GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vincenzio - of The Roleplay | www.vincenzio-rpg.com #Açılış 30.12.2019

Başlatan Kalashnikoff, 03 Haziran 2019, 21:13:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalashnikoff

Discord sunucusu içerisinde çekiliş vardır, arkadaşlarınızı davet ederek kazanma şansını arttıra bilirsiniz.

GÜNCEL SUNUCU IP: 185.81.152.48:7777

███████████████████  %71

Vein

Sunucu öncesi BOT hazırlıkları;

Fotoğraflar bana ait değildir.
Son düzenlenme: 26 Kasım 2019, 19:03:24 Vein

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Kalashnikoff

Dolandırıcılık ile elinize birşey gelmez küçük arkadaşlarım benim.. Sunucuya müdahile edildi fakat geri aldım ve sunucu tek bende değil 3 kişide bulunmaktadır, size her türlü kanıtlaya bilirim ki, RakSAMP'tan haberim bile yoktu söylentiye kadar.

███████████████████  %71

Vein

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 26 Kasım 2019, 19:05:46
Dolandırıcılık ile elinize birşey gelmez küçük arkadaşlarım benim.. Sunucuya müdahile edildi fakat geri aldım ve sunucu tek bende değil 3 kişide bulunmaktadır, size her türlü kanıtlaya bilirim ki, RakSAMP'tan haberim bile yoktu söylentiye kadar.

Sıkışınca nede güzel yalan söylüyorsun, canım benim yaa.

Kalashnikoff

Bu arada kıskançlıktan ne yapacağınızı bilmiyorsunuz, ekipten atıldı diye Burak oğlum o yüzden hemen bana karşı gelmeye başlamış a-hh üzüldüm..

███████████████████  %71

Can!~

Sunucu ile alakam yoktur, Sfienty adlı kullanıcı adim ile para için tuttuğunu biliyorum

_Lynx

Gelişme!
Lynx TR haksız yere ve Vincenzio'da ki öz güven eksikliğinden dolayı atıldı!
Bu gidişle tutmaz sunucun. Başarılar.

Kalashnikoff

BİLGİLENDİRME 30/11/2019

Sunucu açılışı saat 18:00'da yapılacaktır, 18:25'de sunucuda olan herkese 5 TL oyun bakiyesi ve $15.000 oyun parası ekip adına hediye verilecektir, sizleride bu eğlenceli ortamda görmekten gürur duyarız gelin eğlencemize eğlence katın!

GÜNCEL SUNUCU İP: 185.81.152.48

BİLGİLENDİRME - 30/11/2019

Sunucu açılışı saat 18:00'da yapılacaktır, 18:25'de sunucuda olan herkese 5 TL oyun bakiyesi ve $15.000 oyun parası ekip adına hediye verilecektir, sizleride bu eğlenceli ortamda görmekten gürur duyarız gelin eğlencemize eğlence katın!

GÜNCEL SUNUCU İP: 185.81.152.48

Son düzenlenme: 30 Kasım 2019, 03:53:44 lacosapalm
███████████████████  %71

lacosapalm

Ard arda(spam) olarak atılan iletiler silinmiştir. Lütfen forum kurallarımıza aykırı olarak ileti göndermek yerine, Örnek olarak düzenlenmiş ileti gibi bir post içerisinde duyurularınızı toplayınız. Sık sık gönderim yerine tek post içerisinde düzenleme yapıp, Konu başlığında bunlara değinebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler,İyi forumlar dilerim. :polis:
Son düzenlenme: 30 Kasım 2019, 03:57:05 lacosapalm
- S O N

Kalashnikoff

███████████████████  %71

Vanity

En üstteki fotoğrafa bakarsak ve senin attığın son fotoğrafa bakarsak bunların gerçek oyuncu olma ihtimalı %0.00001 diye düşünüyorum.
Son düzenlenme: 30 Kasım 2019, 21:03:45 Judge

Kalashnikoff

Discord sunucumuza gele bilirsin, ve sorgu çeke bilirsin sana yalan konuşacak değilim.. Neden bir sunucu biraz oyuncu çeken gibi hemen kıskançlık yapıyorsunuz? Umrumda değilsin(iz)

███████████████████  %71

Vanity

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 30 Kasım 2019, 21:05:56
Discord sunucumuza gele bilirsin, ve sorgu çeke bilirsin sana yalan konuşacak değilim.. Neden bir sunucu biraz oyuncu çeken gibi hemen kıskançlık yapıyorsunuz? Umrumda değilsin(iz)

Bu olayın sorgu ile ne alakası var? Bot ifşanız paylaşılıyor, üstelik herşey uyuşuyor. Bende sizin nabzınızı ölçmek için bir eleştiri yapıyorum ve sonuç; "kıskançlık yapıyorsunuz? Umrumda değilsin(iz)"

Dzudovic