GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 16:14:10

Victim Roleplay Modu!

Başlatan Zoxy, 09 Kasım 2019, 09:42:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sawyer

Alıntı yapılan: Zoxy - 17 Kasım 2019, 15:58:21
Moda eklediğim bazı özel komutları kaldırmayı unutmuşum, özel komutları kaldırdım ve linki düzenledim. Modu kullanacaklar mutlaka modu güncellesin.

https://www.dosya.tc/server23/2lghob/Victim_Roleplay.rar.html

Millet okadar geliştirdi 15 satır bişey silmişsiniz neyi sileceğimizi söyleyin silelim herkez sıfırdan edit yapacagınıda sanmıyorum.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Goddeww

Alıntı yapılan: Zoxy - 17 Kasım 2019, 15:58:21
Moda eklediğim bazı özel komutları kaldırmayı unutmuşum, özel komutları kaldırdım ve linki düzenledim. Modu kullanacaklar mutlaka modu güncellesin.

https://www.dosya.tc/server23/2lghob/Victim_Roleplay.rar.html

+1 ne sildiğinizi belirtin.

Zoxy

santiagocss

15 tane sistemi var fakat çoğu sunucunun modundan iyi.

666

Orkun

Alıntı yapılan: Prank - 23 Kasım 2019, 01:54:34
15 tane sistemi var fakat çoğu sunucunun modundan iyi.

Katılıyorum.

Radless

Keşke yardım için discord sunucusu açılsa da herkes rahatlasa  :D

"Life's too short to hold grudges."

No-Name

Bu ne rağbet aga? Sunucu açık iken sinek avlıyordu. Kapanıp mod paylaşılınca herkesin ağzında victim de victim...

Zeta

valla hacı bu paylaşılan modlar tamamen piyasaya, kitleye zarar veriyor başka bir şey yapmıyor, iyi güzel yardımcı oldun, eline sağlık fakat mitoz gibi ürüyor modu alıp sunucu açanlarmı dersin alıp birbirini ben kodladım diye kazıklayan mı dersin, kendi fikrimce doğru bulmuyorum

Eamon

Alıntı yapılan: Zeta - 25 Kasım 2019, 17:17:27
valla hacı bu paylaşılan modlar tamamen piyasaya, kitleye zarar veriyor başka bir şey yapmıyor, iyi güzel yardımcı oldun, eline sağlık fakat mitoz gibi ürüyor modu alıp sunucu açanlarmı dersin alıp birbirini ben kodladım diye kazıklayan mı dersin, kendi fikrimce doğru bulmuyorum

Modu bulup sunucu açan kişilerin genelde sunucusu zaten tutmuyor en fazla 2 aya kapanıyor. Modu geliştirmek isteyenler için veya bazı sistemlerin içeriğini inceleyip anlamak isteyenler için faydalı bence.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Sawyer

Alıntı yapılan: Ferman - 25 Kasım 2019, 17:40:41

Modu bulup sunucu açan kişilerin genelde sunucusu zaten tutmuyor en fazla 2 aya kapanıyor. Modu geliştirmek isteyenler için veya bazı sistemlerin içeriğini inceleyip anlamak isteyenler için faydalı bence.

Adam Paintball daki texdraw silmeden sunucu açıyor adamın vds ve hosta verdiği paraya yazık herkes bi rekabet ben senden daha önce sunucu açacam falan filan hava civa..
Son düzenlenme: 25 Kasım 2019, 20:40:06 HeisenBerg Sebep: Herkez değil Herkes Abi..
Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

ReaptioS

Alıntı yapılan: HeisenBerg - 25 Kasım 2019, 18:31:22

Adam Paintball daki texdraw silmeden sunucu açıyor adamın vds ve hosta verdiği paraya yazık herkez bi rekabet ben senden daha önce sunucu açacam falan filan hava civa..

Herkes*

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zeta

Faydalı olan kısmı insanların incelemesi orası doğru. Onun için de sistemleri ayrı ayrı şekilde anlatarak yayımlayabilir düşüncesindeyim. Hazır paket şeklinde insanlara sunulduğu zaman zaten bu tutmayan sunucular sayesinde boş rekabet oluştuğundan dolayı cıvkı çıkıyor işin, ben buna karşı olan biriyim. Eminim ki benim gibi düşünen bir çok insanda vardır.

Specter

Diğer modlara göre gelişmiş bir mod fakat bu modla önüne gelen sunucu açarsa SA-MP platformunda yine bir çöküş yaşanır.

Saygılarımla Specter...

Kemuran

Alıntı yapılan: Specter - 26 Kasım 2019, 19:23:35
Diğer modlara göre gelişmiş bir mod fakat bu modla önüne gelen sunucu açarsa SA-MP platformunda yine bir çöküş yaşanır.

Mesela sizin açtığınız gibi ve sonradan çöküş gibi mod gayet başarılı