GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vista Roleplay - Mod. (İndirme linki eklendi.)

Başlatan Goddeww, 12 Aralık 2019, 19:27:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

Vista Roleplay hakları hakkında.
Eğer cidden eli yüzü düzgün proje açıcak birileri varsa bana discorddan ulaşabilir. Vista ismini kullanması için izin verebilirim ve elimdeki tüm youtube videolarımın linkini projesinde kullanmasına izin verebilirim (Grafiklerde dahil) şimdiden iyi kullanımlar! Ücret talep edilmeyecektir.

Öncelikle selamlar, ben Goddew üzülerek belirtmek istiyorum ki bir kaç ay in aktif kalmak zorunda kaldım ve projedeki ortağıma bildirdim. (Despierto) kişiye benim tanıdığım çok yakın pawn ile uğraşan arkadaşımın ilgileneceğini belirttim ve modu onada attım(Snake V5), ardından 1 gün geçtikten sonra ise projeyi kafasında bitirdiğini ve bu yolda beni bıraktığını gördüm ki bu beni üzdü benim sınırlı zamanımdan ayırarak gece gündüz uğraştığım yaklaşık 1.5 aydır geliştirmesine devam ettiğim bir moddu gülerek sizlere paylaşıyorum.Modu severek sizlere paylaşıyorum ve artık cidden SA:MP'tan elimi ayağımı çekiyorum. Lütfen proje davetleri atmayın mod ile ilgili destek vermeyeceğim eğer cidden çok büyük bir sorun yaşıyorsanız bakabilirim.
Discord: Goddew#7218

Şimdi ise modumuza geçelim.

İçinde bulunan iki bug vardır benim bildiğim ve bunları ortalama bi pawncoder halledebilir proje bittiği için geliştirmesini durdurdum ve artık güncellemeyeceğim. İçinde /createbanker komutunu yazdığınızda oluşan npc'nin içinde ikinci npc oluyor. Onu kodlardan düzeltebilirsiniz onun dışında bide LSPD'nin /mdc'de kişiye ceza yazınca veya hız radarından ceza yiyince mysql'a kaydetmiyor bunları hallederseniz benim keşfettiğim başka bug yoktur keşfedilen bütün diğer buglarda fixlenmiştir!

-

Güncelleme Notları
V.0.1

Son düzenlenme: 11 Nisan 2020, 01:09:37 Enkei

Goddeww

NOT: Sigara bağımlılığı sistemide eklendi, cmd:Sigara diye aratarak eklenen fonksiyonları görebilirsiniz.

Sawyer

Paylaşım İçin Teşekkürler..
(20 krş'mu istiyorum hala :D )
Son düzenlenme: 12 Aralık 2019, 21:13:49 HeisenBerg
Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

TheLucifer

Konunuza TAG koymayınca madalyamı veriliyor?

Warning

Alıntı yapılan: Goddew - 12 Aralık 2019, 19:48:11
NOT: Sigara bağımlılığı sistemide eklendi, cmd:Sigara diye aratarak eklenen fonksiyonları görebilirsiniz.

MySQL Kayıtlı Bir Sistem Nasıl Bağımlılık Oluyor?

Enkei

Konudan bağımsız & kavga çıkartmaya yönelik iletiler silinmiştir. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

Goddeww

Alıntı yapılan: Marionetta - 15 Aralık 2019, 00:50:29
Konudan bağımsız & kavga çıkartmaya yönelik iletiler silinmiştir. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

Tüh be kavgayı kaçırdım tatildeydim. :P

Goddeww

BoomeR

Goddeww

Modda bi sıkıntı bulursanız bana bildirin.

thekdr13

Alıntı yapılan: Goddew - 29 Aralık 2019, 12:23:55
Modda bi sıkıntı bulursanız bana bildirin.
PAWN Kodu: Seç
İçinde bulunan iki bug vardır benim bildiğim ve bunları ortalama bi pawncoder halledebilir proje bittiği için geliştirmesini durdurdum ve artık güncellemeyeceğim. İçinde /createbanker komutunu yazdığınızda oluşan npc'nin içinde ikinci npc oluyor. Onu kodlardan düzeltebilirsiniz onun dışında bide LSPD'nin /mdc'de kişiye ceza yazınca veya hız radarından ceza yiyince mysql'a kaydetmiyor bunları hallederseniz benim keşfettiğim başka bug yoktur keşfedilen bütün diğer buglarda fixlenmiştir! Bu sorunları çözüp paylaşırsanız mutlu edersiniz

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

thekdr13

Birde dinamik meslek sistemini ekleyebilirsiminiz modda meslekler yok.

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

KAYBETMEYEN

Bu modlama işinde yeniyim ufak tefek geliştirmeye çalışıyorum, binalar yok sanırım nasıl hallediceğimi söyleyebilir misin?

Bojnâ

Luciferr

Alıntı yapılan: xaisen - 18 Ocak 2020, 22:47:01
Bu modlama işinde yeniyim ufak tefek geliştirmeye çalışıyorum, binalar yok sanırım nasıl hallediceğimi söyleyebilir misin?
/binaekle galiba