GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Aphelios RolePlay - Just For You

Başlatan Metallica, 20 Aralık 2019, 22:32:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metallica

Serverda Yapmayı Planladığımız Şeyler

-Elimizden Geldiği Kadar Güzel Rol Ortamları Sağlamaya Çalışacağız.

-Oyuncuları Dinleyip Ona Göre Serverımızı Geliştirmeyi Planlıyoruz.

-Özel Günlerde ya da Başka Zamanlarda Güzel Ortamlar Olsun Diye Youtube Twitch Yayınları ve Oyun içi Etkinlikler Düzenlemeyi Planlıyoruz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Server Kapanır mı? Diye Korkmayın Server Kapatılmayacaktır Elimizden Geldiği Kadar Ayakta Tutacağız.

-Server Şu anda Geliştirilme Aşamasındadır Yılbaşından Önce Açıp Yılbaşında Twitch Yayınları ve Oyun İçi Etkinlikler Yapmayı Planlıyoruz.

-Sende Sevdiklerini Arkadaşlarını Toplayıp Aphelios RolePlay'de Eğlen.

-Discord tan Yeni Yapılan Güncellemeleri ve Yapılacak Etkinlikleri Takip Edebilirsin.

-----Sende Hemen Bize Katıl-----

Metallica

Goddeww

Daha durun skillerini adam akıllı öğrenemedik hero yeni çıktı hiamina.

Metallica

Alıntı yapılan: Goddew - 20 Aralık 2019, 22:46:58
Daha durun skillerini adam akıllı öğrenemedik hero yeni çıktı hiamina.
harbiden zor çar ama :D

EightyEightRoleplay

Tanıtıma özen göster, tutmaz.

Metallica

Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 20 Aralık 2019, 23:03:06
Tanıtım güncellenecektir zaten. Görüşün için teşekkürler :)

Joxy

Joxy

Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 20 Aralık 2019, 23:03:06
Tutar kanka tanıdınmı beni bende projedeyim biz kodluyoruz sıkıntı etme sen.

Zeta

"Server Kapatılmayacaktır" dendiğine göre yerimi ayırttım o halde rol zevkini yaşayalım birazzz

Metallica

Alıntı yapılan: Zeta - 20 Aralık 2019, 23:16:44
"Server Kapatılmayacaktır" dendiğine göre yerimi ayırttım o halde rol zevkini yaşayalım birazzz
Çok saol dostum güzel yorumundan dolayı :)

Wisdom

hacı açma isteğinizi anlayabiliyorum ama biraz daha rol yapmayı, yöneticilik yapmayı ve türkçe yazmayı öğrendikten sonra bu işlere girmeniz lazım

Metallica

Alıntı yapılan: Furkannes - 20 Aralık 2019, 23:26:19
hacı açma isteğinizi anlayabiliyorum ama biraz daha rol yapmayı, yöneticilik yapmayı ve türkçe yazmayı öğrendikten sonra bu işlere girmeniz lazım
knk daha önce yöneticilik deneyimim var anlaşmazlıklardan dolayı kapandı ama bu sw de asla böyle şeyler olmayacak ben oradan dersimi çıkardım yorumun için teşekkürler :)

Enkei

Alıntı yapılan: Kurallar
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Tanıtımınızı daha düzenli ve detaylı hale getirip tekrar konu açabilirsiniz. Kilit.