GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - Is Back!

Başlatan com21ws21, 16 Aralık 2019, 19:27:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AzazeL

Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefin de bitmesin

aMRX

Alıntı yapılan: Goddew - 19 Aralık 2019, 19:20:51
Alıntı yapılan: aMRX - 19 Aralık 2019, 18:58:39
3 kez fikir değiştirip şimdi daha önce açılmış bir sunucuyu açmaya mı karar verdiniz? İlk prison sonra red count şimdi de novent bence öncelikle karar verin ve işinize koyulun başarılar dilerim.

Adam haklı, ama sevinmişsindir aMrx sana rakip kalmadı.
Ama üzülerek söyleyeyim ne kadar güzel açarsan aç maks tutarsa 3 ay +50 kişiyi görürsün sonra sarmayıp +20 kişi görmeye falan başlarsın. Sende çok iyi bir yolda değilsin ama açarsan bende geleceğim. :P Prison Life Roleplay benim roleplay olarak açtığım ilk sunucularımdan.

Bizim amacımız her şeyin daha iyisini sunmak eminim ki sunucu açıldığı zaman farkımız ap açık farklı konsepti ile kendini gösterecektir, ben kendileri ile zaten görüşmüştüm onları prisondan vazgeçmelerini ben sağladım bunu söylerken açtıklarımı mod vs buglarınının çok olduğunu biliyordum ve onlarda farkında idiler beni anlayıp haklısınız deyip değiştirdiler, yani bana rakip kalma gibi bir durum dahi yoktu.

Bitroast

Konu kilitlenip arşive taşınsın, konu sahibi paketi bugün kesin alacağım deyip her yerden engelledi. Ne desem ciddi manada boş.  :kahkaha2:

diverse

ASHDHASDHASHDASHDHASDHASHDHASDHASHD @Bitroast

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Vesa

Alıntı yapılan: Bitroast - 21 Aralık 2019, 23:19:02
Konu kilitlenip arşive taşınsın, konu sahibi paketi bugün kesin alacağım deyip her yerden engelledi. Ne desem ciddi manada boş.  :kahkaha2:
:kahkaha2: 4 Sayfa boşa giticek. :kahkaha2:

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

S W E S T

Sonu belliydi zaten söylemişlerdi...

Vengeance

Proje sahibinin isteği üzerine kilitlenip arşive taşınmıştır.