GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

S W E S T

Sunucu güzel ama dm amaçlı ve troll amaçlı girenler olabiliyor yetkililer ilgili sistemler gayet güzel ama kumar kilitlense bir süre piyasa biraz düzeltebilir olur.

Jeva

Alıntı yapılan: Hera - 19 Ekim 2019, 11:34:23
Alıntı yapılan: Jeva - 19 Ekim 2019, 03:45:37
Sunucuya yine girdim yine non rp drivingler, bunları artık düzeltmeyeceksiniz sanırım.

Elimizden geldiğince anlatıp öğretip, gerektikçe ceza veriyoruz.
Farkındayım, 700 kişiyle baş etmek gerçektende zor ses tonunuda severim. Başarılar kapanmayacak bir sunucu!

Lonnely

Alıntı yapılan: pag - 05 Ekim 2019, 15:09:26
Şu konuyu bi güncelleyin 10 yıldır aynı şeyler :D
Farklı şeyler görmek istiyorsan sunucuya gel :D

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Lonnely

Alıntı yapılan: Jeva - 28 Eylül 2019, 01:23:06
Sistemler harika. Sunucuda para kasmak aşşırı kolay herkesin ak,degale, infernus gibi araçları var bunların azalması lazım. Yollar var ama tüm oyuncular kaldırımdan sürüyorlar, kaldırım onalr için yol olmuş artık. Zırh sistemi zaten tartışılmasız, zırh sistemi bir kalksa herkes şu non rp drivingi bırakacak. Sunucunun en büyük sorunlarından biri. Car Reaming, DM, NON RP Driving. Bunlar olmasa tadından yenmeyecek bir sunucu.
Bunları yapan kişiler yönetim tarafından cezalandırılıyor zaten, gözümün önünde olan bir ihlali görmezden geldiğimi hatırlamıyorum. DM ihlaline en ağır ceza veren sunuculardan biriyiz biz, 500 dakika attığım adamdan tut client banladığım adama kadar sayarsın. CR, Non RP Driving konusundaysa görüldüğü anda ceza atılıyor zaten. Günlük 1500 kişi girip çıkıyor sunucuya, 1500 kişiden elbet ihlal yapanlar olacaktır hepsinin sağlam olmasının ihtimali yok. Elimizden geldiğince ihlalleri en aza indirmeye çalışıyoruz fakat hiç ihlal olmayan bir sunucu olmadığı gibi bizim sunucumuzda da 0 ihlal durumu hiç bir zaman olmayacaktır, art niyetli oyuncular da var malumunuz. Sizi de bekleriz aramıza, emin olun eğleneceksiniz.

Jeva

Alıntı yapılan: Lonnely - 31 Ekim 2019, 22:54:41
Alıntı yapılan: Jeva - 28 Eylül 2019, 01:23:06
Sistemler harika. Sunucuda para kasmak aşşırı kolay herkesin ak,degale, infernus gibi araçları var bunların azalması lazım. Yollar var ama tüm oyuncular kaldırımdan sürüyorlar, kaldırım onalr için yol olmuş artık. Zırh sistemi zaten tartışılmasız, zırh sistemi bir kalksa herkes şu non rp drivingi bırakacak. Sunucunun en büyük sorunlarından biri. Car Reaming, DM, NON RP Driving. Bunlar olmasa tadından yenmeyecek bir sunucu.
Bunları yapan kişiler yönetim tarafından cezalandırılıyor zaten, gözümün önünde olan bir ihlali görmezden geldiğimi hatırlamıyorum. DM ihlaline en ağır ceza veren sunuculardan biriyiz biz, 500 dakika attığım adamdan tut client banladığım adama kadar sayarsın. CR, Non RP Driving konusundaysa görüldüğü anda ceza atılıyor zaten. Günlük 1500 kişi girip çıkıyor sunucuya, 1500 kişiden elbet ihlal yapanlar olacaktır hepsinin sağlam olmasının ihtimali yok. Elimizden geldiğince ihlalleri en aza indirmeye çalışıyoruz fakat hiç ihlal olmayan bir sunucu olmadığı gibi bizim sunucumuzda da 0 ihlal durumu hiç bir zaman olmayacaktır, art niyetli oyuncular da var malumunuz. Sizi de bekleriz aramıza, emin olun eğleneceksiniz.
Bir süre gerçektende eğleniyordum zaten. Helper kadrosunda dahi bulundum, DM atanlara direk sadece BAN atılmalı CR'lerin önüne geçmek içinde sanırım 100 tane zırh sisteminin kalkması hakkında ARGE'ler açıldı fakat hiçbiri genelde umursanmadan direk Arşive atıldı ve halada atılmaya devam ediyorlar. Kalkmadı, kalkmıyorsa bizde fiyatını yükseltelim diye AR-GE açtık tüm Rina oyuncuları olarak, (yarısı denilebilir) herkes buna katıldı. Fikirleri beğendiler fakat yinede bu Zırh sistemi ne kaldırıldı nede parası arttırıldı. CR'lerin önüne geçmek için ya zırh sistemini kaldırın yada direk fiyatını 200-300 bin yapın. Yoksa bu böyle gerçekten olmuyor.

Unknown

Sadece merakımdan soruyorum, bu görsel gerçek mi?

Hera

Alıntı yapılan: Unknown - 02 Kasım 2019, 19:18:56

RAKSAMP ile atılmış botlar, SS 2017'ye ait. IP limitlemesi yokken muhtemelen.

Unknown

Alıntı yapılan: Hera - 02 Kasım 2019, 20:26:26
Alıntı yapılan: Unknown - 02 Kasım 2019, 19:18:56

RAKSAMP ile atılmış botlar, SS 2017'ye ait. IP limitlemesi yokken muhtemelen.

Anladım.

Simit

Bir zamanlar Simit vardı.
işte DM'den ban yedi. Hera unuttu onu.

_TrusteD_

Lonnely

Alıntı yapılan: _TrusteD_ - 08 Kasım 2019, 20:48:49
sunucuya nası giriyoz
www.rina-roleplay.com adresine girip, indir kısmından Client'i indirerek girebilirsin. Tabii öncesinde SA-MP 0.3DL versiyonu bilgisayarında yüklü olmalı. Eğer yapamadıysan özel ileti yoluyla bana ulaşabilirsin, hallederiz.

xoduzy

08.11.2019 Güncelleme Geçmişi

TAB tuşuna bastığınızda açılan ekranda artık rozet renkleri gözükmeyecek. Giriş ekranında olan kişiler siyah, oyunda olan kullanıcılar ise beyaz gözükecek.

İşyerinize çalışan alabilecek ve belirli mevkilere yerleştirebileceksiniz. İşyeri ile ilgili tüm yetkileri (Kasa kullanımı, müzik açma vs.) çalışanlarınıza isteğiniz doğrultusunda verebileceksiniz. Çalışan kişiler /isbasi komutu ile işyerinde rozetini açabilecek. Ayrıca çalışanlar artık işyerlerine girerken giriş ücreti ödemeyecek.

İşyeri çalışanları /mikrofon komutunu kullanabilecek.

Rozet açmayan kişilerin isimleri artık beyaz değil gri olarak gözükecek. İsmin altında yazan HP ise sadece nokta halinde gösterilen renk ile gözükecek. Aynı zamanda ismin altında gözüken HP noktası güvenli işyerlerinde gözükmeyecek.

Rezone

Allah utandırmasın arkadaşlar. Başarılar.

xoduzy

Alıntı yapılan: Rezone - 17 Kasım 2019, 18:27:05
Allah utandırmasın arkadaşlar. Başarılar.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Jeva