalarla eşdeğer kalitedeki haritaları oyuna herhangi bir ücret almadan ekleyeceğiz. Rolünüzü desteklemek için her türlü görüşe ve önerilerinize harita konusunda açığız.

Oyun Modu Hakkında

Sistem açısından henüz zengin olmasa da temel özellikleri tamamlanan sıfır bir mod ile karşınızda olacağız. Beni daha önce countyRP sunucusunda BETA sürümü ile v1 sürümü arasındaki farkları zaten oynayan arkadaşlar bilir, yıllardır GTATurk'ten tanıyan oyuncularımızda vardır, mod konusunda gayet tatminkar ve basit kullanışlı, ince detaylı bir script sizi bekliyor.

Sunucu Bilgileri

Sunucu İP : server.united-roleplay.com (Bakim)
Web & Forum : www.united-roleplay.com (Bakim)
Teamspeak : ts3.united-roleplay.com (Bakim)
Discord : https://discord.gg/kRE27es

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 15 Kasım 2019, 17:34:23 United Roleplay Sebep: bi kaç düzenleme
SA-MP Since 2007

Lycophron

Sunucunun sahibini tanıyorum iyi işler çıkaracağına inanıyorum başarılar.

United Roleplay

Sistemler konu altında belirtilecektir.

SA-MP Since 2007

United Roleplay

United Adında 2 Sunucu mevcut "www.united-roleplay.com"  bize aittir diğeriyle bi bağlantımız yoktur 2 sene önceki konumuzu aktif edecektik fakat sorunlardan ötürü konuyu yeniden açtık eski konu : https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=1220.0
Son düzenlenme: 15 Kasım 2019, 19:26:43 United Roleplay
SA-MP Since 2007

United Roleplay

Alıntı yapılan: Vengeance - 15 Kasım 2019, 18:19:58
Sonunda kaliteli bir proje görebildik, gönlünüzce olsun.

teşekkür :)
Son düzenlenme: 15 Kasım 2019, 18:28:20 United Roleplay
SA-MP Since 2007

United Roleplay

Alıntı yapılan: Lycophron - 15 Kasım 2019, 17:08:33
Sunucunun sahibini tanıyorum iyi işler çıkaracağına inanıyorum başarılar.

Değerli Yorumunuz için teşekkürler :)

SA-MP Since 2007

lacosapalm

- S O N

United Roleplay

SA-MP Since 2007

zeroo

United Roleplay

SA-MP Since 2007

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

United Roleplay

SA-MP Since 2007

United Roleplay

SA-MP Since 2007

Sherman

Craowin

Umarım beklenildiği gibi güzel olur.