GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vista Roleplay - www.vistaroleplay.com - Güncelleme notları yayınlandı.

Başlatan Goddeww, 07 Aralık 2019, 17:44:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

Öneriniz alındı birdahakine daha dikkatli olunacaktır. Eğer siz daha iyisini yapabilirseniz siz yapın lütfen sizden örnek alalım ?

Haklısınız içerik biraz saçma olabilir fakat, film gibi bölüm bölüm atmayı planlamaktayız ve bunun arkasında olacağız hatta ve hatta bir gün nasip olursa Youtube kanalına özel içerik üretmek istiyoruz. SA:MP film projesi olarak.
Son düzenlenme: 09 Aralık 2019, 23:17:32 Goddew

Goddeww

Konunun ilk yorumuna(reservation#1) bölümüne "Yama notları" eklendi.

Son düzenlenme: 10 Aralık 2019, 15:44:03 Goddew

Simit

Bilemedim yaaanii... Güzel gibi duruyor amaaa... M.Kemal Atatürk: "Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır."

Goddeww

Alıntı yapılan: Simit - 10 Aralık 2019, 23:43:26
Bilemedim yaaanii... Güzel gibi duruyor amaaa... M.Kemal Atatürk: "Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır."

Buradan çıkarmamızı istediğiniz şey; ne kadar bağımsız sistemler olursa o kadar iyi mi olur?

Bu arada teşekkürler yorumunuz için.

Simit

Alıntı yapılan: Goddew - 10 Aralık 2019, 23:44:27
Alıntı yapılan: Simit - 10 Aralık 2019, 23:43:26

Buradan çıkarmamızı istediğiniz şey; ne kadar bağımsız sistemler olursa o kadar iyi mi olur?

Bu arada teşekkürler yorumunuz için.

Hayır hayır :D Ben tek başıma bir şey demek istemiyoruım koca sunucu hakkında. Buna insanlar karar verecek. "Milletin bağımsızlığını-yine kararı kurtaracaktır."

Goddeww

Dzudovic

@Goddew'i sevmezdim pawn bilgisi yok derdim fakat bence var, bana göre var çünkü gözümle gördüm uğraşıyor, ve yapıyor 2. olarak @Despierto zaten 3 yıldır tanıyorum ve çok sevdiğim birisi bu sunucu tutar fakat "Hakan Keskin'le takıldıgınız sürece kimse girmez teşekkürler iyi forumlar."

Goddeww

Alıntı yapılan: Dzudovic - 11 Aralık 2019, 15:27:58
@Goddew'i sevmezdim pawn bilgisi yok derdim fakat bence var, bana göre var çünkü gözümle gördüm uğraşıyor, ve yapıyor 2. olarak @Despierto zaten 3 yıldır tanıyorum ve çok sevdiğim birisi bu sunucu tutar fakat "Hakan Keskin'le takıldıgınız sürece kimse girmez teşekkürler iyi forumlar."

Teşekkürler, kimse ile takılmıyoruz.

WizcârL

Alıntı yapılan: Goddew - 11 Aralık 2019, 15:29:47
Alıntı yapılan: Dzudovic - 11 Aralık 2019, 15:27:58

Teşekkürler, kimse ile takılmıyoruz.

Diğer projeye de aynı yorumu atmıştınız. Bizim kimse ile takıldığımız yoktur. Dediğiniz kişi ekibimizde bile yer almıyor. Discord sunucumuzda bile yer almamaktadır.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54