GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Incident Prison Roleplay / incident-rp.com [AKTİF]

Başlatan aMRX, 13 Aralık 2019, 22:46:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aMRX

Alıntı yapılan: SuloBey - 25 Aralık 2019, 14:39:25
başarılar.

Teşekkürler yakında sahalara iniyoruz aramızda görmek isteriz sizide.

Simit

aga bişi merak ediyorum, ooc jaili ıc gibi yapıp role çevirseniz? :D  hapishanede hapishaneye düşecek adam yine

Vanity

Alıntı yapılan: Simit - 27 Aralık 2019, 12:36:39
aga bişi merak ediyorum, ooc jaili ıc gibi yapıp role çevirseniz? :D  hapishanede hapishaneye düşecek adam yine

OOC jailde hiç bir yere çıkma imkanı yok, IC jailde ise havalandırma aralarında userler avluya çıkıp rol yapabiliyorlar.

aMRX

Güncel Durumdadır, sunucu için son beta testler yapılmaktadır konu bir yada iki gün içerisinde değiştirilecektir.

ReaT

Prison konseptindeki kısıtlamalar hakkındaki önyargılarınızı atmanız için discord adresine girerek beta testlere katılabilirsiniz.

aMRX

Konu Güncellenmiştir, Forum discord beta test ip'si eklenmiştir, hepinizi ön izlenim için bekliyoruz.

Oner

Arkadaşlar beta testlere katıldım ve harita rol için gayet uygun. Benim gördüğüm kadarıyla çamaşırhane, kilise, revir, nöbetçi karakolu ve araba garajı dışında iki blok, bunlara bağlı köşeler ve her blokta en az 10-15 tane hücre var. Zaten hapishane bahçesi Idlewood büyüklüğünde. Haritanın büyüklüğü yaklaşık Idlewood + Ganton + Jefferson, birbirimizi bulabilir ve düzgün rol çevirebiliriz.

Discord: Ascendency#7970

aMRX

Yorumunuz için teşekkürler, yakında açılacak, support ekibimiz için alımlar başladı ve ön gardiyan alımları da öyle daha fazla bilgi için discord'a gelebilirsiniz.

Extazy

Sonuna Kadar Destekliyorum bizzat projeyi dinledim kendilerinden daha önce görülmemiş diyebilirim :D Başarılar!

javis

Heyecanla bekliyorum, nadir görülen bir konsept. Yeterli oyuncu sayısıyla harika işler çıkarılabilir, açılışta ve sonrasında destekçiniz olacağım.. şimdiden kolay gelsin.  :sigara:  :polis:

aMRX

Tanıtım değiştirilmiştir, çok yakında sizlerleyiz

ReaT

Fotoğrafları büyütmek için sekmeler kısmına sürüklemeniz yeterli :)

Berkay1309

Kaliteli bir ekipten kaliteli bir proje çıkacağına eminim, güzel görünüyor. Başarılar.

aMRX

Sunucu açılış tarihi 19.01.2020 olarak belirlendi herkesi bekliyoruz.

aMRX

Trailer eklenmiştir, küçük bir ön gösterim yapılmıştır, beklenen gün geldi yarın akşam üstü sunucumuz aktif haldedir. Hepinizi bekliyoruz.