GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Eighteen Roleplay Modu-Forum-Client

Başlatan Warning, 19 Kasım 2019, 16:50:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametkaya132

Client nasıl düzenleme yapıcam
Son düzenlenme: 19 Kasım 2019, 21:22:29 Marionetta

CtOS

Eighteen rp vay be.. neyse forum iyiymiş.Ucp için para biriktiriyordum çok işime geldi.
Son düzenlenme: 19 Kasım 2019, 21:56:20 Godknes

Warning

Alıntı yapılan: Godknes - 19 Kasım 2019, 21:55:06
Eighteen rp vay be.. neyse forum iyiymiş.Ucp için para biriktiriyordum çok işime geldi.

Isine geldiyse ne mutlu bana

Warning

Lawnless

Keşke bir kaç görsel paylaşsaydınız.
Yinede paylaşım için teşekkürler.

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

ReaT

Böyle paylaşımlar beni çok üzüyor, gittikçe kendimizi geliştirmekten çok hazıra konuyoruz :(

Warning

Alıntı yapılan: GreeJolly - 19 Kasım 2019, 23:31:36
Keşke bir kaç görsel paylaşsaydınız.
Yinede paylaşım için teşekkürler.

Suan bilgesaystima girmeiyorum girinci client ss forum ss veya modun ss atacagim

Levent13

admin levelleri ve yetki verme komutlarını yazarsan sevinirim ve admin komutlarını nereden bakabilirim mod güzel foruma bakamadım daha nasıl kurabilirim forumu
Son düzenlenme: 20 Kasım 2019, 17:20:29 Levent13

Warning

Alıntı yapılan: Levent13 - 20 Kasım 2019, 16:47:09
admin levelleri ve yetki verme komutlarını yazarsan sevinirim ve admin komutlarını nereden bakabilirim mod güzel foruma bakamadım daha nasıl kurabilirim forumu

Admin icin kendine admin verim /yardim yazarak admin kismi cikmasi muhtemeldir cikmassa

/setadmin
/setplayer
Ev garaj vs olusturmak icin
/dinamikyardim

Mysql oyunculsr tablosunda adminlevel 5 veriniz 5 son level

Foruma gelirsek forum onceden kuruldugu icin direk dosyalarini vrrdim sen direk smf 2.0.15 indir kur sorna eightren foruma firip themes boru'yu zip ile kaydet sorna sitenden temayi upload et ve calistur yapamazsan discord ulaş; Hz.!Joker.exe#9444

Goddeww

Bro düzenleyip atar insan bari saygılı paylaşım olsun her şey birbirine karışmış. :D

Warning

Alıntı yapılan: Goddew - 20 Kasım 2019, 20:30:36
Bro düzenleyip atar insan bari saygılı paylaşım olsun her şey birbirine karışmış. :D

Duzenleyip derken?

Zoxy

Belirtilen süre içerisinde konu düzenlenmediği için kilitlenmiştir.