GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Frooz

Alıntı yapılan: RLX - Eren - 21 Kasım 2019, 01:33:35
Alıntı yapılan: Rhenwyneth - 21 Kasım 2019, 01:30:06
hacı bunlardan çok var farkınızı söyleyin

Asıl Fark yönetim onun harici dm sunucusu yerine roleplay sunucusu umarım demek istediklerimi anliyorsundur.

:)

ayazcik

azorty

Merhaba, gördüğüm kadarıyla sunucunun modu Victim rpg modu. Önceden de anka rpyi açmıştınız ve bazı sorunlar olmuştu. Bence kendi modunuzu yazıp deneyin. Kendi modunu yazan sunucular hep tutmuştur 19, vice, rina, novelty, breeze, safari ve daha fazlası. GtaMulti konusuna uğraşılmış benden sadece size başarı dilemek düşer ama bu yazdıklarımı değerlendirin.

Goddeww

Alıntı yapılan: azorty - 21 Kasım 2019, 08:25:09
Merhaba, gördüğüm kadarıyla sunucunun modu Victim rpg modu. Önceden de anka rpyi açmıştınız ve bazı sorunlar olmuştu. Bence kendi modunuzu yazıp deneyin. Kendi modunu yazan sunucular hep tutmuştur 19, vice, rina, novelty, breeze, safari ve daha fazlası. GtaMulti konusuna uğraşılmış benden sadece size başarı dilemek düşer ama bu yazdıklarımı değerlendirin.

Bide sorar mısın? "Yazmayı biliyor musunuz?" diye.

Bir şey söyleyeceğim eğer projede o "asalak" Anka'daki kurucu cocuk yoksa Eren ile bir sorunum yok umarım tutar. Ama o çocuk ile olmayacağını başta söylemiştim.

WizcârL

Başarılar dilerim, umarım iyi yerlere gelirsiniz.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

RuLinGS

Senin hakkını yediler Erenim başarılar dilerim.

Lycophron

Bana yanlış yaptınız bugün açılışta size yanlışı nasıl yapıyorum izle.

RaideNN

Alıntı yapılan: Lycophron - 21 Kasım 2019, 10:33:47
Aa tehtid ayıp degilmi emir bey

Muteo

sadpğweowqedsa

Başarılar.

Bliss

Utherz

Yine kapanır. Her açılışta böyle diyorsunuz :D

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Rhea

Alıntı yapılan: Goddew - 21 Kasım 2019, 09:11:06

Bide sorar mısın? "Yazmayı biliyor musunuz?" diye.

Bir şey söyleyeceğim eğer projede o "asalak" Anka'daki kurucu cocuk yoksa Eren ile bir sorunum yok umarım tutar. Ama o çocuk ile olmayacağını başta söylemiştim.

Emir yok Emir sunucuya vuracağım lafından başka bir şey bilmiyor.

Rhea

Rhea

Uvvvv, foruma bile vuruyorum dedikten sonra mesajı silmen garip Emir Bey.

Rhea

Kendi modumuzu geliştiriyoruz ancak dediğiniz tavsiyeleri uygulumaya gayret göstereceğiz. Teşekkür ederim.