GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Gangtown Roleplay - all against odds

Başlatan Chyper, 23 Kasım 2019, 14:11:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chyper

Gangtown Roleplay eğlence odaklı bir SAMP sunucusudur. Tamamen bağımsız olup, roleplay kültüründe tecrübeli yönetim ekibini barındırır. Kasaba hayatını temel alan bir konseptte daha önce atılmak istenip, atılamayan tüm adımları atmak için kurulmuştur. Yenilikçi politikalar ve farklı rol deneyimlerini oyunculara tattırmak adına çalışmalarını sürdürmektedir. Kalıcı ve devamlı bir işleyiş sürdürmeyi hedeflemektedir. Yenilikçi politikalar beraberinde fiil adımlar atarak prestij bakımından her geçen gün daha üst bir noktaya ilerlemek, sunucuda yer alan aktif yönetim ekibinin her geçen gün daha da heveslenerek çalışması ve en önemlisi kendi kurduğumuz dünyamızda kalıcı ve samimi dostluklar edinebilmek bizlerin başlıca amacıdır. Bir sunucunun temelini birlikler oluşturur, temelini oluşturan yapılara neden senaryo hakkı tanımayalım? Gangtown Roleplay olarak birliklere gereken saygı ve desteği sonuna kadar vereceğiz. Bunun dışında sunucu hikayemizi kendini kanıtlamış ve platform kapsamında etki bırakmış birlikler üzerinden oluşturmak istiyoruz. Kısacası Gangtown Roleplay, bünyesinde yer alan oyuncuların inşa ettiği bir yapı olacak. Sizde Red County'nin karanlık veya aydınlık tarafında yer almak istiyorsanız Gangtown Roleplay dünyasına katılın! Bu hazzın bir parçası olmak istiyorsan doğru yerdesin. Unutma, Gangtown Roleplay bir yaşam tarzıdır, bu tarza ayak uydur.

Sunucu Haritası: Red County - Blueberry, Palomino Creek, Dillimore

Red County'de yer alan kasabalar San Andreas eyaletinde yer alan en kapsamlı, en geniş ve en güzel kasabalar arasında yer alıyor. Bu ve buna benzer birçok nedenden dolayı rol ağını bu kasabalar üzerinde kurmak istedik. Sunucuda rol yapacak olan oyuncuların kasaba hayatına daha iyi odaklanması ve yabancılık çekmemesi adına sunucuda yer alan sistemler bizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Ekonomi konusuna değinecek olursak kasaba alt yapılı bir konsept içerisinde oluşturulan sistemde sunucunun sistemsel olarak yerleştirdiği mesleklerden gelen gelirlerin az olacağını fakat buna bağlı olarak araç/ev/işyeri fiyatlarınında değerinin dışında rakamlarla sunulmayacağını bilmenizi isteriz. Tüm bunların yanı sıra mevcut SA:MP'ın bize sunduğu bazı lüks araçlar, sunucunun konseptini bozabileceği göz önünde bulundurularak yönetim tarafından kısıtlandı. Örnek vermek gerekirse;
  • Turismo
  • Infernus
  • Cheetah
  • Bullet
ve buna benzer araç modellerinin 1. el satış galerisinden alınmasının önüne geçtik. Bu tip araçlara kıyasla oyuncuların daha çok kasaba havası taşıyan modellere yönelmesini istiyoruz.(Sadler, Walton, Sabre vb.) Bu durum ilerleyen dönemlerde değişebilir fakat mevcut gidişatta söz konusu olmayacaktır. Emlak konusunda ise sunucu içerisinde 'kullanılabilir harita' kapsamında yer alan gayrimenkuller prestij bakımından geri kaldığı için fiyatlandırma konusunda gerçekçi davranmak istedik. Sunucuda para kazanma potansiyeline bağlı olarak düzenlenecek dengede maksimum ev fiyatının $90.000 olacağı ön görülüyor. Gangtown Roleplay'de yıllardır alışılan şehir hayatının dışına çıkarak legal ve illegal yapılara yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Bu kapsamda oyuncuları kasaba rollerine teşvik etmek beraberinde bir takım kısıtlamaları getiriyor. Bu kısıtlamalar ilerleyen dönemlerde artabilir/azalabilir. Bir diğer konu ise meslekler. Mesleklerin kazançları yukarıda belirttiğim seçenekler göz önünde bulundurularak belirlenecektir. Mesleklerin türleri ise tamamen konsepte uygun olacaktır. Ekstra olarak trucker ve benzeri meslekleri sunucuya eklemeyi mevcut gidişatta düşünmüyoruz. Ağaç keserek veya kasabanın gerektirdiği istenimleri karşılayarak gelir elde edilmesini kazanılmasını istiyoruz. Gangtown ekibi olarak oyuncularımıza sürekli birliklerin kapıştığı bir harita üzerinde rol yaptırmak istemiyoruz. Bu yüzden illegal birlik aktivitelerini hem konsept hem de oynanabilir bir platform oluşturma açısından titizlikle düzenleyeceğiz. Geldiğimiz bu noktaya kadar attığımız adımlardan bir tanesi de sunucu kapsamında illegal yapılanmalara dahil olan üyelerin, gereksinimleri karşıladıktan sonra kullanabileceği silahlar. Bu silahlar sırasıyla;
  • Deagle
  • Shotgun
  • Rifle
  • Tec-9
  • Uzi
  • Pistol
şeklindedir. Bunların yanı sıra illegal birlik faaliyetlerinde uy****rucu sistemi, soygun sistemi vb. sistemler ile illegal birlik üyelerine eğlenceli dakikalar yaşatmak istiyoruz. Elbette getirilen sistemleri uçuk politikalar ile önünü kapatmak istemiyoruz, bu yüzden oyuncu dostu bir kural/politikası tablosu izleyeceğiz. Sunucuyu ve senaryoyu etkileyen birlikler doğrudan hood veya direkt olarak birlik onayına erişecektir. Onay kapsamında değerlendirmede bulunan birlikler sunucunun sunmuş olduğu özelliklerden faydalanabilecektir.

Forum: https://www.gangtownrpg.com/index.php
Sunucu IP: -bakım çalışması-

Yönetim Ekibi:
Chyper - Yönetici, Geliştirici
Awerty - Yönetici, Geliştirici
Shyne - Genel Yetkili
MrDonut - Oyun Yetkilisi
AyetullahShotgun - Oyun Yetkilisi
Capital - Helper II
alpedolk07 - Helper II
"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 25 Kasım 2019, 20:17:52 Chyper

Chyper

Son düzenlenme: 23 Kasım 2019, 19:41:05 Chyper

Rollie

Desky

zeroo

Chyper

Yorumlar için teşekkür ederiz, forum tamamiyle değişecek. Değiştikten sonra ki test aşamaları tamamlandığında kayıtlar karakter başvuruları ile birlikte aktif olacak.

ReaptioS

Tanıtım birazdaha canlı olabilirdi. Bakacaz görecez ALLAHIN işi.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

santiagocss

Tanıtım biraz renkli olursa güzel olur, başarılar.

RaideNN

Chyper

Yorumlar için teşekkürler, ilerleyen günlerde tanıtımda değişikliğe gidilecek :gtasa:

Dzudovic

Gerçekten, ekip sağlam bu proje tutar arkadaşlar sizlere güveniyorum başarılar diliyorum.

Vanity

WizcârL

Güzel görünüyor, her şey gönlünüzce olsun. Başarılar dilerim.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Specter

Detaylı anlatım,başarılar dilerim.

Saygılarımla Specter...