GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Gyhta Roleplay - Red County Hayatı

Başlatan com21ws21, 08 Aralık 2019, 22:52:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Desky

com21ws21

Alıntı yapılan: undefined
Bu arada sunucunuzda başarılar dostum, fakat daha önceden 60 kişi gören "Prison Life" sunucum çok yaşamadı çünkü; Hep aynı şeyler insanı bayar bide 30 kişinin üstüne sunucu çıkınca kalabalık artar her şey birbirine karışır eğer 20 30 kişi bize ideal diyorsanız sınırlama getirin derim çünkü cidden 30 kişi üstü çok sıkar kimse ne dediğini göremez. Eğer tabii güzel farklılıklar sergilerseniz.

Onada bir çözüm bulduk ve her şey aynı olmicak çünkü bir algoritma gibi döngü getirdik durmadan işler değişeceği için insanlar sıkılmicaktır.

com21ws21

DracDonix

Farklı ve güzel bir konsept ancak değeri bilinmeyecektir. Başarılar

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Simit

Daha önceden de denendi ve olmayacağını düşünüyorum. Projenin sahipleri arkadaşım istesem "Off mükemmel" falan derim ama PawnoTürk'deyiz, adaletli olmak lazım.

Cyrus

Bir aralar benimde oynadığım ve hatta girişim olarak denediğim bir konseptti. Cidden güzel roller döneceğini umuyorum. Forum ve oyun açılışını dört gözle bekliyorum lütfen elinizi çabuk tutun :D

com21ws21

Alıntı yapılan: Cyrus - 11 Aralık 2019, 14:26:42
Bir aralar benimde oynadığım ve hatta girişim olarak denediğim bir konseptti. Cidden güzel roller döneceğini umuyorum. Forum ve oyun açılışını dört gözle bekliyorum lütfen elinizi çabuk tutun :D

Yılbaşından önce açacağız merak etmeyin sizin için daha tempolu çalışıyoruz bir hata üzerinde çok uğraşıyoruz oda çözüldüğünde açılacaktır.

com21ws21

Alıntı yapılan: DracDonix - 10 Aralık 2019, 22:42:47
Farklı ve güzel bir konsept ancak değeri bilinmeyecektir. Başarılar

Evet farklı ama değeri bilinmeyeceği belli değil yorumun için teşekkür ederim açılışta bekliyoruz. :)

com21ws21

Alıntı yapılan: Simit - 10 Aralık 2019, 23:36:05
Daha önceden de denendi ve olmayacağını düşünüyorum. Projenin sahipleri arkadaşım istesem "Off mükemmel" falan derim ama PawnoTürk'deyiz, adaletli olmak lazım.

Adaletli olmak tabiki, önemli dostum olmayacağını bilmiyoruz ben olacağından ümitliyim. :)

Flawoyz

Serhat Tunç
Developer, Owner

SuPy

Başarılar, ama tutacağını pek zannetmiyorum önüne gelen Kasaba rp açıyor.

Waiting...

com21ws21

Alıntı yapılan: SuPy - 14 Aralık 2019, 21:38:55
Başarılar, ama tutacağını pek zannetmiyorum önüne gelen Kasaba rp açıyor.

O önüne gelen açanların bazıları alıntı paket kullanıyorlar ve düzgün işini yapmıyorlar bugün açılan bir sunucuya girdim 13 kişi çekti ve sunucu yetkilileri milleti kickliyordu sebepsiz yere.

com21ws21

İki gün trendde kaldık ve en sonunda düştük ilginiz için teşekkür ederim Gtamulti ailesi.

Kemuran

Milleti eleştireceğinize gidin bir domain satın alındn öyle açın red county roleplayda gördük sizi rol bilginiz sıfır olmasına rağmen sunucu açıyorsunuz.