GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vinewood Roleplay v1.5.1

Başlatan Inked, 27 Kasım 2019, 22:10:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Inked

Ortalıkta çok fazla Vinewood sürümü gezdiğinin farkındayım. Bu paylaştığım sürüm güncellediğim sanırım son sürümü. Geliştirmeyi bırakalı uzun zaman oldu o yüzden yapısını tam olarak hatırlamıyorum.

Görseller konusunda YouTube girerek "vw:rp" tagini aratın, karşınıza çok fazla sunucu görselini içeren videolar çıkacaktır.

Oyun moduna ulaşmak için: -
Son düzenlenme: 03 Nisan 2020, 17:58:25 Enkei Sebep: Konu içerisindeki indirme linki, doğrudan indirme linkine gitmek zorundadır.

RaideNN

Paylaşım için teşekkürler.

diverse

paylaşım için teşekkürler.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Dzudovic

Forum başvurusunu kaldırıp paylaşsaydınız daha iyi olurdu başarılar.

Kemuran

Alıntı yapılan: Dzudovic - 27 Kasım 2019, 22:43:34
Forum başvurusunu kaldırıp paylaşsaydınız daha iyi olurdu başarılar.

Buyur işte cahillik buradan belli olur kardeşim adam paylaştığına şükret kendin kaldıramıyormusun bilgin yokmu.

Marvellous

Güzel paylaşım fakat oyun dosyaları olmadan ne yapılabilir? Sadece sistem ayıklarız.

Inked

Alıntı yapılan: sleeper - 28 Kasım 2019, 00:24:09
Güzel paylaşım fakat oyun dosyaları olmadan ne yapılabilir? Sadece sistem ayıklarız.

Al-aç şeklinde atmak istesem o şekilde atardım. İnsanların hazıra konmak yerine biraz uğraşması tercihim.

S W E S T

Paylaşım için teşekkürler modu inceleyeceğim

Mag

Rhenwyneth

ohhh beles mod sımdı wınevood acam ben de

Inked

@Vengeance kaldırma talebinde bulunduğum konunun içerisinde hala link mevcut, bir-iki post üstte arkadaş ilgili bağlantıyı göndermiş.

Dzudovic

Goddeww

SQL olsa iyiydi. :D

Güzel paylaşım.

Inked

Dediğim gibi tamamen ortalıkta dolaşan virüslü oyun modlarına istinaden yaptığım bir paylaşım. SQL ve oyun dosyalarını paylaşmayacağım, sistem toplamak isteyen içinden toplayabilir.