GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anka Roleplay - www.anka-roleplay.com [16.11.2019]

Başlatan Rhea, 05 Kasım 2019, 18:01:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oner

Vendetta RPG'ye bin basan bir rol çeşidine sahip, her yerde buram buram rol yapılıyor. Rol yaparken çok zevk alıyorum. :oku2:
Örneğin, aşağıda güzel rol görüntüleri görebilirsiniz:  :aynen:

Daha sonra, mikrofonumun olmamasını belirtmeme rağmen kabul edilmem ve daha sonra atılmam.
Onun haricinde, aşırı güç kullanımı sebebiyle disiplin işlemlerimin "ts gel" "pdden atıldın moruq" şeklinde Discord'dan yapılması. IA öyle otursun ya, yöneticiler halleder.  :hayir:

Discord: Ascendency#7970

Rhea

Konunun neden detayına inmiyorsunuz?

Mesela şunlardanda bahsetsene LSPD'ye mikrofon olmamasına rağmen alındın ama çevirdiğin aractan adamı iterek araçtan indirmen ve daha sonrasında kötü LSPD rollerine yani hakaretlere başvurman?
Örnek veriyorum yaptığın bir rolden:
-Evet Memur bey?
+İn aşağıya!
-Evet buyrun?
+Kimliğini ver aptal herif.
-Buyrun.
+Alın bunu bu Pavlov birliğinde!

ve bunun haricinde attığınız ss'lerden hemen bahsedeyim sunucunun ilk açılma ve orada toplanması ve orada kural ihlalleri olması gayet normal nasıl roller döndüğünü ben değil oyuncular bilir. Kısaca kötülemek isterken kötüleniyorsun canım kardeşim benim. Biraz eleştiri yaparken olayın detayına inersen mutlu kalırım(z).

Jeva

Sunucu açılmış sonrasında kapanmış, neden kapandı?

Rhea

Alıntı yapılan: Jeva - 17 Kasım 2019, 20:05:25
Sunucu açılmış sonrasında kapanmış, neden kapandı?

Bakıma alındı 21:30 tekrar aktif.

Lycophron

Lycophron

90 Kişi için herkese teşekkürler şimdide bot diyorsunuz bunun için video aldık yarın paylaşılcak.

Oner

Yorum yapma gereği duymuyorum, yaşanmayan olayları sıralıyorsun. Sadece PD konusuna değindin nedense, yukarıdaki 2 görüntüyü hiç yorumlamıyorsunuz, ayıp.

Discord: Ascendency#7970

Jeva

Jeva

Jeva

ELEŞTİRİ ZAMANI
[/b]

Şimdi sunucuya girdim, görebildiğim kadar map gördüm,iyi hoş mapler fakat oyuna başlama noktamız o kadar gereksiz ve saçma bir yerde anlatamam herneyse, pizza stack falan güzel mapler var. Fakat sunucu Rina gibi, /telefon ve tarife sistemi hatta tarife isimleri bile aynı. Çilek tarifesi, /telefon tamamen aynı /ayarlar tamamen aynı TOG var tam tamına bir RİNA sunucusu gece olduğundan dolayı etrafta rol yapacak insan yoktu tabikide haliyle uyuyorlar, rol seviyesi hakkındada bir eleştiri yapacağım sabah.

Forum berbat! foruma girdiğim an kör oldum, tamamiyle kör oldum açılmak için açılmış bir forum. Management yorum attığında bile sağ tarafta normal oyuncu olarak gözüküyor, oyunculara bir tag bile yok ne bileyim bi 1. Level 2. Level gibi taglar getirilebilirdi, forum konuları çok eksik modifikasyonlar falan yok. Aşşırı eksik şeyler var.
Son düzenlenme: 18 Kasım 2019, 04:00:35 Jeva

Lycophron

Ya dostlar, çekemiyorsunuz işte forum düzeltilcek tamam eyvallah'da oyun konusunda bu kadar oyuncu çekmemizi kimse çekemiyor bu sunucuyu kötüleyenler ilk siz meslek kasıcaksınız sunucuda merak etmeyin  ;)  :)

Lycophron

Alıntı yapılan: Jeva - 18 Kasım 2019, 03:48:34
Sunucuda oynamamanız için harika bir sebep;

https://prntscr.com/pyb3o4
Bununda cevabını vereyim mysqlda sorun olduğu için hesaplar gitti, bizde telafi sebebi için yaptık bunu ha diyorsun oynamamanız içinde 90 oyuncu oynuyor heralde o yazıyı yazmasaydın 300 400 olurdu çekememezliği bırakın ilk siz meslek kasıcaksınız sunucuda :)

WizcârL

Merhabalar, sunucu modu alıntı olabilir fakat yönetim ekibi ve developer ekibi gayret ederek sunucuyu geliştiriyor. Ben şuan bu sunucudan memnun kaldım, severek oynuyorum. Umarım bu fikrim değişmez ve severek oynamaya devam ederim, başarılar dilerim.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Lycophron

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz o kötüleyen 2-3 arkadaş 1 haftaya kalmaz meslek kasmaya çalışırlar.