GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - Is Back!

Başlatan com21ws21, 16 Aralık 2019, 19:27:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

com21ws21

Ön Söz

Merhaba Gtamulti platform kullancıları uzun zaman önce açılan Novelty Roleplay projesi bazı sıkıntılardan dolayı kapanmıştı şimdi yeni yönetim ve yetkili kadrosu ile size eski güzel günleri yeniden yaşatmak için Novelty Roleplay projesiyle karşınızdayız.

Peki bu fikir nerden çıktı?

Önceden yönetim ekibi olarak prison roleplay düşünüyorduk ve bazı paket sorunları yüzünden vazgeçtik sonra yetkili kadrosu ve öneriler olarak Novelty Roleplay projesini yeniden getirmeye düşündük ve bunuda yapacağız sizlerle beraber bunu başaracağız.

Araştırma ve Geliştirme (AR-GE)

Novelty Roleplay ekibi olarak size rollerinize zevk getirecek sistemler ve mapler sunuyoruz, Araştırma ve Geliştirme ekibimiz bunları oyuncularımıza daha uygun yapmaya çalışıyor ve oyuncularımızın forumdan açtığı Araştırma ve geliştirme konularını inceleyerek onlardan esin alıyor.

Sunucu Bilgileri

SAMP:samp.novelty-roleplay.com(KAPALI)
FORUM:www.novelty-roleplay.com(KAPALI)
DİSCORD:https://discord.gg/qkT5XgX(AKTİF)

Videolar

Sistem Tanıtımları

Traıler

Eski Videolar

Son düzenlenme: 19 Aralık 2019, 22:08:07 com21ws21 Sebep: Eksiklerin düzenlenmesi

watson

Bitroasttan izin aldınızmı isim kullanmak için?

com21ws21

Alıntı yapılan: lacosta - 16 Aralık 2019, 19:28:49
Bitroasttan izin aldınızmı isim kullanmak için?

Bitroasttan izin alındı gereken herşeyler paket alan adı vb.

zeroo

com21ws21

Alıntı yapılan: zeroo - 16 Aralık 2019, 20:13:09
Başarılar.

Teşekkür ederiz, açılışta aramızda görmek bizi mutlu eder.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

nikobernoo

Boş işler müdürlüğü, paranıza yazık denemeyin.

com21ws21

Alıntı yapılan: niko.berno - 16 Aralık 2019, 22:05:45
Boş işler müdürlüğü, paranıza yazık denemeyin.

Şöyle söyliyeyim sunucunun eskiden bir anısı var ve rolün iyi döndüğü bir yerdi bazı yönetim sorunları yüzünden kapanmıştı şimdi geri geliyor.

Emir

Bu isimle açacağınıza yeni bir isim bulup daha çok emek verip güzel yerlere gelmeye çalışın eski isimlerle olmuyor bu işler yinede kolay gelsin

UZAYLI

Goddeww

Gerek var mıydı diye sorarsanız, yoktu. Boşa para vermişsin Bitroast yolunu bulmuştur yarasın koçuma bi hamburger ısmarlada karnımızı doyuralım. Bitroo yine ayak üstü para kazandı ya la.

EightyEightRoleplay

Emircan'ın çok düşmanı var, sunucu açıldığında pek açık duracağını sanmıyorum. Keşke başka isim ile açsaydınız, başa gelen çekilir başarılar!

kutsi

com21ws21

Alıntı yapılan: Emir - 16 Aralık 2019, 23:46:37
Bu isimle açacağınıza yeni bir isim bulup daha çok emek verip güzel yerlere gelmeye çalışın eski isimlerle olmuyor bu işler yinede kolay gelsin

İsmi biraz sıkıntılı biliyorum ama yönetim değişti o ön yargıyı kırmak istiyorum ve eskiden sunucuda iyi roller dönüp benim için büyük bir anı olan noveltyi geri getirmek istiyorum.