GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Specter

Alıntı yapılan: Ayaz. - 27 Ocak 2020, 04:29:51
Yıldızlar arasında mı kaçtınız?

5 günde 1 yaş atlamak ne ?

Nova projesi ilk olarak türk konseptde 13.06.2018 başlamıştır, türk konseptinde belirli bir kitleye ulaştıktan sonra rakip sunucuların DDOS saldırılarından kapatılmıştır, pes etmeyen yönetim SA-MP platformunu biraz daha araştırarak 28.01.2019 tarihinde Nova Roleplay projesini yabancı konsept olarak açmaya başlamaştır, aralıklarla ddos saldırıları yüzünden kapanmıştır, bu konu konu hakkında araştırmalar yapmıştır ve sonuçlar bulmuştur., 17.01.2020 tarihinde hatalarını tecrübe bilerek yeniden açılmıştır, herhangi bir DDOS yememe sözüyle, ve şuana kadar bir ddos geçirmemektedir ve  ping oynaması olmamıştır.

Saygılarımla Specter...

Vesa

Konu daha 3 aylık server 10 gün önce felan açıldı nasıl bir yaşında?  :hm:

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Duck

Kendini bir oyuna adama dostum! Senin oynadığın oyundan başka hayatin ve dinin var.

Luji

santiagocss

Alıntı yapılan: Vestro - 27 Ocak 2020, 22:46:01
Konu daha 3 aylık server 10 gün önce felan açıldı nasıl bir yaşında?  :hm:

100 kere kapatıp aç senin de olur

Cyrus

Bizimde bi aralar projemiz vardı galiba şimdi ben onu açsam 2 yaşında diye yazarım iyi olur ya.

Jeva

Neden eskiden Rina da oynayan kişiler sunucu açıyor. RLX-Eren Anka Roleplay adında bir sunucu açmıştın ve üç günde kapanmıştı. Buda iki güne kapanacak, tutmayacak. Yinede başarılar.

Rhea

Management arasında anlaşmazlık olduğu için bir süre ara verildi çok yakında sizlerleyiz.
Son düzenlenme: 09 Şubat 2020, 15:13:17 RLX - Eren

santiagocss

Alıntı yapılan: RLX - Eren - 09 Şubat 2020, 14:54:53
Management arasında anlaşmazlık olduğu için bir süre ara verildi çok yakında sizlerleyiz.

Geçen sefer başka bir ortakla anlaşmazlık yaşadığınız için kapatmıştınız. Artık sorunun sizde olduğunu, ortakla ilerleyemeyeceğinizi ve tek başınıza ilerlemeniz gerektiğini belirtiyorum.

Başarılar.

Rhea

Alıntı yapılan: Prank - 09 Şubat 2020, 15:27:13
Alıntı yapılan: RLX - Eren - 09 Şubat 2020, 14:54:53

Geçen sefer başka bir ortakla anlaşmazlık yaşadığınız için kapatmıştınız. Artık sorunun sizde olduğunu, ortakla ilerleyemeyeceğinizi ve tek başınıza ilerlemeniz gerektiğini belirtiyorum.

Başarılar.

Dediklerinizi birebir uyguluyorum(z). Teşekkür eder sizide bekleriz ^^

Crôwn Roleplay

[Revizyon] Tutmaz. :D
Değiştir, kır, dök, yapıştır olmaz kardeşiim. :D

Rhea

Alıntı yapılan: Crôwn Roleplay - 09 Şubat 2020, 19:12:00
Bak dostum kısaca anlatıyorum genel herkes için yazıyorum bunu böyle düşünen arkadaşlar için, ben ne zaman bir projeye başlasam 2 tane Management ile başladım ve her zaman aramızda bir sorun oluyor ve bu sorun sonrasında domain hosting gibi şeyler ayrı kişilerde olabiliyor ve proje dağılıyor bu sefer tek Management ve gerçekten emek vererek Forum ve Oyun modu değişerek gerçekten bir açılış yapıp gelişmeyi planlıyoruz tabii kime inanırsın bilmem ama ne dersen de bu düşünceden vazgeçmezsin. Benim amacım kapatmak olsa şuan açmam zaten neden para kaybetmek isteyeyim ki?

Crôwn Roleplay

Alıntı yapılan: RLX - Eren - 09 Şubat 2020, 20:00:07
Bak dostum kısaca anlatıyorum genel herkes için yazıyorum bunu böyle düşünen arkadaşlar için, ben ne zaman bir projeye başlasam 2 tane Management ile başladım ve her zaman aramızda bir sorun oluyor ve bu sorun sonrasında domain hosting gibi şeyler ayrı kişilerde olabiliyor ve proje dağılıyor bu sefer tek Management ve gerçekten emek vererek Forum ve Oyun modu değişerek gerçekten bir açılış yapıp gelişmeyi planlıyoruz tabii kime inanırsın bilmem ama ne dersen de bu düşünceden vazgeçmezsin. Benim amacım kapatmak olsa şuan açmam zaten neden para kaybetmek isteyeyim ki?

Anlamamışsın hala oyun modu diyorsun, Copy paste.

Rhea

Alıntı yapılan: Crôwn Roleplay - 09 Şubat 2020, 20:05:19
Alıntı yapılan: RLX - Eren - 09 Şubat 2020, 20:00:07

Anlamamışsın hala oyun modu diyorsun, Copy paste.

Copy paste.

Şunu yazarak havalı falan olduğunu zannediyorsun Crown Roleplay çok iyiydi kesinlikle hiçbir yerden alıntı kullanmadı değil mi??

Vanity