GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

White Flag Roleplay -93.177.101.158:777- whiteflag-roleplay.com - AKTIF!

Başlatan White Flag Roleplay, 16 Kasım 2019, 02:03:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

White Flag Roleplay

Merhabalar GTAMulti ailesi, White Flag Roleplay kâr amacı gütmeyen tamamen rol odaklı bir sunucudur.Yönetim ekibimiz tecrübeli kişilerden oluşmuş olmakta, tamamen adalet üzerine kurulu olacaktır. Ekonomimiz ne fazla, ne de az kazandıracak seviyede tutulacak, hiç bir şekilde Admin Power ve bu tür şeyler ile karşılaşmayacağınızın sözünü White Flag Roleplay adına verebiliriz. Oyun modumuzu sıfırdan kodlamasak da gelişmeye açık, geliştirici ekibimiz üzerinde çalışmalarını yapıyor. AR&GE olarak sistem eksikliklerimizi, skin & map/harita önerilerinizi forum adresinizden dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Bunun dışında ise oyuncuları eğlendirecek, özel günlerde, haftanın belirli bir gününde değişik etkinlikler olacak (Balık oranları arttırılması, X2 payday, belirli bir gün bedava skin başvurusu gibi) etkinliklerimiz olacak. Sizler için en iyisi yapacağız, siz yoksanız bir kişi eksik olacağız!

Önceki hatalarımızdan bir ders çıkarttık, bu sefer bambaşka bir şekilde sizler ile olacağız!

Scarface

Pandora

Gelişmeleri ve açılış ile ilgili bilgilendirme almak için; whiteflag-roleplay.com
Discord adresi; https://discord.gg/5snT4fE
Sunucu adresi; 93.177.101.158:7777 Saat 20:00'da sizler ile olacak! açılışa özel 2 gün boyunca 2x payday ve balık oranları %85 olacaktır. Ayriyeten, özel skin başvuruları ücretsiz bir şekilde 2 gün süre boyunca olacaktır. Forum adresimizden ticket yoluyla başvuru atabilirsiniz.

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 21 Kasım 2019, 20:01:31 White Flag Roleplay

Vein

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Muteo

White Flag Roleplay

Discord sunucumuz bu geceye kadar aktif olacaktır, aktif edildiğinde paylaşılacaktır!

Zeta

emek akıyor emek yürüyün be burayada 40 kişilik voleyplay ekibimle gelcem abi başarılar abi

White Flag Roleplay

Tanıtım daha da düzenlendi, yarın açılış hakkında bilgilendirme yapılacak.

Rhenwyneth

bugünlerde de niyeyse çok fazla "adalet" yazılı sunucular açılıyor. Başarılar ama açılamadan kapanan çoğu sunucu gibi olacak sanırım, diğerlerinden hiçbir farkınız yok.

diverse

Alıntı yapılan: Rhenwyneth - 17 Kasım 2019, 08:38:39
bugünlerde de niyeyse çok fazla "adalet" yazılı sunucular açılıyor. Başarılar ama açılamadan kapanan çoğu sunucu gibi olacak sanırım, diğerlerinden hiçbir farkınız yok.

Hüzünlendirdin kanka, Twelve Roleplay den sonra yok eight falan ne oluyor yahu hepsinin sloganı da "ADALET"

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

White Flag Roleplay

Alıntı yapılan: Torch - 17 Kasım 2019, 10:17:27

Hüzünlendirdin kanka, Twelve Roleplay den sonra yok eight falan ne oluyor yahu hepsinin sloganı da "ADALET"

Bu platformda kalıcı olarak geliyoruz,hiç kimsenin üstün olmadığı bir platform olarak biz diğer sunucular gibi buraya çok vaatler verip de sunucu içerisinde hiç birini yapmayanlar gibi değil de, buraya gerçek amaçlarımızı yazıp hepsini uygulayacak bir sunucu olacağız. Bu ön yargınızı kıracağımızdan emin olabilirsiniz :)
Son düzenlenme: 17 Kasım 2019, 12:11:37 White Flag Roleplay

Lycophron