GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anka Roleplay - www.anka-roleplay.com [16.11.2019]

Başlatan Rhea, 05 Kasım 2019, 18:01:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhea

@everyone Anka Roleplay açıldı! IP: samp.anka-roleplay.com veya 5.39.5.59 adresiyle giriş yapabilirsiniz..

Goddeww

Copy paste victim roleplay, ne eklediniz bu moda hud dışında?

Submarine

Alıntı yapılan: Goddew - 16 Kasım 2019, 17:32:49
Copy paste victim roleplay, ne eklediniz bu moda hud dışında?
Modda illegal meslek yoktu Elektrik kaçakçılığı mesleğini ekledik.
Forum Görevlisi yetkisi yoktu,forum görevlisi yetkisi ve forum görevlisi kontrol sistemi ekledik.Ekleme yapmaya devam edeceğiz.

Lycophron

Sunucu rekorumuz 60 olarak belirlenmiştir. Herkese teşekkür ediyoruz bu arada emek yok diyen dostlar emek olmasa emek olmayan bir sunucuda o 60 kişiden 30'u meslek kasmazdı teşekkürler herkese.
Son düzenlenme: 16 Kasım 2019, 19:04:45 Lycophron

Lycophron

Dejawus

Sunucu açıldığında giriş yaptım test ettim ve şuanda objektif yorumumu yapacağım öncelikle sunucu victim roleplay modu kullanarak yapılmış bunda herhangi bir sakınca görmüyorum lakin sunucunun ekibi moda + olarak hiçbir şey eklememiş hatta paintball texdrawını bile ekip değitirememiş en azından ben 1-2 özgün mod beklerdim çünkü uzun zamandır üzerinde çalışıyordunuz okuyan herkese teşekkürler başarılar.

Lycophron

Merhabalar, evet victim modu fakat eklentiler yapmış bulunmaktayız forum görevlisi sistemi oyun görevlisi sistemi yeni il-legal meslek sunucu oyuncu gidişatı konusunda yönetim konusunda herşey güzel ilerliyor. Geliştirmeye devam ediceğim paintballdaki textrawı değiştik fakat değişmemiş bu geceki güncellemede değişecektir teşekkürler.

Wroozy

Sunucuda oynuyorum gayet güzel ve admin adayıyım kaliteli sunucu teşekkürler Anka Roleplay!  :kral:

"Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun." - Che Guevara

Lycophron

DracDonix

Gayet güzel bir açılış yaptınız. Başarılar dilerim :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Dejawus

Alıntı yapılan: Lycophron - 16 Kasım 2019, 21:24:17
Merhabalar, evet victim modu fakat eklentiler yapmış bulunmaktayız forum görevlisi sistemi oyun görevlisi sistemi yeni il-legal meslek sunucu oyuncu gidişatı konusunda yönetim konusunda herşey güzel ilerliyor. Geliştirmeye devam ediceğim paintballdaki textrawı değiştik fakat değişmemiş bu geceki güncellemede değişecektir teşekkürler.
Hadi bunu anladık diyelim adam sobeit ile yanıma ışınlandı diye ben ban yedim peki buna ne demeli?

Lycophron

Hile girmeyen bir sunucu söyler misiniz rica etsem?

EightyEightRoleplay

Alıntı yapılan: Lycophron - 17 Kasım 2019, 15:09:05

Ancak şunu belirtebilirim, bilgisiz oyuncuların bile sobiet sokabileceği bir sunucusunuz. Client ile en azından bilgisi olmayan sadece kurup giriş yapmayı bilen oyuncuları engelleyebilirdiniz. Onca gün uğraştınız, bi hud değişmiş bi giriş ekranı eklenti meslek bile yok. Forum Admin Oyun Görevlisi toplam 4 komut koyacaksınız rütbeye özel 2+2 şekilinde, ve isimlerini helper sisteminden alıp 6-7 şekilinde rütbelendirilip komut bloğunu returnlayacaksınız sistem bu kadar gelişmeye dair birşey yok.

Lycophron

Hiç biriniz çekemiyorsunuz kitlemiz var diye hile sistemi geliştirildi siz 5-10 oyuncuyla oynamaya devam edin.

Rhea

Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 17 Kasım 2019, 15:50:11
Alıntı yapılan: Lycophron - 17 Kasım 2019, 15:09:05

Ancak şunu belirtebilirim, bilgisiz oyuncuların bile sobiet sokabileceği bir sunucusunuz. Client ile en azından bilgisi olmayan sadece kurup giriş yapmayı bilen oyuncuları engelleyebilirdiniz. Onca gün uğraştınız, bi hud değişmiş bi giriş ekranı eklenti meslek bile yok. Forum Admin Oyun Görevlisi toplam 4 komut koyacaksınız rütbeye özel 2+2 şekilinde, ve isimlerini helper sisteminden alıp 6-7 şekilinde rütbelendirilip komut bloğunu returnlayacaksınız sistem bu kadar gelişmeye dair birşey yok.

Anlıyorum, sunucuyu açmanı dört gözle bekliyoruz Bay Yiğit.