GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anka Roleplay - www.anka-roleplay.com [16.11.2019]

Başlatan Rhea, 05 Kasım 2019, 18:01:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

United Roleplay

Yorumları okudum ve olumlu sonuç almışsınız ee tabi 2-3 ismi belirsiz  kişiler elbet kötüleyecek konuyu "Her ağacatan çürük elma çıkar"" başarılar yolunuz açık olsun.

SA-MP Since 2007
United Roleplay - www.united-roleplay.com

Vein

Emirhan☪

Olum mu? İstersen discord adresini bırak, özel olarak konuşmak istiyorum.
@Unknown

Rhea

Alıntı yapılan: United Roleplay - 15 Kasım 2019, 17:14:21
Yorumları okudum ve olumlu sonuç almışsınız ee tabi 2-3 ismi belirsiz  kişiler elbet kötüleyecek konuyu "Her ağacatan çürük elma çıkar"" başarılar yolunuz açık olsun.

Çok haklısın dostum, fazla ilginin bir çürüğü olur.

Emirhan☪

Son olarak şunu söylemek istiyorum, daha fazla uzatmayacağım..
Bizi kıskananların sayısı, becerilerimizi doğrular..

Dwayne

Konudan ismimi kaldırsanız diyorum hani? İsmim kirlenmesin konuda

Lycophron

Alıntı yapılan: United Roleplay - 15 Kasım 2019, 17:14:21
Teşekkür ederiz.

Lycophron

Öncelikle bir konu hakkında konuşmak istiyorum konuya baktıgınızda 5 sayfa olumlu yanıt gelmiş herkese teşekkür ederiz @Unknown denilen arkadaş ise projenin sağlam oldugunu anlayınca biraz gururuna yediremedi ve konuyu kötülemeye başladı arkadaşında dediği gibi her ağaçtan 2-3 tane çürük elma çıkar diye yorumunu taktığımızı sanıyorsan yanılıyorsun bu yorumu attıgında sinirlendiğimizi yanılıyorsan yanılıyorsun bu yorumu attığında oyuncu kaybettiğimiz sanıyorsan yanılıyorsun zaten sağolsunlar yorum attıgında gerekli insanlar hakkını vermiş senin o yüzden çürük elma olmak yerine o 5 sayfadaki gibi güzel elma olmanı öneririm buda benden sana bir abi tavsiyesi teşekkürler.

-LyersS

Herşeyin daha iyi olmasıyla Anka Roleplay.

emir156

Herşeyin daha iyi olması dileğiyle anka roleplay.

tahaonfroy

Lycophron

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz :)

Vesa

Açmıyonuz mu hadi? xD Başarılar.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Rhea

@everyone Anka Roleplay teamspeak3 sunucusu aktif 51.38.244.215 ayrıca 1.5 Saat sonra sunucumuz samp.anka-roleplay.com adresinden giriş yapilabilir hale gelecektir. Favorilerinize eklemeyi unutmayın.

Joker

Kural dışı iletiler temizlenmiştir. Kimseyi tahrik etme hakkınız yok, kimseyi kışkırtamazsınız. Birbirinize hakaretler savuramazsınız. Tekrarı halinde cezalandırılacaksınız.

open.mp Turkey Department Manager