GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

White Flag Roleplay -93.177.101.158:777- whiteflag-roleplay.com - AKTIF!

Başlatan White Flag Roleplay, 16 Kasım 2019, 02:03:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

White Flag Roleplay

Alıntı yapılan: Lycophron - 17 Kasım 2019, 16:35:50
Çöp tutmaz.

Tutup tutmayacağını açılınca göreceğiz :) 1-2 ay bekletip de çalışıyoruz diyip de en azından sunucu açılığında sadece 1-2 ay çalışma sonucunda değişen tek hud olmayacak :)

Rhenwyneth

bu platforma gelen herkes kendince "kalıcı" ve "admin power yapmayan, kaliteli ve rol bilgisi yüksek" yöneticilerden oluşuyor zaten. valla bir user olarak hiç de ilgimi çekmedi, başarılar dilerim. umarım yanıltırsınız

White Flag Roleplay

Alıntı yapılan: Rhenwyneth - 17 Kasım 2019, 21:33:17
bu platforma gelen herkes kendince "kalıcı" ve "admin power yapmayan, kaliteli ve rol bilgisi yüksek" yöneticilerden oluşuyor zaten. valla bir user olarak hiç de ilgimi çekmedi, başarılar dilerim. umarım yanıltırsınız

Tekrardan dediğimiz gibi, yanıltacağımızdan emin olabilirsiniz.

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Frooz

Şeyyy, aslında iki kelime ile "Tutmaz, başaramazsınız."

White Flag Roleplay

Alıntı yapılan: Frooz - 18 Kasım 2019, 23:20:26
Şeyyy, aslında iki kelime ile "Tutmaz, başaramazsınız."
Alıntı yapılan: ReaptioS - 18 Kasım 2019, 13:57:21
Yolun başındayken vazgeçin.  :@

Başaramamak için hiç bir sebebimiz yok, teşekkürler.

White Flag Roleplay

Konu daha da düzenlendi, sunucu adresi paylaşıldı, yakında geliyoruz!

White Flag Roleplay

Helper alımları açılmıştır, forum üzerinden başvurunuzu yaparak helper olma şansı yakalayabilirsiniz!

ayazcik

Zeta

güzel kardeşim sunucu açılışına babaannemin doğum yapması üzerine yetişemedim, x2 olduğunu bilseydim gidip ben çıkarırdım çocuğu hızlıca yetişmek için. sunucu şuanda kapalı sanırım, arkadaş bilgisayarı açık tutsunda girip iki rol çıkartalım diyeceğim de yanlışlıkla elemanın biri "/me 45'liği çıkartıp ortama renk katar" emotesi yazar  diye korkuyorum,

White Flag Roleplay

Bu gün bilişim ile alakalı aksaklık oldu, yeni bir bilişime geçip sizlere daha sağlam hizmet verebilmek için açılış 21.11.2019 saat 20:00'a ertelenmiştir.

Skin başvuruları ve helper başvuruları devam etmekte.

www.whiteflag-roleplay.com

White Flag Roleplay

Sunucunun yeni adresi 93.177.101.158:7777'dir. Saat 20:00'da sunucu aktif edilecektir, aksaklıklar için üzgünüz. Ayriyeten açılıştan sonra saat 21:00'da aktif herkese 10 bin para dağıtılacaktır, bunun yanında da 2 günlük x2 payday ve skin başvuruları ücretsiz devam ediyor.

White Flag Roleplay

Sunucu aktiftir. Saat 21:00'da oyunda olan herkese 10 bin dolar dağıtılacaktır. 93.177.101.158:7777