GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 01:39:31

Kobe Bryant Öldü...

Başlatan Akro, 26 Ocak 2020, 22:55:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Akro

NBA efsanesinin Kaliforniya'da bir helikopter kazasında hayatını kaybettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü...

41 Yaşındaki eski basketbolcu bir helikopter kazasında hayatını kaybetti.

TMZ'nin iddiasına göre yanında üç farklı kişiyle seyahat eden Kobe'nin şahsi helikopteri Calabasas'ta bir kaza geçirdi.

Akro

Akro

Ek bilgi;
Haberi Amerika Birleşik Devletleri henüz doğrulamadı.

Akro

Akro

Güncelleme;
Los Angeles'taki kaynaklar, Kobe Bryant'ın kurbanların arasında olduğu helikopter kazasında beş kişinin öldüğünü doğruladı.

Akro

Enkei

Işıklar içinde uyusun. Böyle bir sporcuyu kendi dönemimizde izlemek çok büyük bir zevk ve ayrıcalıktı.

Leonida

Pek spor meraklısı değildir, ancak az çok adını duyardım. Genç yaşta vefat etmiş bu haberi duyunca üzüldüm.

image

Akro

Kazada kızı Gianna'da hayatını kaybetmiş.

Gerçekten üzüldüm ölmesine basketbolu bize sevdiren insandı.

Akro

DracDonix

Üzücü bir durum. Spor camiasinin başı sağolsun

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Specter

Azmi, hırsı, kararlılığıyla örnek alınması gereken bir spor figürüydü Kobe. Bu yüzden de unutulmayanlar arasında yeri hep sağlam ve kalıcı olacak...

Saygılarımla Specter...

Lineopth

Kızı da ölmüş yanında. Üzüldüm... çok ünlü bir sporcu ve çok sevilen birisiydi.

Desky

Allah rahmet eylesin Messiyle birlikte oynadığı uçak reklamında tanımıştım kendisini.

zeroo

aga içimizi yaktın uyanır uyanmaz bu haberi gördüm kobe reis efsanelerin efsanesi RİP

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

miru

Lakerslı olmamı sağlayan,oynadığım takımlarda 24 numara giymemi sağlayan,maçlara içimde onun tişörtüyle çıkınca özgüven hisettiğim,aşırı sıkıcı biyografi kitabını sırf hayran olduğum için dayanarak okuduğum adamın ölüm haberini alınca şoka uğradım.Gerçek olamaz diye düşündüm ama gerçekmiş.Maçlarda tişört giymemize izin vermedikleri için giymiyordum ama artık giyme zamanıdır.Ayrı bir duyguyla oynayacağıma inanıyorum. Rest in peace Mamba....

Tommy Vercetti

Haberi duyunca çok şaşırdım ve bir süre öyle kaldım. Kötü bir haber, dünya devi uçtu gitti.

Uzzy